Παρασκευή 25 Ιουλίου 2014

Το ΤΕΕΤ στο 3ο RiveR pARTy στο Νεστόριο

Το 3ργαστήριο ζωγραφικής της ΣΚΤ Φλώρινας, σε συνεργασία με τον Δήμο Νεστορίου, συνδιοργανώνουν και φέτος, έκθεση από δημιουργίες φοιτητών του τμήματος εικαστικών & εφαρμοσμένων τεχνών της Φλώρινας στο κτήριο του κέντρου νεότητας Νεστορίου.
Οι δράσεις αυτές όπως και τις προηγούμενες χρονιές, έτσι και φέτος, στόχο έχουν την άμεση επαφή των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής με την εικαστική σκέψη. Σκοπός της συνεργασίας του Δήμου Νεστορίου με τη Σχολή Καλών Τεχνών Φλώρινας, είναι η δημιουργία σταθμών

Αυτοί που φεύγουν & αυτοί που έρχονται

Γράφει ο Μιχάλης Ραμπίδης
Οι αυτοδιοικητικές εκλογές του περασμένου Μαΐου, μέσα από την ψήφο των δημοτών καθόρισαν τις απερχόμενες και τις νέες αυτοδιοικητικές αρχές. Μας κουνούν μαντίλι οι απερχόμενοι τέλος Αυγούστου και εγκαθίστανται οι νεοεκλεγμένοι από 1ης Σεπτεμβρίου 2014.
Αυτό το μεταβατικό τρίμηνο έχει τη δική του αξία γιατί πιστοποιεί

Παραλαβή Πιστοποητικών Επιτυχίας ΚΠγ

Καλούνται ότι οι επιτυχόντες των εξετάσεων Νοεμβρίου 2013 του Κρατικού Πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας, που είχαν υποβάλει αίτηση στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Φλώρινας, να προσέρχονται στα γραφεία της Διεύθυνσης (Διοικητήριο)

«Αύγουστος των Καλλιτεχνών» στον Αριστοτέλη

Η «Πινακοθήκη Φλωρινιωτών Ζωγράφων» του ΦΣΦ «Ο Αριστοτέλης» στο πλαίσιο των εικαστικών παρουσιάσεων «Αύγουστος των Καλλιτεχνών» και συμμετέχοντας στις ετήσιες εκδηλώσεις πολιτισμού που πραγματοποιούνται υπό την αιγίδα του Δήμου Φλώρινας καλεί τους Φλωρινιώτες Καλλιτέχνες να δηλώσουν τη συμμετοχή τους για την ομαδική έκθεση στην αίθουσα εκθέσεων της Πινακοθήκης. 
Η θεματική των εικαστικών έργων είναι ελεύθερη.
Οι δηλώσεις συμμετοχής των καλλιτεχνών τους

Βελτιώνεται το οδικό εθνικό δίκτυο της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας

Τις συμβάσεις δύο έργων που αφορούν στην βελτίωση της ποιότητας του οδικού εθνικού δικτύου των Περιφερειακών Ενοτήτων Κοζάνης και Φλώρινας, υπέγραψε την Πέμπτη 24 Ιουλίου 2014, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Δακής παρουσία του

Τουρνουά τένις στο TSOTAKIS PLACE

Ολοκληρώνεται την Κυριακή 27 Ιουλίου το 5ο Τουρνουά Τένις (Ανδρών) στο σύγχρονο γήπεδο τένις με συνθετικό χλοοτάπητα που βρίσκεται στον πολυχώρο του TSOTAKIS PLACE. 
τελικός θα  πραγματοποιηθεί στις 6:00 μ.μ. ανάμεσα στους Καπάνταη Γιώργο και Παυλίδη Χρήστο.
Οι αγώνες που διεξήχθησαν ήταν οι ακόλουθοι: