Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου 2014

Το εορταστικό ωράριο των καταστημάτων της Φλώρινας

ΣΥΡΙΖΑ Φλώρινας: Ασφαλιστικό, φορολογικό και Μικρομεσαίες επιχειρήσεις

Ο ΣΥΡΙΖΑ Φλώρινας σας καλεί στην ανοιχτή εκδήλωση, που διοργανώνεται τη Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου 2014 και ώρα 18:00, στην αίθουσα εκδηλώσεων του επιμελητηρίου Φλώρινας, με θέμα:

Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας: 2ο χριστουγεννιάτικο Bazaar

Α.Σ “ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΝ” Φλώρινας: Team Kick Boxing

 Στο κλειστό γήπεδο Βαρέων Αθλημάτων Πάλης που βρίσκεται στα Άνω Λιόσια Αττικής, θα γίνει η επίσημη πρώτη εμφάνιση του συλλόγου και το τμήμα του kick boxing. Στις 11, 12, 13 & 14 Δεκεμβρίου 2014 θα γίνει το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα kick boxing όπου η αποστολή του συλλόγου με αρχηγό τον Κορομπίλη Νικόλαο και προπονητή τον Πασχαλίδη Ανδρέα θα είναι

"Όταν οι εικόνες αφηγούνται: Αφιέρωμα στην Τόνια Νικολαΐδη"

Το Μορφωτικό Ίδρυμα Εθνικής Τραπέζης και το Τμήμα Εικαστικών και Εφαρμοσμένων Τεχνών – Σχολή Καλών Τεχνών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας παρουσιάζουν την έκθεση

Κύπελλο Εγχρώμων και Μαύρων Ζωνών Β. Ελλάδος

Το Σάββατο 29 Νοεμβρίου, στο κλειστό γυμναστήριο του Β’ λυκείου της Πτολεμαΐδας, διεξήχθη το Κύπελλο Εγχρώμων Ζωνών Β. Ελλάδος 2014.
Ο Α.Σ. “ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΝ” ΦΛΩΡΙΝΑΣ έδωσε το παρών με πέντε αθλητές. Και οι πέντε αθλητές ανέβηκαν στο βάθρο, με συγκομιδή επτά μεταλλίων εκ των οποίων τέσσερα χρυσά ένα ασημένιο και δυο χάλκινα, συγκεκριμένα:

Διακρίσεις για την Ακαδημία Πολεμικών Τεχνών "Ο ΑΜΥΝΤΑΣ", στο Κύπελλο Καράτε Εγχρώμων και Μαύρων Ζωνών



Σημαντικές διακρίσεις σημείωσε η Ακαδημία πολεμικών τεχνών "Ο ΑΜΥΝΤΑΣ", στο Πρωτάθλημα Καράτε που διεξήχθη στις 29 Νοεμβρίου στην Πτολεμαΐδα, στο οποίο συμμετείχαν περισσότεροι από 300 αθλητές στις κατηγορίες  Παίδων, Κορασίδων, Εφήβων, Νέων, Ανδρών και Γυναικών.

Ευχαριστήρια του "Αριστοτέλη"