Κυριακή 9 Νοεμβρίου 2014

Εικονικά Παρεστιγμένα

Εξιχνιάστηκε κλοπή που διαπράχθηκε στον Πελαργό

Εξιχνιάστηκε, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αμυνταίου Φλώρινας, κλοπή που διαπράχθηκε στο Πελαργό Φλώρινας και σχηματίσθηκε σχετική ποινική δικογραφία σε βάρος δυο ημεδαπών, μιας 42χρονης και ενός 25χρονου.
Ειδικότερα, μετά από ενδελεχή αστυνομική έρευνα, προέκυψε ότι οι προαναφερόμενοι ημεδαποί, την 02-10-2014 αφού κατάφεραν να εισέλθουν

Αριστοτελικό μνημόσυνο στη μνήμη του Λαζάρου Μέλλιου

Ο Φιλεκπαιδευτικός Σύλλογος Φλωρίνης «Ο Αριστοτέλης», διοργανώνει «αριστοτελικό μνημόσυνο» στη μνήμη του Λαζάρου Μέλλιου, την Κυριακή 9 Νοεμβρίου 2014, στο 6,30 το απόγευμα στην αίθουσα «Τρ. Μήρτσου» του συλλόγου. Ομιλητής της εκδήλωσης θα είναι ο κ. Αθανάσιος Βογιατζής με θέμα:

Δωρεάν ιατρικές εξετάσεις για παιδιά

Ο Δήμος Φλώρινας σε συνεργασία με το ΚέντροUNESCO για τις Γυναίκες και την Ειρήνη στις Βαλκανικές Χώρες διοργανώνει σειρά ιατρικών εξετάσεων για παιδιά από 0 έως και 12 ετών, από παιδίατρο και οδοντίατρο. Οι εξετάσεις θα πραγματοποιηθούν δωρεάν σε Τοπικές Κοινότητες του Δήμου Φλώρινας και η μοναδική υποχρέωση των γονιών είναι να συνοδεύουν τα παιδιά τους και να έχουν μαζί τους το βιβλιάριο υγείας των παιδιών τους. Αναλυτικά το πρόγραμμα των εξετάσεων:

Διακοπή κυκλοφορίας στην Κοιλάδα των Τεμπών για 3 ημέρες

Από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Μακεδονίας ανακοινώνεται ότι, θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων εντός της Κοιλάδας των Τεμπών και συγκεκριμένα στο τμήμα της Εθνικής Οδού Αθηνών – Θεσσαλονίκης (Π.Α.Θ.Ε.), από την Χ/Θ 365+477 [Κόμβο Γυρτώνης] μέχρι την Χ/Θ 390+700 της Π.Α.Θ.Ε. (Διασταύρωση Στομίου), λόγω εκτέλεσης εργασιών συντήρησης των

Νέο χτύπημα στα εργασιακά με τους εθελοντές εκπαιδευτικούς

Συνάδελφοι,
Η εξέλιξη με την πρόθεση του υπουργείου παιδείας να βάλει εθελοντές εκπαιδευτικούς στα σχολεία είναι πολύ σοβαρή.
Τόσο το εργασιακό κομμάτι

Κάθε παιχνίδι μια καινούργια πρόκληση για τη ΘΥΕΛΛΑ Φιλώτα

Οι ποδοσφαιριστές της ΘΥΕΛΛΑΣ Φιλώτα υπό την επίβλεψη του Νίκου Παπανώτα , όλη την εβδομάδα παρακολούθησαν εντατικό πρόγραμμα προπόνησης ενόψει του σημερινού παιχνιδιού με την ομάδα της Καστοριάς.
Η τελευταία προπόνηση έγινε την Παρασκευή το

Συνεχίζονται οι νίκες σε Κοζάνη και Φλώρινα για τα τμήματα Ακαδημίας της Θύελλας Φιλώτα

Συνεχίζουν την νικηφόρα πορεία τους οι μικροί ποδοσφαιριστές της Ακαδημίας «ΘΥΕΛΛΑ» Φιλώτα με συνεχόμενο σερί νικών για τρίτη εβδομάδα.
Χθες, Σάββατο 8 Νοεμβρίου το

Ο Σπύρος Γκολίτσης οδήγησε την ΜΕΝΤ στην πρώτη ιστορική νίκη στην Α1

Ιστορική νίκη για τη ΜΕΝΤ στην Α1 Ανδρών βόλεϊ. Η πρώτη της ομάδας. Με τον δικό μας Φλωρινιώτη κόουτς Σπύρο Γκολίτση στον πάγκο. Η ΜΕΝΤ νίκησε την Λαμία με 3-1 και έτσι ο Σπύρος Γκολίτση φυσικό είναι να νιώθει δικαιωμένος για την προσπάθεια των παικτών του. Αναλυτικά το δελτίο τύπου της Volleyleague για τον αγώνα και οι δηλώσεις του Φλωρινιώτη προπονητή: