Παρασκευή 22 Αυγούστου 2014

Ερντογάν και Καραμανλής στη διεθνή σκακιέρα

Γράφει ο Μιχάλης Ραμπίδης
Ένας απρόβλεπτος ηγέτης μετά από 12 χρόνια εμπιστοσύνης των τούρκων πολιτών, ο Ταγίπ Ερντογάν, καλείται να συνεχίσει την θαρραλέα και σύνθετη πολιτική του ενισχυμένος (52%) από τις προεδρικές εκλογές στις 10-8-14. 0 Αντιπρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν  χαρακτηρίζει τον Ταγίπ Ερντογάν ‘’αστάθμητο παράγοντα, χωρίς καμία πρόβλεψη για τις μετεκλογικές του ενέργειες’’.

Ανακοίνωση του δημοτικού συμβούλου Άγγελου Θ. Ρακόπουλου

Επί τη  ευκαιρία της ορκωμοσίας της νέας δημοτικής αρχής του τόπου μας και προς άρση εύλογων παρεξηγήσεων από τα αφελώς ή κακόβουλα προεκλογικά  διαδιδόμενα, ιδίως μετά την εκλογική συντριβή Ιωσιφίδη, θεωρώ υποχρέωση μου να θέσω σε γνώση των φίλων συνδημοτών μας τα παρακάτω :
Καταρχάς, θα ήθελα να ευχηθώ στον νέο δήμαρχο Κώστα Θεοδωρίδη να είναι  σιδεροκέφαλος,  με υγεία και δύναμη ,όπως

Απολογισμός του Στ.Μπίρου

Είναι ιδιαίτερη χαρά και τιμή για εμένα που υπηρέτησα το εργατικό κέντρο Φλώρινας και θέλω να απευθύνω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους εργαζόμενους και τους συμπολίτες μας, οι οποίοι αγκάλιασαν με μεγάλη προσδοκία και ελπίδα στο μέτρο των δυνατοτήτων τους, όλες τις ενέργειες και τις παρεμβάσεις που κάναμε σε συνεργασία με τη διοίκηση.
Επίσης θέλω να ευχαριστήσω όλο το διοικητικό συμβούλιο και τους υπαλλήλους του εργατικού κέντρου οι οποίοι κάθε στιγμή όπου και όταν χρειαζόταν ήταν παρόντες και ακούραστα

4η Γιορτή Πατάτας στο Αμμοχώρι!

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αμμοχωρίου "ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ" διοργανώνει για 4η χρονιά τη γιορτή πατάτας! 
Αυτήν τη φορά θα είναι μαζί μας ο διαχρονικός Βασίλης Καζούλης!!!
Μαζί του φέρνει ένα Λαθρεπιβάτη! Τον Γιάννη Νικολάου!
Πότε;

Πρόγραμμα εκδηλώσεων «Πρέσπες 2014»

Βορέας Φεστιβάλ στη Φλώρινα

Στα τέλη του Αυγούστου,
θα σου πούμε μιαν ιστορία από 'κει που φυσάει ο Βορέας.
Από την αρχή της κοιλάδας της Φλώρινας

Φέτος λοιπόν,
γεννήθηκε μια γιορτή καινούρια,
η γιορτή του Βορέα, στην άκρη της Ελλάδας,
που άλλοι βλέπουν σαν καρδιά των Βαλκανίων.

Πυρκαγιά στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Ανταρτικού

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου της Τ.Κ Ανταρτικού Δ.Πρεσπών Π.Ε Φλώρινας. Η Πυροσβεστική Υπηρεσία μας κλήθηκε για το συμβάν στις 06:30 σήμερα 22/08/2014 και επιχείρησαν 7 πυροσβεστικοί υπάλληλοι με 3 οχήματα. Από την πυρκαγιά

Απορρίφθηκε η ένσταση του Ιωσηφίδη κατά του συνδυασμού του Θεοδωρίδη

Με την υπ΄αριθμ. 197/2014 απόφαση του Τριμ. Διοικητικού Πρωτοδικείου Κοζάνης απορρίφθηκε η ένσταση των Ιωακείμ Ιωσηφίδη και Νικολάου Παπαχρήστου με την οποία ζητούσαν:

2 ακόμη προσθήκες για τον Αμύντα Αμυνταίου

Λίγες ημέρες πριν την έναρξη της προετοιμασίας του γυναικείου τμήματος χάντμπολ, οι ιθύνοντες του συλλόγου ανακοίνωσαν την επίτευξη συμφωνίας συνεργασίας με τις χειροσφαιρίστριες Βενετία Χατζή και Έμμυ Παρασκευά.

Έναρξη ακαδημιών ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Φλώρινας

Ο Α.Μ.Σ. ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ανακοινώνει ότι αρχίζουν οι εγγραφές για τα τμήματα υποδομής του συλλόγου για το έτος 2014-2015.  
Οι προπονήσεις θα ξεκινήσουν τη Δευτέρα 25 Αυγούστου στις 17:00 στο ανακαινισμένο γήπεδο του συλλόγου έναντι του ζωολογικού κήπου.
Στο πρόγραμμα εκτός των φιλικών

Σύλληψη 26χρονου στο Αμύνταιο για κατοχή ναρκωτικών και παράβαση του νόμου περί όπλων

Την Τετάρτη (20-08-2014) το απόγευμα στο Αμύνταιο, αστυνομικοί της ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Φλώρινας συνέλαβαν 26χρονο ημεδαπό για κατοχή

Ευχαριστίες οικογένειας Ιωάννη Τσαλαγιώργου

Εκφράζουμε τις θερμές μας ευχαριστίες στο Σύλλογο για το περιβάλλον και τον πολιτισμό ‘Το ΒΑΡΟΣΙ’  για την διοργάνωση εκδήλωσης μνήμης προς τιμή του συζύγου και πατέρα μας Ιωάννη Τσαλαγιώργου, ιδρυτικό μέλος του Συλλόγου, με αφορμή τη συμπλήρωση

Συνεδριάζει ΣΗΜΕΡΑ το Δημοτικό Συμβούλιο Φλώρινας

Σήμερα Παρασκευή, 22 Αυγούστου, στις 8 μ.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου (αίθουσα συνεδριάσεων του πρώην Δήμου Περάσματος) συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Φλώρινας με θέματα ημερήσιας διάταξης: