Κυριακή 31 Αυγούστου 2014

Η Μητρόπολη συμμετέχει στο συλλαλητήριο για το νοσοκομείο

λοι, σφαλς, ναγνωρίζομε τν μεγίστη σημασία τς γείας ψυχς κα σώματος γι τν νθρωπο, πως πίσης ναγνωρίζομε κα τιμομε τ σπουδαο λειτούργημα πο πιτελον ο ατρο κάθε εδικότητος, καθς λλωστε προτρέπει κα τονίζει γία Γραφή: «Τίμα ατρόν … κα γρ ατν κτισε Κύριος» (Σοφία Σειρχ 38,1), δηλαδ τίμα τν γιατρό, διότι κα ατν τν καμε Θεός.
Ὡστόσο, ὅλοι γνωρίζομε καὶ τὰ πολλὰ προβλήματα ποὺ ἀντιμετωπίζει ὁ χῶρος τῆς δημοσίας ὑγείας στὴν Πατρίδα μας καὶ

Συμμετοχή στο Πανφλωρινιώτικο Συλλαλητήριο

Ο Νομαρχιακός Σύλλογος ατόμων με αναπηρία του Νομού Φλώρινας με έδρα τη Φλώρινα χαιρετίζει την πρωτοβουλία του Συλλόγου εργαζομένων και της Νοσοκομειακής επιτροπής των γιατρών του Νοσοκομείου για την οργάνωση του συλλαλητηρίου για τη στήριξη του Νοσοκομείου.
Εκφράζουμε την βαθύτατη ανησυχία μας για την γενικότερη κατάσταση που

Συμμετοχή του ΠΔΜ στο Πανφλωρινιώτιικό συλλαλητήριο για το Νοκομείο

Το ΔΣ του ΕΣΔΕΠ/ΠΔΜ καλεί τους πολίτες της Ακαδημαϊκής κοινότητας, φοιτητές, εκπαιδευτικούς και διοικητικά μέλη να συμμετέχουν στο Πανφλωρινιώτικο συλλαλητήριο στις 3 Σεπτεμβρίου για την υπεράσπιση της δημόσιας υγείας στο νομό της Φλώρινας.
Γιατί:

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Φλώρινας συμμετέχει στο Πανφλωρινιώτικο συλλαλητήριο

Το Δ.Σ. της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων ΕΛ.ΑΣ. Φλώρινας χαιρετίζει την πρωτοβουλία του Σωματείου Εργαζομένων και της Νοσοκομειακής Επιτροπής των Γιατρών του Γ.Ν. Φλώρινας, για την πραγματοποίηση συλλαλητηρίου στη Φλώρινα (Κεντρική Πλατεία) την Τετάρτη 3  Σεπτεμβρίου 2014 και ώρα 19.30΄ και θα συμμετάσχει σ΄ αυτό για να δηλώσουμε κι εμείς την αντίθεσή μας στη συνεχή υποβάθμιση του Νοσοκομείου, τονίζοντας ότι όλοι

Η Μελίνα Ασλανίδου στο Βορέας Φεστιβάλ

Διακοπή ηλεκτροδότησης σε τοπικές κοινότητες του Αμυνταίου

Λόγω απαραίτητων τεχνικών εργασιών, τη Δευτέρα 1.9.2014 και για το διάστημα από 08:30 έως 14:30 θα γίνει διακοπή ηλεκτροδότησης στις παρακάτω Τοπικές Κοινότητες:

Για μια πιο ισχυρή και πιο αποτελεσματική Τοπική Αυτοδιοίκηση

Η ερχόμενη αυτοδιοικητική περίοδος, που θα έχει για πρώτη φορά πενταετή διάρκεια, θα πρέπει να αποτελέσει για τους ΟΤΑ το εφαλτήριο για δημιουργία, μεταρρυθμίσεις και κυρίως να προσφέρει όραμα και προοπτική στις τοπικές κοινωνίες, προβάλλοντας και αναδεικνύοντας τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του κάθε δήμου. Η ορθή οικονομική διαχείριση αποτελεί τη βάση για την ομαλή λειτουργία ενός σύγχρονου αυτοδιοικητικού οργανισμού, αφού εξαιτίας της πολυπλοκότητας και της δομής, η διαφάνεια καθίσταται σημαντικότερη από ποτέ.