Τετάρτη 26 Νοεμβρίου 2014

Πυρκαγιά σε διώροφη μονοκατοικία στο Εθνικό

Στις 00:30 σήμερα (26/11/2014), η Πυροσβεστική Υπηρεσία κλήθηκε για κατάσβεση πυρκαγιάς που εκδηλώθηκε σε διώροφη μονοκατοικία στην Τ.Κ Εθνικού Π.Ε Φλώρινας. Στο συμβάν επενέβησαν 6 πυροσβεστικοί υπάλληλοι με 3 οχήματα. Από την

Ο ΣΥΡΙΖΑ για την απεργία στις 27 Νοέμβρη

Απέναντι στη βαρβαρότητα της πολιτικής τους αγωνιζόμαστε με αξιοπρέπεια και ελπίδα. Η ώρα της μεγάλης ανατροπής πλησιάζει.
Γι’ αυτό:
Η νεολαία που της κλέβουν το μέλλον, θα είναι εκεί.
Οι άνεργοι, που βλέπουν καθημερινά την αξιοπρέπειά τους να «βιάζεται», θα είναι εκεί.
Οι εργαζόμενοι με τους μισθούς-φιλοδώρημα, οι απλήρωτοι εργαζόμενοι, οι εργαζόμενοι σε

ΟΛΜΕ, ΔΟΕ συμμετέχουμε ενεργά στην γενική απεργία ΑΔΕΔΥ – ΓΣΕΕ

Πέμπτη 27 Νοεμβρίου 2014
ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ – ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΦΛΩΡΙΝΑΣ  ΣΤΙΣ 11.00 ΤΟ ΠΡΩΙ
ΓΙΑ:

Κοινή ανακοίνωση ΔΑΣ ΟΤΑ – Λαϊκής Συσπείρωσης Δήμου Φλώρινας - Κάλεσμα στην απεργία της 27.11.2014

Συναδέλφισσα, Συνάδελφε στον Δήμο Φλώρινας και στον Δήμο Αμυνταίου,
Στον απόηχο του μεγάλου συλλαλητηρίου του ΠΑΜΕ στην Αθήνα την 1η Νοέμβρη και μπροστά στην κρίσιμη απεργία της 27ης  Νοέμβρη αισθανόμαστε την ανάγκη να απευθυνθούμε ειδικά σε εσένα, πέρα

Σύσκεψη για τη σύσταση ομάδας εργασίας για τον πρωτογενή τομέα

Πραγματοποιήθηκε, τη Δευτέρα 24 Νοεμβρίου, με πρωτοβουλία της Π.Ε. Φλώρινας, η πρώτη σύσκεψη για τη σύσταση ομάδας εργασίας για την ανάπτυξη του πρωτογενούς τομέα στην περιοχή της Π.Ε. Φλώρινας.
Στη συνάντηση παραβρέθηκαν ο

Επίσκεψη του Γενικού Πρόξενου της Τουρκίας στη Θεσσαλονίκη, στον Περιφερειάρχη Θεόδωρο Καρυπίδη

Τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρο Καρυπίδη, επισκέφθηκε χθες Τρίτη 25 Νοεμβρίου 2014, ο Γενικός Πρόξενος της Τουρκίας στη Θεσσαλονίκη, Τουγρούλ Μπιλτεκίν.
Ο κ. Μπιλτεκίν συνεχάρη τον Περιφερειάρχη για την ανάληψη των καθηκόντων του, αναφέρθηκε στην

Διδακτική Επίσκεψη του 2ου Γενικού Λυκείου Φλώρινας στη Στέγη για τη Μητέρα και το Παιδί «Κιβωτός του Κόσμου» στην Πωγωνιανή

Τη Στέγη για τη Μητέρα και το Παιδί «Κιβωτός του Κόσμου» στην ακριτική Πωγωνιανή Ιωαννίνων επισκέφθηκαν την Πέμπτη 13 Νοεμβρίου 2014 μαθητές δύο τμημάτων της  Α΄ Τάξης του 2ου Γενικού Λυκείου Φλώρινας στα πλαίσια της διδασκαλίας ερευνητικής εργασίας με θέματα:

Πραγματοποιήθηκε η ετήσια εκδήλωση του Συλλόγου Φλωρινιωτών Θεσσαλονίκης

Την Κυριακή 23 Νοεμβρίου 2014 πραγματοποιήθηκε, στην κατάμεστη αίθουσα του κινηματοθέατρου ‘’Αλέξανδρος’’, στην οδό Εθνικής Αμύνης (δίπλα από τη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Θεσσαλονίκης και απέναντι από το ΚΘΒΕ και την Εταιρεία Μακεδονικών Σπουδών), η ετήσια καθιερωμένη εκδήλωση του Συλλόγου Φλωρινιωτών Θεσσαλονίκης. Κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης ήταν ο

Τα τυχερά νούμερα από τη λαχειοφόρο αγορά του Αμύντα

Ο Ε.Σ. ΑΜΥΝΤΑΣ ανακοινώνει ότι τα τυχερά νούμερα από τη λαχειοφόρο αγορά που έγινε στις 23 Νοεμβρίου 2014 στο ΔΑΚ Αμυνταίου  στον αγώνα μεταξύ των ομάδων «ΑΜΥΝΤΑ» Αμυνταίου και H.C.Holon Ισραήλ είναι :

Με την Γκαλιτσάνκα στους «16» του Challenge Cup Γυναικών, ο Αμύντας

Η κληρωτίδα της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας, ανέδειξε αντίπαλο του Αμύντα την Ουκρανική Γκαλιτσάνκα, στη φάση των ‘’16’’ του Challenge Cup.
Η Ουκρανική ομάδα, αποτελείται αμιγώς από γηγενείς παίκτριες, που παρά τον νεαρό της ηλικίας τους

Συνεδριάζει ΣΗΜΕΡΑ το Δημοτικό Συμβούλιο Αμυνταίου

Σήμερα Τετάρτη, 26 Νοεμβρίου, στις 7 μ.μ. στο Δημοτικό Κατάστημα του Δήμου Αμυνταίου συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Αμυνταίου με θέματα ημερήσιας διάταξης: