Τετάρτη 9 Ιουλίου 2014

Είναι το ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ η λύση για τη ΔΕΗ;

Γράφει Βασίλης Τζώτζης
Αυτές τις μέρες κρίνεται αν θα κατορθώσει τελικά η αντιπολίτευση να συγκεντρώσει 120 υπογραφές για τη διενέργεια ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ για τη «μικρή» ΔΕΗ.  Υπογραφές που θα παίξουν ένα ρόλο για κοινοβουλευτικές (και μόνο) εξελίξεις και διεργασίες στο πολιτικό σκηνικό.

Πανελλαδικό συλλαλητήριο για τη "μικρή ΔΕΗ"

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,
Η ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ, τα Σωματεία, οι συνταξιούχοι και φορείς της χώρας, διοργανώνουν Πανελλαδικό Συλλαλητήριο την Τετάρτη 9 Ιούλη και ώρα 7μμ , στην Πλατεία Συντάγματος την ώρα που θα ψηφίζεται το Αντεθνικό νομοσχέδιο της κυβέρνησης που ιδιωτικοποιεί σε πρώτη φάση το 30% του χαρτοφυλακίου της ΔΕΗ.
Ο συγκλονιστικός απεργιακός αγώνας

Σπάρτακος: Όλοι μαζί στον αγώνα

Μία κυβέρνηση που πελαγοδρομεί ΔΕΝ μας τρομάζει
Μία μερίδα κοινοβουλευτικών εκπροσώπων που λάμπει δια της απουσίας της (που στην ουσία κρύβονται πίσω από καλοκαιρινό ήλιο) δεν μπορεί παρά να μας πεισμώνει ακόμα περισσότερο.
Η καθολική και αξιοπρεπέστατη

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για Δασκάλους και Καθηγητές στο Ωδείο

Το Ωδείο Φλώρινας Περιφέρειας ∆υτικής Μακεδονίας καλεί όσους επιθυµούν να απασχοληθούν ως ∆άσκαλοι και Καθηγητές στη Φλώρινα & στο παράρτηµα Αµυνταίου, ως ωροµίσθιοι για το σχολικό έτος 2014 – 2015, να εκδηλώσουν ενδιαφέρον υποβάλλοντας τα δικαιολογητικά τους για τις ακόλουθες ειδικότητες :

Απόφαση συντονιστικής επιτροπής των Σωματείων Συνταξιούχων ΔΕΗ

Συνάδελφοι,
Στην Πανελλαδική Σύσκεψη των Σωματείων Συνταξιούχων Δ.Ε.Η. που πραγματοποιήθηκε στις 1/7/2014 στο Ξενοδοχείο «ΙΩΑΝΝΟΥ RESORT» στην Πτολεμαΐδα, εκτός των άλλων αποφασίστηκε ομόφωνα και συνάντηση με τους βουλευτές των Ενεργειακών Κέντρων

"On line" ενημέρωση αγροτών για την άρδευση

«…στα μονοπάτια της φύσης της Φλώρινας»

Το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Βεύης Φλώρινας , σε συνεργασία με τους ορειβατικούς συλλόγους Φλώρινας Σ.Ε.Ο. και  Φ.Ο.Ο.Φ., τον σύλλογο Γυμναστών Φλώρινας, τη Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων Φλώρινας και την  Π.Ε.Ε.Κ.Π.Ε. Δυτικής Μακεδονίας

Τακτική γενική συνέλευση του Ε.Σ. «Ο Αμύντας»

Σας καλούμε στην τακτική γενική συνέλευση του Ε.Σ. «Ο ΑΜΥΝΤΑΣ» Αμυνταίου που θα πραγματοποιηθεί στο πνευματικό κέντρο Αμυνταίου την Τετάρτη, 9 Ιουλίου 2014 και ώρα 18:00 με θέματα:

Μηνιαία δραστηριότητα Αστυνομικών Υπηρεσιών Δυτικής Μακεδονίας

1. Κατά το μήνα Ιούνιο του έτους 2014, από τις Αστυνομικές Υπηρεσίες της Δυτικής Μακεδονίας: