Τρίτη 18 Νοεμβρίου 2014

Δυσλειτουργία του Νοσοκομείου Φλώρινας

Το νοσοκομείο και οι λοιπές υποδομές πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας περίθαλψης, λειτουργούν υπό την πίεση των συνεχιζόμενων τεστ αντοχής της μνημονιακής πολιτικής, δημιουργώντας ένα καθεστώς υγειονομικής φτώχειας στην Ελλάδα.
Δυστυχώς, οι μεθοδευμένες επιθέσεις που δέχεται το δημόσιο σύστημα υγείας από τις νεοφιλελεύθερες

Έφυγε ο Φλωρινιώτης καθηγητής Αριστοτέλης Βρίτσιος

"Έφυγε" από τη ζωή ο Φλωρινιώτης Καθηγητής Ακτινολογίας στο Α.Π.Θ. και πρώην Δ/ντής Σπουδών στη ΣΣΑΣ, Αριστοτέλης Βρίτσιος.

Πέφτει, πέφτει, πέφτει ….. η ανεργία

Του Γιάννη Στ. Αποστολίδη, οικονομολόγου.
Από πέρυσι το Μάρτη που ξεκίνησε το ΕΡΓΑΝΗ, το υπουργείο «Εργασίας» μας συνήθισε να ανακοινώνει τα αποτελέσματα νωρίς – νωρίς. Δεν προλάβαινε να βγει ο μήνας καλά – καλά και έβγαζε την ανακοίνωση των στοιχείων. Τον τελευταίο καιρό όμως αργούσε. Αργούσε πολύ η επεξεργασία….

Ο Γιώργος ήταν πονηρός…

Θυσία στον βωμό του ελληνικού πολιτικού παρασκηνίου φαίνεται πως κατέληξε μετά από μεγάλη διαδρομή και εμπλοκή στα κοινά και ο αρχηγός τους ΛΑΟΣ Γ. Καρατζαφέρης, ο οποίος σύμφωνα με έγκριτες Αθηναϊκές γλώσσες, είναι πλέον πολύ πιθανό να έχει την τύχη του πρώην φίλου του, Άκη Τζοχατζόπουλου.
 Όμως, εκτός του γεγονότος ότι εντοπίστηκαν περίπου 6 εκατ.ευρώ κατατεθειμένα σε τράπεζες του εξωτερικού, οι οποίες εμπλέκονται σε μίζες από εξοπλιστικά προγράμματα και εκτός του ότι

Βράβευση μαθητών Δημοτικού Ν. Φλώρινας

Την Τετάρτη 19 Νοεμβρίου 2014 στις 5.00 μμ στη αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του δήμου Φλώρινας, θα πραγματοποιηθεί η βράβευση των διακριθέντων μαθητών και μαθητριών που συμμετείχαν στον 8ο μαθητικό διαγωνισμό «Παιχνίδι και Μαθηματικά» της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας.
Η Διοικούσα επιτροπή του Παραρτήματος θα ήθελε να συγχαρεί όλους τους μαθητές που συμμετείχαν στον διαγωνισμό και να τους

Η 21η Χορωδιακή Συνάντηση του «Αριστοτέλη», αφιερωμένη στον πρώτο αιρετό Δήμαρχο Φλώρινας Ιωάννη Θεοδοσίου

Την 21η Χορωδιακή Συνάντηση που γίνεται στο πλαίσιο της 102ης επετείου των Ελευθερίων της Φλώρινας διοργανώνει ο Φ.Σ.Φ. «Ο Αριστοτέλης» το Σάββατο 22 Νοεμβρίου 2014, στις 6.00 το απόγευμα.
Η Χορωδιακή συνάντηση εφέτος είναι αφιερωμένη στον Μακεδονομάχο και πρώτο αιρετό Δήμαρχο της Φλώρινας, Ιωάννη Θεοδοσίου. Για την ζωή, το έργο και την προσφορά του στον τόπο μας θα μιλήσει το μέλος του Δ.Σ. του ΦΣΦΑ κ. Σπύρος Παπαχαρίσης.
Στην φετινή εκδήλωση θα λάβουν μέρος τα εξής χορωδιακά σχήματα με τη σειρά εμφάνισής τους: 

Εκδήλωση για το Μακεδονικό Αγώνα

Ενημερωτική ημερίδα για τον καραρροϊκό πυρετό και την ευλογιά προβάτου στο Αμύνταιο

Η Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής ΠΕ Φλώρινας, ενημερώνει τους κτηνοτρόφους του Δήμου Αμυνταίου, ότι τη Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2014 και ώρα 12.30 μμ, στο Πνευματικό Κέντρο Αμυνταίου, θα πραγματοποιηθεί ενημερωτική ημερίδα με τα παρακάτω θέματα:

Επιδοτούμενο πρόγραμμα εκπαίδευσης τουριστικών πρακτόρων