Τρίτη 8 Ιουλίου 2014

Κάλεσμα του ΕΚΦ για το συλλαλητήριο στην Αθήνα

Το εργατικό Κέντρο Φλώρινας, τα πρωτοβάθμια σωματεία της ΔΕΗ και όλοι οι φορείς της Π.Ε. Φλώρινας, καλούν όλους τους πολίτες να συμμετάσχουν στο συλλαλητήριο που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 9 Ιουλίου 2014 και ώρα 19:00 στο σύνταγμα και αφορά το ξεπούλημα του τόπου μας, το ξεπούλημα της Δημόσιας Επιχείρησης Ηλεκτρισμού.
Η υπόθεση αυτή είναι ζωτικής σημασίας για την ύπαρξη της Φλώρινας και τη διατήρηση των πλουτοπαραγωγικών πόρων της περιοχής μας.
Όσοι επιθυμούν να δηλώσουν συμμετοχή στα τηλέφωνα:

Απολογισμός αγωνιστικής σεζόν για τον Α.Σ. "Παγκράτιον"

Άλλη μια αγωνιστική “σεζόν” έφτασε στο τέλος της, για τον Α.Σ “ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΝ” ΦΛΩΡΙΝΑΣ. Μια περίοδος που κρίνεται άκρως επιτυχημένη, αφού οι αθλητές του συλλόγου, συμμετέχοντας ΜΟΝΟ σε επίσημα αναγνωρισμένους αγώνες της ΕΛΟΚ και της ΓΓΑ, κατάφεραν να συγκεντρώσουν 73 μετάλλια, εκ των οποίων 23 χρυσά 21 ασημένια και 29 χάλκινα, η συγκομιδή αυτή φέρνει τον σύλλογο στην 3η θέση στην Βόρεια και Κεντρική Ελλάδα ανάμεσα σε 53 συλλόγους και στην 5η Πανελλήνια θέση

Αξία λιγνιτωρυχείων και ΑΗΣ της "μικρής" ΔΕΗ στη Δυτική Μακεδονία

Από Χρ. Γ. Παπαγεωργίου, τ. Δ/ντη Λιγνιτικού Κέντρου Δ. Μακεδονίας /ΔΕΗ ΑΕ
Με αφορμή την επιχειρούμενη διάσπαση και ξεπούλημα της ΔΕΗ ΑΕ και ειδικότερα την προώθηση για ψήφιση του νομοσχεδίου για τη

Η ΓΣΕΕ για τη "μικρή ΔΕΗ"

ΣΕΟΦ: Συνάντηση με αρκούδα

Με αφορμή αναφορές για παρουσία αρκούδας στην περιαστική περιοχή της Φλώρινας στο λόφο του 1033 ή και ακόμα και στο φραγμένο άλσος του Αγίου Παντελεήμονα θα θέλαμε να υπενθυμίσουμε στα μέλη μας και στους επισκέπτες της περιοχής τις βασικές αρχές που ισχύουν σχετικά:
Η αρκούδα ζει περίπου 20 με 25 χρόνια και δεν είναι εκ φύσεως επιθετικό ζώο. Μπορεί βέβαια όπως κάθε αμυνόμενο ζώο να εκδηλώσει επιθετική συμπεριφορά για εκφοβισμό. Όταν σηκώνεται στα πισινά της πόδια δεν εκδηλώνει

Συμπεράσματα Πανελλαδικής Σύσκεψης Σωματείων Συνταξιούχων ΔΕΗ

Την Τρίτη 1 Ιουλίου 2014 στο Ξενοδοχείο «ΙΩΑΝΝΟΥ Resort» στην Πτολεμαΐδα πραγματοποιήθηκε σύσκεψη των παρακάτω Σωματείων Συνταξιούχων Δ.Ε.Η.

Πολιτιστικές εκδηλώσεις Ιτέας

2ο Μουσικό Φεστιβάλ στο Σκοπό

32ος Κλασικός Μαραθώνιος Αθηνών: Τρέχουμε για την άγρια Ζωή

Ο ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ συμμετέχει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στον Κλασικό Μαραθώνιο Αθηνών ως επίσημη συνεργαζόμενη ΜΚΟ.
Στις 9 Νοεμβρίου 2014 ο ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ τρέχει για την άγρια Ζωή, το ορφανό αρκουδάκι που φροντίζει και θα επανεντάξει στη φύση! Κάθε δρομέας που θα δηλώσει συμμετοχή στον 32ο Κλασικό Μαραθώνιο Αθηνών μέσω του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ, ενισχύει το δύσκολο εγχείρημα της ανατροφής και επιστροφής στη φύση για τη μικρή αρκουδίτσα.

Ευχαριστήριο του "Αριστοτέλη"

Το ΔΣ του ΦΣΦ «Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ», ευχαριστεί θερμά την εταιρεία αναψυκτικών «ΑΦΟΙ Δ. ΔΙΝΑΚΗ ΟΕ», για την ευγενική δωρεά αναψυκτικών προς το Τμήμα Εθνογραφίας και Χορού του Συλλόγου μας, κατά την εκδήλωση λήξης του Τμήματος στις 17/06/2014.  
Η ευγενική χειρονομία των ιδιοκτητών της εταιρείας, καταδεικνύει, εκτός από