Δευτέρα 30 Ιουνίου 2014

Ο αποκλεισμός της εθνικής ομάδας στο Mundial

Χθες η Εθνική ομάδα αγωνίστηκε με την ομάδα της Κόστα Ρίκα για τους 16 του Mundial, που πραγματοποιείται στη Βραζιλία. Η πορεία της ξεκίνησε με άσχημο τρόπο και την ήττα από την Κολομβία με 3-0. Όλοι θα θυμόμαστε τότε την επίκριση, που έφαγαν όλοι οι Έλληνες παίκτες, καθώς και το τεχνικό team της ομάδας. Μετά από

Αγριολούλουδα από τα βουνά της Φλώρινας


Βουνίσια Αγριολούλουδα από τις Ορειβατικές Περιπλανήσεις στα βουνά της Φλώρινας.

Λάζος ο βουνίσιος

Το νέο ΔΣ του Πολιτιστικού Συλλόγου των εν Αθήναις Φλωρινιωτών "Ο Φίλιππος"

Την Κυριακή 29 Ιουνίου 2014 στο ξενοδοχείο ‘Αμαλία’, κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης του Πολιτιστικού Συλλόγου των εν Αθήναις Φλωρινιωτών, ‘Ο Φίλιππος’, πραγματοποιήθηκαν οι προγραμματισμένες αρχαιρεσίες ανάδειξης νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου.

Παρχάρια 2014 στο Αμμοχώρι

Ηπειρώτικο πανηγύρι 2014

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Ηπειρωτών Φλώρινας Η Ολυμπιάς σε συνεργασία με τον Δήμο Φλώρινας στα πλαίσια των πολιτιστικών εκδηλώσεων του φετινού καλοκαιριού καλεί όλο τον κόσμο σε ένα γνήσιο παραδοσιακό γλέντι την Παρασκευή 4/7/14 στις 21:00 στο γήπεδο του Τ.Ε.Ι. έναντι παλαιού ζωολογικού κήπου.
Ο μοναδικός δεξιοτέχνης του κλαρίνου Νίκος Φιλιππίδης με την ορχήστρα του και υπό την συνοδεία του Νίκου Δάσκαλου και της Έλλης Κοσμά στο τραγούδι μας υπόσχονται μια

Πανελλαδική σύσκεψη σωματείων συνταξιούχων ΔΕΗ

Συνάδελφοι,
Με πρωτοβουλία του σωματείου μας συγκαλείται Πανελλαδική σύσκεψη σωματείων συνταξιούχων ΔΕΗ τα οποία δεν είναι μέλη των υφιστάμενων ομοσπονδιών.
Η σύσκεψη θα γίνει την Τρίτη 1/7/2014 και ώρα 12:00 στο Ξενοδοχείο Ιωάννου στην Πτολεμαΐδα.
Θέματα:

14η αγωνιστική τουρνουά ποδοσφαίρου αστυνομικών