Τρίτη 19 Αυγούστου 2014

6ο Φεστιβάλ Μουσικής Φλώρινας - Το Πρόγραμμα

Η μουσική γιορτάζει και φέτος το καλοκαίρι! Πάνω από 100 τραγουδιστές και μουσικοί θα πάρουν μέρος στο 6ο Φεστιβάλ Μουσικής Φλώρινας που διοργανώνει ο Σύλλογος Φίλων Μουσικής Φλώρινας «Ερωδιός», το οποίο θα διεξαχθεί στις 20, 22,23 & 24 Αυγούστου 2014 στο προαύλιο χώρο του 1ου και 2ου Δημοτικού Σχολείου Φλώρινας. Ανάμεσα σε αυτούς δύο γνωστά ονόματα της ελληνικής μουσικής

Εικαστικές Συνομιλίες στο Goose Cafe


Συνομιλία 12η :  «Χαρούμενη Θλίψη»
Θανάσης Μπλιούμης
Ποίημα:Μαρία Τασούλα
Καφέ Goose,ποτάμι Φλώρινας
25 Αυγούστου-8 Σεπτέμβριου
Στην προσπάθεια του να ερμηνεύσει τα ακαταλαβίστικα μηνύματα του αλόγου, ο Σαεφρό  αναφωνεί  «Είναι ένα ποίημα, ένα ονειρικό ποίημα, ένα λουλούδι από το βάθος της αλήθειας».
Τόσο σωματικά όσο και ψυχικά ο άνθρωπος

Εκδήλωση μνήμης: "Οι γειτονιές της Φλώρινας"

Συνάντηση αποφοίτων 1994 του 1ου Λυκείου Φλώρινας

Το Σάββατο 23 Αυγούστου και ώρα 19:00 θα χτυπήσει για ακόμα μια φορά το κουδούνι του παλιού 1ου Λυκείου για τους αποφοίτους του 1994.
Με αφορμή τα 20 χρόνια από την

Σκακιστική Ακαδημία Λέσχης Πολιτισμού Φλώρινας: τριήμερη εκδρομή στην Αλβανία

 Η Σκακιστική Ακαδημία της Λέσχης Πολιτισμού Φλώρινας θα πραγματοποιήσει τριήμερη εκδρομή στην Αλβανία (Αργυρόκαστρο – Άγιοι Σαράντα), με σκοπό αφενός οι αθλητές να διεξάγουν  φιλικούς αγώνες  με τους σκακιστές του Αργυρόκαστρου και αφετέρου τη γνωριμία με τον  πολιτισμό των πόλεων.

Αστυνομικά Νέα

Εθελοντική αιμοδοσία στο Αμύνταιο

Σας ανακοινώνουμε ότι την Τετάρτη 20 Αυγούστου 2014 από 9:00 π.μ. έως 1:30 μ.μ θα παρευρίσκεται στο Κέντρο Υγείας Αμυνταίου Συνεργείο Αιμοληψίας του Κρατικού Νοσοκομείου Φλωρίνης για όσους επιθυμούν να δώσουν αίμα. Ως γνωστόν εδώ και χρόνια η Εκκλησία Αμυνταίου διατηρεί Τράπεζα Αίματος, που ενισχύεται από εθελοντές αιμοδότες της πόλεως και των περιχώρων και εξυπηρετεί τις προκύπτουσες ανάγκες της περιοχής.
Σας ενημερώνουμε επίσης ότι η Αιμοδοσία της

1η μέρα αγώνων του 3ου ανοιχτου τουρνουά τέννις

Ξεκίνησε τη Δευτέρα 18 Αυγούστου 2014, στις 4:00 το απόγευμα  το 3ο Ανοιχτό Τουρνουά Τένις της Λέσχης Πολιτισμού Φλώρινας.
Οι αγώνες διεξάγονται στα ανακαινισμένα γήπεδα της μπουάτ του Αγίου Νικολάου.
Αποτελέσματα :

Συνεδριάζει ΣΗΜΕΡΑ η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας

Η Οικονομική  Επιτροπή της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας συνεδριάζει σήμερα Τρίτη, 19 Αυγούστου στις 10 π.μ. στο κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης (2ος όροφος, γραφείο Οικονομικής Επιτροπής), με θέματα: