Πέμπτη 3 Ιουλίου 2014

ΟΧΙ στο ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ της ΔΕΗ

Γράφει ο Βασίλης Τζώτζης

Αυτές τις μέρες ξεκινάει στα θερινά τμήματα της βουλής η συζήτηση του Νομοσχεδίου για τη μικρή ΔΕΗ. Παράλληλα γίνονται προσπάθειες από τα σωματεία εργαζομένων της ΔΕΗ, φορείς του μαζικού κινήματος,

Συλλαλητήριο στο Αμύνταιο για τη "μικρή ΔΕΗ"

Συλλαλητήριο στην πόλη του Αμυνταίου Φλώρινας, πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ, στον πλαίσιο των πανελλαδικών κινητοποιήσεων που πραγματοποιούνται για το θέμα της “μικρής” ΔΕΗ.
 Το συλλαλητήριο διοργανώθηκε με πρωτοβουλία της ΓΕΝΟΠ – ΔΕΗ,

Απέχουν σήμερα οι δικηγόροι της Φλώρινας από τα καθήκοντά τους

Ο Δικηγορικός Σύλλογος Φλώρινας εκφράζει με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο την αντίθεσή του στο σχέδιο νόμου της κυβέρνησης που συζητείται στο θερινό τμήμα της Βουλής, για τη δημιουργία νέας επιχείρησης ηλεκτρισμού (μικρής ΔΕΗ).
Η συγκεκριμένη επιλογή εξυπηρετεί ισχυρά ιδιωτικά συμφέροντα, που επιδιώκουν να ελέγξουν πλήρως τον

Υπόμνημα του ΕΚΦ προς τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα

Κύριε Πρόεδρε
Η ιδιωτικοποίηση της Δημόσιας Επιχείρησης Ηλεκτρισμού είναι η χαριστική βολή στη μεγαλύτερη επιχείρηση της χώρας και προμηνύει εάν υλοποιηθεί το σχέδιο αυτό, την πτώχευση και την καταστροφή της, με ότι συνεπάγετε αυτό για τους έλληνες καταναλωτές οι οποίοι θα αναγκαστούν να υποστούν τεράστιες αυξήσεις από τις ιδιωτικές εταιρείες που θα είναι αποκλειστικοί παραγωγοί ηλεκτρικής ενέργειας.
Η δημιουργία της μικρής ΔΕΗ στοχοποιεί μια

ΕΛΜΕ Φλώρινας: Όχι στην πώληση της μικρής ΔΕΗ

Το Δ.Σ. της ΕΛΜΕ Φλώρινας δηλώνει την αντίθεση του, στο ξεπούλημα και την περαιτέρω ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ, στο ξεπούλημα και την παραχώρηση των υδάτων και του ορυκτού μας πλούτου.
Η ενέργεια και ο ορυκτός πλούτος της χώρας μας δεν ανήκει σε καμία

Κάλεσμα του Πολιτιστικού Συλλόγου Εργαζομένων ΔΕΗ Φλώρινας

Ψήφισμα της ΟΛΜΕ ενάντια στο ξεπούλημα της ΔΕΗ

Μετά από μια πορεία 15 χρόνων σταδιακής ιδιωτικοποίησης που κινείται στα πλαίσια της Ευρωπαϊκής πολιτικής απελευθέρωσης της ενέργειας, ολοκληρώνεται το ξεπούλημα της ηλεκτρικής ενέργειας.
Στο νομοσχέδιο για τη λεγόμενη «μικρή ΔΕΗ», δεν είναι τίποτε άλλο από την ολοκλήρωση της διάλυσης και το ξεπούλημα σε ιδιώτες μιας

Αντίθετη με το νομοσχέδιο για τη "μικρή ΔΕΗ" "Η Νέα Πρόταση Μηχανικών"

ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΔΕΗ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΘΕΣΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ
Mετά από μια 15χρονη πορεία ιδιωτικοποίησης, που προωθήθηκε σταδιακά, oλοκληρώνεται το ξεπούλημα της ηλεκτρικής ενέργειας,

"…στα μονοπάτια της φύσης της Φλώρινας"

Το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπ/σης Βεύης Φλώρινας στο πλαίσιο της πράξης «Κέντρα Εκπαίδευσης για το Περιβάλλον και την Αειφορία - Δράσεις δια Βίου Μάθησης για τους Ενήλικες» σε συνεργασία με τους ορειβατικούς συλλόγους Φλώρινας Σ.Ε.Ο., Φ.Ο.Ο.Φ., τον σύλλογο Γυμναστών Φλώρινας, την Ε.Ο.Δ. Φλώρινας και την ΠΕΕΚΠΕ Δυτ. Μακεδονίας, προγραμματίζει διήμερο σεμινάριο για 70 ενήλικες στις 5 και 6 Ιουλίου 2014, με θέμα:  «…στα μονοπάτια της φύσης της Φλώρινας»

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το Summer Camp του ΑΟΦ

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στην Κατασκήνωση ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ, το Εβδομαδιαίο Καλοκαιρινό Camp  του Αθλητικού Ομίλου Φλώρινας από τις 24/6 έως και 30/6/2014.Σαράντα τρείς μικροί κατασκηνωτές ηλικίας από 5 έως 16 χρονών, κλήθηκαν να