Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2014

Μεγάλη η Ανταπόκριση των Μαθητών στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Προγραμματισμού

Πολλοί μαθητές ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πληροφορικής Φλώρινας (Σ.Ε.Π.Φ.) για την «Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Προγραμματισμού». Οι μαθητές, ανάλογα με την ηλικία τους, παρακολούθησαν και ανακάλυψαν,

Εικαστικές Συνομιλίες στο Goose Cafe

ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ 16
Ευαγγελία Τεντολούρη
MANGO
 «Τα Μάνγκο είναι εξωτικά φρούτα που κατάγονται από τροπικές περιοχές της Ασίας (όπως η Ινδία, η Κίνα, το Πακιστάν και η Ταϊλάνδη) και αποτελούν τα φρούτα που καταναλώνονται περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο στον κόσμο. Υπάρχουν περισσότερες από 1000 ποικιλίες μάνγκο και το δέντρο που

Συναυλία της τάξης Μονωδίας της Ξένιας Τσαβκοπούλου

Το  Ωδείο Φλώρινας Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας  Παράρτημα Αμυνταίου, σας προσκαλεί στη συναυλία της τάξης Μονωδίας της κ. Ξένιας Τσαβκοπούλου που θα γίνει την Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2014 στις 7:00 μ.μ. στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου Δήμου Αμυνταίου.
Συμμετέχουν οι σπουδαστές

Στα Πρωταθλήματα Φλώρινας και Κοζάνης συμμετέχουν τα τμήματα υποδομής της Θύελλας Φιλώτα

Στα Πρωταθλήματα Φλώρινας και Κοζάνης συμμετείχαν τα τμήματα υποδομής Θύελλας Φιλώτα το Σαββατοκύριακο 18 & 19 Οκτωβρίου.
Το τμήμα JUNIOR  (Δ & Ε Δημοτικού) πήρε μέρος στο Πρωτάθλημα Κοζάνης, όπου και αντιμετώπισε την ομάδα του Βατερού νικώντας το με 2-3.
Το Προπαιδικό  (2002-2001) τμήμα

Άντεξε για ένα ημίχρονο ο "Αίαντας" Αμυνταίου απέναντι στο Βελβεντό

Προσπάθησε ο Αίαντας Αμυνταίου, αλλά δεν τα κατάφερε στο Βελβεντό απέναντι στον τοπικό Α.Σ., γνωρίζοντας την ήττα με το πλασματικό 76-51 στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Ε.ΚΑ.Σ.ΔΥ.Μ. (Ένωσης Καλαθοσφαιρικών Σωματείων Δυτικής Μακεδονίας).