Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου 2014

Street Photo Reportage: Συλλαλητήριο για το Νοσοκομείο Φλώρινας

Ο Θ.Καρυπίδης για το νοσοκομείο της Φλώρινας (video)

Στο Πανφλωρινιώτικο συλλαλητήριο για την υπεράσπιση της δημόσιας υγείας, που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 3 Σεπτεμβρίου 2014 στην κεντρική πλατεία Φλώρινας, παραβρέθηκε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρος Καρυπίδης.
Ο χαιρετισμός του Περιφερειάρχη Θεόδωρου Καρυπίδη.

Ενημέρωση σχετικά με την Ερώτηση της Βουλής των Ελλήνων που αναφέρεται σε «Μόλυνση της λίμνης Βεγορίτιδας»

Σε απάντηση σχετικού εγγράφου σας, σας  γνωρίζουμε ότι στις 10-3-2014 κατατέθηκε στο Τμήμα Περιβάλλοντος και Υδροοικονομίας της ΠΕ Φλώρινας καταγγελία του Συλλόγου Προστασίας Βεγορίτιδας που αναφέρονταν σε ρύπανση της Βεγορίτιδας από λύματα του οικισμού του Δ.Δ. Αγίου Παντελεήμονα του Δήμου Αμυνταίου.

Ο Στ.Μπίρος για το νοσοκομείο Φλώρινας

Μετά τη μεγαλειώδη κινητοποίηση του λαού της Φλώρινας στη διαδήλωση που οργάνωσε το Σωματείο Εργαζομένων και η Νοσοκομειακή Επιτροπή Γιατρών του Γ.Ν.Φ. την Τετάρτη 3 του Σεπτέμβρη στην κεντρική πλατεία της Φλώρινας, διαπιστώθηκε το έντονο πρόβλημα

Έναρξη εγγραφών στο Τμήμα Εθνογραφίας και Χορού του «Αριστοτέλη»

Το Τμήμα Εθνογραφίας και Χορού του Φ.Σ.Φ. «Ο Αριστοτέλης» ανακοινώνει την έναρξη της νέας χρονιάς εκμάθησης παραδοσιακών χορών.
Θα λειτουργήσουν τμήματα παιδικά, εφηβικά, νέων, ενηλίκων για αρχάριους και προχωρημένους.
Για εγγραφές οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τη γραμματεία του συλλόγου

Καινοτόμες δράσεις και καλές πρακτικές στο Δημοτικό Σχολείο

Το Τμήμα Επιστημονικής και Παιδαγωγικής Καθοδήγησης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας και η 1η Εκπαιδευτική Περιφέρεια Σχολικών Συμβούλων Φλώρινας σας προσκαλούν σε Επιμορφωτική Ημερίδα με θέμα: «Καινοτόμες δράσεις και καλές πρακτικές στο Δημοτικό Σχολείο" η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 09 Σεπτεμβρίου 2014, ώρα 9.00 πμ. ως 14.00 μμ. στο Ξενοδοχείο «ΦΑΙΔΩΝ» στη Φλώρινα.
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Tα επιτρεπόμενα καύσιμα στις εγκαταστάσεις κεντρικής θέρμανσης

Σας γνωρίζουμε ότι από τις 9-11-2011 με την Υπουργική Απόφαση με Αρ.Πρωτ. οικ.189533/2011(ΦΕΚ 2654/Β/ 9-11-11) τα επιτρεπόμενα καύσιμα στις εγκαταστάσεις κεντρικής θέρμανσης και τοπικής θέρμανσης (σόμπες-τζάκια) κτιρίων που χρησιμοποιούνται για κατοικίες,

Τη Δευτέρα 28 Σεπτέμβρη το φεστιβάλ της ΚΝΕ στη Φλώρινα

Φέτος το Φεστιβάλ της ΚΝΕ και του ΟΔΗΓΗΤΗ συμπληρώνει 40 χρόνια μαχητικής παρέμβασης, αγωνιστικής και ασυμβίβαστης πορείας. 40 χρόνια το φεστιβάλ της ΚΝΕ, όχι μόνο δεν γερνάει, αλλά παραμένει νέο, αντέχει και δυναμώνει, γιατί στο διάβα του

Συγχαρητήρια επιστολή του 3ου ΓΕΛ Φλώρινας

Ο Διευθυντής και ο Σύλλογος των καθηγητών του 3ου Γενικού Λυκείου Φλώρινας συγχαίρουμε θερμά τους μαθητές του σχολείου μας που με σκληρή προσπάθεια και αντοχή κατάφεραν να πετύχουν τους στόχους τους και να εισαχθούν φέτος στην Τριτοβάθμια  Εκπαίδευση.
Ευχόμαστε συνολικά σε όλους τους