Παρασκευή 1 Αυγούστου 2014

35 προσλήψεις στην ΚΘ ΕΠΚΑ στη Φλώρινα

Η ΚΘ ΕΠΚΑ ανακοινώνει την πρόσληψη των παρακάτω τεχνιτών υψηλής ειδίκευσης, με σύμβαση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου, για την εκτέλεση των αρχαιολογικών έργων για το χρονικό διάστημα των πέντε (5) μηνών. Οι θέσεις είναι:

8 προσλήψεις στο Αρχαιολογικό Μουσείο Φλώρινας

Το Αρχαιολογικό Μουσείο Φλώρινας ανακοινώνει την πρόσληψη του παρακάτω επιστημονικού προσωπικού , με σύμβαση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου, για την εκτέλεση των αρχαιολογικών έργων. Οι θέσεις είναι:

Στις 17 Οκτωβρίου η μετάβαση στη νέα ψηφιακή εποχή

78 μέρες περίπου χωρίζουν Φλώρινα, Αμύνταιο, Πτολεμαΐδα, Κοζάνη, Καστοριά, Ιωάννινα και Κέρκυρα από την νέα ψηφιακή εποχή. Το κέντρο εκπομπής της Κέλλης θα καλύψει την ευρύτερη περιοχή της Φλώρινας καθώς και το κέντρο της Κλεισούρας την ευρύτερη περιοχή Αμυνταίου Πτολεμαΐδας και Καστοριάς.

Νέο πλήγμα για την κτηνοτροφία- Εμφάνιση Καταρροϊκού πυρετού

Γράφει η Τζένη Σέλτσα
Ο Καταρροϊκός πυρετός ή νόσος κυανής γλώσσας (Bluetonge) είναι λοιμώδες νόσημα, υποχρεωτικής δήλωσης  που οφείλεται σε ιό και μεταδίδεται με αρθρόποδα (κουνούπια) του γένους Culicoides ή και μολυσμένες βελόνες.
Προσβάλλει όλα τα μηρυκαστικά, κυρίως όμως τα πρόβατα . Δεν προσβάλλει τον άνθρωπο και δεν υπάρχει κίνδυνος για τη δημόσια υγεία. Προκαλεί, όμως,  μεγάλες

Από σήμερα στο Taxisnet η ανάρτηση των εκκαθαριστικών του ΕΝΦΙΑ

Από σήμερα Παρασκευή 1 Αυγούστου 2014 ξεκινά η ανάρτηση στο ΤΑΧΙSnet των εκκαθαριστικών σημειωμάτων του Ενιαίου Φόρου Ιδιοκτησίας Ακινήτων (ΕΝΦΙΑ) Με εγκύκλιό της, η Γενική Γραμματέας Δημοσίων Εσόδων Αικατερίνη Σαββαΐδου, δίνει οδηγίες προς τις εφορίες για τον τρόπο που θα

Έκδοση αποτελεσμάτων του Κρατικού Πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας εξετάσεων Μαΐου 2014

Από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων ανακοινώνονται τα αποτελέσματα για τις εξετάσεις του Κρατικού Πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας, των γλωσσών: Αγγλικής, Γαλλικής, Γερμανικής, Ιταλικής και Ισπανικής για τα επίπεδα:

3ο ανοιχτό τουρνουά τένις ανδρών – γυναικών από τη Λέσχη Πολιτισμού Φλώρινας

Διπλή μεταγραφική για τη γυναικεία ομάδα χάντμπολ του Αμύντα

Σε διπλή μεταγραφική ενίσχυση προχώρησε η γυναικεία ομάδα χάντμπολ του Αμύντα, αποκτώντας τη διεθνή περιφερειακή Νάνσυ Στρατάκη και την εξτρέμ  Άννα Γκάτσιου.
Η Στρατάκη είναι εν ενεργεία παίκτρια της εθνικής με πλούσιο βιογραφικό, τις δύο τελευταίες σεζόν αγωνίστηκε με τα χρώματα του ΠΑΟΚ κατακτώντας και τους δύο τίτλους

Ερώτηση του ΚΚΕ για τη δυσβάσταχτη φορολογία των αυτοαπασχολουμένων