Κυριακή 23 Νοεμβρίου 2014

Διακοπή της σιδηροδρομικής σύνδεσης Έδεσσας- Φλώρινας λόγω εκτροχιασμού αμαξοστοιχίας

Χθες το βράδυ και ώρα 21:00 η αμαξοστοιχία 85 (τύπου ΜΑΝ) που εκτελούσε το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη – Φλώρινα, κατά την είσοδο της σε σήραγγα στη περιοχή Γαρέφι, λίγο πριν την Έδεσσα, εκτροχιάστηκε λόγω κατολίσθησης βράχων.
Κάνεις από τους 70 επιβάτες δεν

Διακοπές ηλεκτροδότησης στην πόλη της Φλώρινας

Λόγω απαραίτητων τεχνικών εργασιών, στις 24.11.2014, ημέρα Δευτέρα θα πραγματοποιηθούν διακοπές ηλεκτροδότησης εντός της Δημοτικής Κοινότητας Φλώρινας στα παρακάτω διαστήματα: 

Εικονικά Παρεστιγμένα

Ευρεία σύσκεψη στην Περιφέρεια: «Αποφασίζουμε εμείς, για εμάς».

Η Δυτική Μακεδονία δεν θα γίνει χωματερή των επικίνδυνων αποβλήτων της χώρας.
Με πρωτοβουλία του Περιφερειάρχη Θεόδωρου Καρυπίδη, πραγματοποιήθηκε ευρεία σύσκεψη, το Σάββατο 22 Νοεμβρίου 2014, στο κτίριο της Περιφέρειας στη ΖΕΠ Κοζάνης, μετά και την ομόφωνη

Η Συνήγορος του Πολίτη στη Φλώρινα

Η Συνήγορος του Πολίτη Καλλιόπη Σπανού επισκέπτεται την Φλώρινα την Δευτέρα 24 Νοεμβρίου, επικεφαλής κλιμακίου που αποτελείται από τους Βοηθούς Συνηγόρους Βασίλειο Καρύδη, Ιωάννη Σαγιά, Γεώργιο Μόσχο και ειδικούς επιστήμονες.
Από τον Οκτώβριο του 1998, όταν ξεκίνησε η λειτουργία του Συνηγόρου

Γενική απεργία ΑΔΕΔΥ – ΓΣΕΕ στις 27/11/2014

Συνελήφθησαν δύο άτομα σε περιοχή του Αμυνταίου για κλοπή πετρελαίου

Την Παρασκευή (21-11-2014) το απόγευμα, συνελήφθησαν στην Επαρχιακή Οδό Βαλτόνερων – Πεδινού, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αμυνταίου δύο ημεδαποί, 29 και 23 χρονών  για κλοπή πετρελαίου.
Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σε Ι.Χ.Ε.

Αμύντας Αμυνταίου: Sold Οut Πρόκρισης για τις Γυναίκες…Με Στόχο την Πρώτη Νίκη οι Άνδρες

Ούτε καρφίτσα θα πέφτει σήμερα (23/11 στις 19:00) στο ΔΑΚ Αμυνταίου, όπου ο Αμύντας με προίκα τη διαφορά των 7 τερμάτων (28-21) που πήρε από το πρώτο παιχνίδι με την Χολόν, βρίσκεται πολύ κοντά στο να προκριθεί στη φάση των ‘’16’’ του Τσάλεντς Κάπ, επιτυχία την οποία οι

Θέλει τη Νίκη Κόντρα στη Δύναμις ο Αίαντας Αμυνταίου

Στην Κοζάνη δοκιμάζεται σήμερα (23/11) ο Αίαντας Αμυνταίου, όπου στις 16:00 αντιμετωπίζει στο ΔΑΚ Σκαρκαλή τον Α.Σ. Δύναμις, για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος της ΕΚΑΣΔΥΜ.
Μετά από μια σειρά δύσκολων

Ευχαριστήριο του Π. Σ. Αρμενοχωρίου για την εκδήλωση της Τρίτης Ηλικίας

Η Πρόεδρος και τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Πολιτιστικού Συλλόγου Αρμενοχωρίου, ευχαριστούν όλους τους ηλικιωμένους που συμμετείχαν στην γιορτή της Τρίτης Ηλικίας, την περασμένη Κυριακή, 16 Νοεμβρίου 2014, στην αίθουσα του Κ.Ε.Φ.Ο. Αρμενοχωρίου. Ευχαριστούμε επίσης