Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2014

Φθινοπωρινός καμβάς Φλώρινας

Εκδήλωση για τα 40 χρόνια από την τουρκική εισβολή στην Κύπρο στον «Αριστοτέλη»

Η Ένωση Κυπρίων Φλώρινας και ο ΦΣΦ «Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ», με αφορμή την συμπλήρωση 40 χρόνων από την τουρκική εισβολή στην Κύπρο το 1974, διοργανώνουν αφιερωματική εκδήλωση την Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2014 και ώρα 7.30 μμ στην Αίθουσα Θεάτρου του ΦΣΦΑ, με ομιλήτρια την Κύπρια εκπαιδευτικό, συγγραφέα και λογοτέχνη κα Ελένη Μυλωνά-Χατζημιχαήλ με θέμα:

11ο σχολικό πρωτάθλημα σκακιού Νομού Φλώρινας

Η  Λέσχη Πολιτισμού Φλώρινας, με τη βοήθεια της Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας και του Δήμου Φλώρινας,  διοργανώνει το  11ο Σχολικό Πρωτάθλημα Σκακιού  που θα γίνει το  Σάββατο 29 Νοεμβρίου 2014,  10:00 π.μ,   στο  1ο  Δημοτικό Σχολείο Φλώρινας
Στο Σχολικό Πρωτάθλημα θα συμμετέχουν μαθητές από την Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση των Σχολείων του Νομού.

Δράσεις εκδηλώσεων για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών

Ο Δήμος Φλώριναςκαι το Κέντρο Υποστήριξης Γυναικών του Δήμου Φλώρινας διοργανώνουν σειρά εκδηλώσεων ενόψει της Διεθνούς Ημέρας για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών, όπως έχει καθοριστεί η 25η Νοεμβρίου.
Συγκεκριμένα, οι εκδηλώσεις θα ξεκινήσουν την Τρίτη 25 Νοεμβρίου 2014 και θα ολοκληρωθούν την Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2014.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

Ανακοίνωση του Συλλόγου Γυναικών Φλώρινας, μέλους της ΟΓΕ, για την Παγκόσμια Μέρα για την εξάλειψη της βίας ενάντια στις γυναίκες

Η βία κατά των γυναικών με όλες τις μορφές της και τις εκφράσεις της, δεν εξαλείφεται με επετειακές εκδηλώσεις, με μεγαλόστομες διακηρύξεις και εξαγγελίες ενάντιά της. Αντιθέτως, όταν τα μεγάλα λόγια βγαίνουν από τα χείλη αυτών που αποφασίζουν και εφαρμόζουν την αντιλαϊκή πολιτική τότε η ουσία του προβλήματος μένει σκόπιμα κρυμμένη. Όταν οι σχετικές πρωτοβουλίες οργανώνονται και χρηματοδοτούνται από την κυβέρνηση, τους δήμους και τις περιφέρειες, τότε το υποτιθέμενο ενδιαφέρον

Ανακοίνωση του ΠΑΜΕ για την απεργία στις 27 Νοέμβρη

Όλοι και όλες στην πανελλαδική απεργία στις 27 Νοέμβρη
Όλοι στην απεργιακή συγκέντρωση του ΠΑΜΕ την Πέμπτη 27/11/2014,στις 11:00΄ το πρωί, στην κεντρική πλατεία της Φλώρινας

Πανηγυρικά Στους ''16'' του Τσάλεντς Κάπ τα Κορίτσια του Αμύντα

Τα κορίτσια του Αμύντα, επικράτησαν και στο δεύτερο αγώνα της τυπικά γηπεδούχο Χολόν  με 21-25, πανηγυρίζοντας μαζί με τους 1200 φιλάθλους τους, που βρέθηκαν στο ΔΑΚ Αμυνταίου, την ιστορική πρόκριση του συλλόγου στις ‘’16’’ καλύτερες ομάδες του Τσάλεντς Καπ.

Πέρασε από το Λέχοβο ο Αμύντας

Με τους Τζίτζιο και Πετρίδη να επιστρέφουν στην αγωνιστική δράση, ο Αμύντας επικράτησε εύκολα με 16-28 του Θησέα στο Λέχοβο και ατενίζει με μεγαλύτερη αισιοδοξία την του πορεία στο πρωτάθλημα της Β Εθνικής.
Οι παίκτες του Αμύντα ξεκίνησαν υποτονικά την αναμέτρηση, με τους

Πρόσκληση για Ετήσια Γενική Συνέλευση του Σωματείου Συνταξιούχων Δ.Ε.Η.

Την Πέμπτη 27 Νοεμβρίου 2014 και ώρα 17:00 στο Ξενοδοχείο «ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ» στην Πτολεμαΐδα θα πραγματοποιηθεί η Ετήσια Τακτική Απολογιστική Συνέλευση του Σωματείου Συνταξιούχων Δ.Ε.Η.
Θέματα συζήτησης –Ενημέρωσης:

Συνεδριάζει ΣΗΜΕΡΑ το Δημοτικό Συμβούλιο Φλώρινας

Σήμερα Δευτέρα, 24 Νοεμβρίου, στις 7 μ.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου (αίθουσα συνεδριάσεων του πρώην Δήμου Περάσματος) συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Φλώρινας με θέματα ημερήσιας διάταξης:

Συνεδριάζει ΣΗΜΕΡΑ η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας

Η Οικονομική  Επιτροπή της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας συνεδριάζει σήμερα Δευτέρα, 24 Νοεμβρίου στις 10 π.μ. στο κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης (2ος όροφος, γραφείο Οικονομικής Επιτροπής), με θέματα: