Τετάρτη 27 Αυγούστου 2014

Το νέο Δ.Σ. του Ε.Κ.Φ.

Χθες στις 26/08/2014 το Διοικητικό Συμβούλιο του Εργατικού Κέντρου Φλώρινας συνήλθε σε έκτακτη συνεδρίαση και αποφάσισε να κάνει αποδεκτή την παραίτηση του προέδρου κ. Στέφανου Μπίρου, τον οποίο ευχαριστεί θερμά για την επιτυχημένη θητεία του και την προσφορά του στο χώρο του συνδικαλιστικού κινήματος. Παράλληλα, του εύχεται καλή σταδιοδρομία στην υπεύθυνη θέση που αναλαμβάνει στον απαιτητικό χώρο της τοπικής αυτοδιοίκησης.
Στην παρούσα συνεδρίαση αναδείχθηκε, κατόπιν σχετικής ψηφοφορίας, η νέα σύνθεση του ΔΣ του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Φλώρινας, η οποία έχει ως εξής:

Προκήρυξη εκλογών Ιατρικού Συλλόγου Φλώρινας

Ερώτηση του ΚΚΕ για τη μόλυνση της Βεγορίτιδας

Ερώτηση για τη «Μόλυνση της λίμνης Βεγορίτιδας», υπέβαλαν οι Βουλευτές του ΚΚΕ  Θ.Κωνσταντινίδης και Ελ.Γερασιμίδου προς τους Υπουργούς Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής και Εσωτερικών. Το πλήρες κείμενο της ερώτησης έχει ως εξής:

Στις 27 Αυγούστου το Φεστιβάλ της ΚΝΕ στο Αμύνταιο

Φέτος το Φεστιβάλ της ΚΝΕ και του ΟΔΗΓΗΤΗ συμπληρώνει 40 χρόνια μαχητικής παρέμβασης, αγωνιστικής και ασυμβίβαστης πορείας. 40 χρόνια το φεστιβάλ της ΚΝΕ, όχι μόνο δεν γερνάει, αλλά παραμένει νέο, αντέχει και δυναμώνει, γιατί στο διάβα του

Συνεδριάζει ΣΗΜΕΡΑ το Δημοτικό Συμβούλιο Φλώρινας

Σήμερα Τετάρτη, 27 Αυγούστου, στις 8 μ.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου (αίθουσα συνεδριάσεων του πρώην Δήμου Περάσματος) συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Φλώρινας με θέματα ημερήσιας διάταξης:

Συνεδριάζει ΣΗΜΕΡΑ το Δημοτικό Συμβούλιο Αμυνταίου

Σήμερα Τετάρτη, 27 Αυγούστου, στις 7 μ.μ. στο Δημοτικό Κατάστημα του Δήμου Αμυνταίου σε Ειδική συνεδρίαση συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Αμυνταίου με θέμα ημερήσιας διάταξης: