Παρασκευή 29 Αυγούστου 2014

Οι επιτυχόντες στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση της Π.Ε. Φλώρινας


Ο Μιχάλης Τζουγανάκης στο "Βορέας Φεστιβάλ"

Παιδικό Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών

Με επιτυχία στέφθηκε το παιδικό Φεστιβάλ παραδοσιακών χορών το οποίο διοργάνωσε το Τμήμα Εθνογραφίας και Χορού του Φ. Σ. Φ. ο Αριστοτέλης στον αύλειο χώρο στις 26 Αυγούστου.
 Παρουσιάσθηκαν χοροί από την

Έναρξη προπονήσεων ακαδημιών "Θύελλα" Φιλώτα

Το καλοκαίρι τελειώνει και μία νέα χρονιά που υπόσχεται γνώσεις, εμπειρίες και θέαμα αρχίζει.
Γι ‘ αυτό σας προσκαλούμε την Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου 2014 και ώρα 16:00 στις εγκαταστάσεις μας, οι οποίες βρίσκονται στο Δημοτικό Στάδιο Φιλώτα να εγκαινιάσουμε την νέα αγωνιστική περίοδο 2013 – 2014, με την πρώτη προπόνηση.
Σας ενημερώνουμε επίσης ότι,  

Τουρνουά BEACH VOLLEY στο TSOTAKIS PLACE

Ολοκληρώθηκε το προηγούμενο Σαββατοκύριακο το 1ο Τουρνουά BEACH VOLLEY ανδρών - γυναικών στο καινούργιο γήπεδο για βόλεϊ στην άμμο του TSOTAKIS PLACE. Το ενδιαφέρον και η συμμετοχή ιδιαίτερα των ανδρών αθλητών ήταν μεγάλο,αλλά και τα παιχνίδια που πραγματοποιήθηκαν ικανοποίησαν

Σύλληψη 37χρονης για κατοχή ναρκωτικών και λαθραίων τσιγάρων

Συνελήφθη την Τετάρτη (27.08.2014) τις μεσημβρινές ώρες στη Φλώρινα από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Φλώρινας, 37χρονη ημεδαπή για κατοχή ναρκωτικών και λαθραίων τσιγάρων.
Συγκεκριμένα, κατόπιν κατάλληλης αξιοποίησης στοιχείων, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν,

Προσκυνηματική εκδρομή στην Αλβανία

Φέρομεν ες γνσιν τν ελαβν Χριστιανν τι π τν ερ μας Μητρόπολη διοργανώνεται προσκυνηματικ κδρομ στν λβανία τ Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου κα τν Κυριακ 21 Σεπτεμβρίου 2014.
Συγκεκριμένα, τὸ Σάββατο θὰ πραγματοποιηθεῖ ἐπίσκεψη στὸ Ἀργυρόκαστρο καὶ τὰ Ἑλληνόφωνα χωριὰ τῆς Ἀλβανίας.
Θὰ ἀκολουθήσει προσκύνημα καὶ τέλεση Ἱερᾶς Παρακλήσεως στὸν τάφο τοῦ Ἱερομάρτυρος καὶ

Συγχαρητήριο Μήνυμα

Η σημερινή ανακοίνωση των επιτυχόντων στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, μου δίνει την ευκαιρία να συγχαρώ όλες και όλους τους εισακτέους στα Α.Ε.Ι και Τ.Ε.Ι της χώρας.
Η προσπάθεια σας επετεύχθη, οι κόποι σας, οι αγωνίες σας και ο αγώνας που δώσατε όλοι μαζί με τους γονείς σας και τους εκπαιδευτικούς σας, δικαιώθηκαν.
Τους υποψηφίους που δεν κατάφεραν να

Συγχαρητήριο του Συλλόγου Ηπειρωτών Φλώρινας



Το Δ.Σ. του συλλόγου μας συγχαίρει τα παιδιά των μελών και τις οικογένειες τους που κατάφεραν την εισαγωγή τους στα ανώτερα και ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας μας για την επιτυχία, εκπληρώνοντας έναν από τους πρώτους στόχους της ζωής τους, αλλά και όσα δεν το κατάφεραν εφέτος για την προσπάθεια τους με την ευχή