Δευτέρα 13 Οκτωβρίου 2014

24 θέσεις στον ΑΗΣ Αµυνταίου - Φιλώτα

Η ΔΕΗ ανακοινώνει την πρόσληψη, µε σύµβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισµένου χρόνου, συνολικά είκοσι τέσσερα (24) ατόµων για την

Ο "μη μοδάτος" Παύλος Μελάς σε "πρότζεκτ"; Ένα παλικάρι ξεχασμένο...

Φέτος συμπληρώνονται 110 χρόνια από τη δολοφονία του Παύλου Μελά, Έλληνα αξιωματικού του πυροβολικού, που βρέθηκε στις πόλεις και τα χωριά της Μακεδονίας για να οργανώσει καλύτερα και πιο επιτελικά τα αντάρτικα σώματα των Ελλήνων στο διπλό αγώνα απέναντι στην Οθωμανική διοίκηση και τους κομιτατζήδες της ΕΜΕΟ.
 Μην περιμένετε από εμάς διάφορες

Στο Βάθρο η Στάντσιου

Συνεχίζεται το σερί των σπουδαίων εμφανίσεων για τους ξιφομάχους του Ο.ΞΙ.Φ. Αυτό το Σάββατο σειρά είχε η Ελισάβετ Στάντσιου με την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στους Αγώνες για το Κύπελλο Ελλάδος στο ξίφος ασκήσεως γυναικών.
Η Ελισάβετ, δείχνει να είναι σε καλή φόρμα ενόψει των προκρίσεων για τους 1ους Ευρωπαϊκούς Αγώνες τον Ιούνιο του 2015 στο Μπακού του Αζερμπαϊτζάν Στα ημιτελικά

Επιβλήθηκε με 2-0 ο Πανσερραϊκός της Θύελλας Φιλώτα

Σε ένα δυνατό παιχνίδι, ο Πανσερραικός επιβλήθηκε της Θύελλας Φιλώτας που κατέβηκε στον αγωνιστικό χώρο με πολλές απουσίες και παρόλο που οι παίχτες της τοπικής ομάδας έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό από τα πρώτα λεπτά φάνηκε η

ΤΟΥΡΝΟΥΑ "ΙΚΑΡΩΝ "ΓΙΑΝΝΙΤΣΩ​Ν- SHOOTERS

Θετικές ήταν οι εντυπώσεις που άφησε το  τουρνουά φιλικών αγώνων  μπάσκετ  που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο   στο Κλειστό Γυμναστήριο Μυλοτόπου με διοργανωτές τους "Ίκαρους" Γιαννιτσών και φιλοξενούμενους την Ακαδημία "Shooters" από τη Φλώρινα.
Το καλό κλίμα, η φιλική διάθεση και η

Ανακοίνωση για την εκδημία του Γεωργίου Παπαδημητρίου Επιτίμου Μέλους του ΦΣΦΑ

Το Δ.Σ. του ΦΣΦ «Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ», εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια για την εκδημία του Γεωργίου Παπαδημητρίου, ευπατρίδη Βολιώτη, λάτρη, πολύτιμου φίλου και Επιτίμου Μέλους του Συλλόγου μας.
Ο αείμνηστος Γεώργιος Παπαδημητρίου, υπήρξε για πολλά

Συνεδριάζει ΣΗΜΕΡΑ το Δημοτικό Συμβούλιο Αμυνταίου

Σήμερα Δευτέρα, 13 Οκτωβρίου, στις 6 μ.μ. στο Δημοτικό Κατάστημα του Δήμου Αμυνταίου συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Αμυνταίου με θέματα ημερήσιας διάταξης: