Πέμπτη 5 Ιουνίου 2014

Drosopigirace Marathon Bike Race2014


Στα μονοπάτια και τους δασικούς δρόμους που «διανοίγει» και συντηρεί σε άριστη κατάσταση η  Μάρω, η  αρκούδα και η οικογένεια της (δηλαδή οι διοργανωτές και οι φίλοι του Drosopigirace τα τελευταία 4 χρόνια), θα διεξαχθεί την Κυριακή 8 Ιουνίου 2014 ο πρώτος marathon bike race. Τα 57km της διαδρομής, τα 1700m  της υψομετρικής ανάβασης και οι τρεις κορυφές που φαντάζουν σαν τα γυαλιστερά δόντια της Μάρως δημιουργούν ένα εξαιρετικό μείγμα για έναν ακόμα αγώνα υψηλών προδιαγραφών.
Τη Δευτέρα 5 Μαΐου άνοιξε και επίσημα η

Πανηγύρι στις Άνω Κλεινές

Επιστολή του ΕΚΦ στη ΔΕΗ για το Σωματείο "Γαία"

Σας γνωρίζουμε ότι κατά την διάρκεια του περασμένου έτους πραγματοποιήθηκαν κινητοποιήσεις του Σωματείου των Αυτοκινητιστών νομού Φλώρινας (ΓΑΙΑ), όπου διαμαρτυρόμενοι για τη μη καταβολή των δεδουλευμένων τους από τα λιγνιτωρυχεία Αχλάδας ΑΕ, προέβησαν σε κατάληψη του χώρου της αυλής λιγνίτη του ΑΗΣ Μελίτης, με αποτέλεσμα να μη γίνετε ομαλά η τροφοδοσία του σταθμού με λιγνίτη.
Το δίκαιο αίτημα των αυτοκινητιστών του σωματείου ΓΑΙΑ που τους οδήγησε στην πράξη

Δημιουργικό Καλοκαίρι στην Πόλη μου με τον "Π.Α.Σ. Πήγασος"

Εορταστικές εκδηλώσεις από την Ένωση Κρητών και Φίλων Κρήτης Ν.Φλώρινας

Ο Πρόεδρος και τα μέλη της Ένωσης Κρητών και Φίλων Κρήτης Ν.Φλώρινας «Η ΜΕΓΑΛΟΝΗΣΟΣ»  έχουν την τιμή να σας προσκαλέσουν στις εορταστικές εκδηλώσεις που διοργανώνουν με τη συμπλήρωση 73 χρόνων από τη μάχη της Κρήτης και οι οποίες θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 8 Ιουνίου για να τιμήσουμε τους ήρωες που θυσιάστηκαν στη μάχη αυτή.
Η παρουσία σας θα μας χαροποιήσει ιδιαίτερα και θα μας δώσει δύναμη να συνεχίσουμε τις δραστηριότητες μας.
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ

Η ψήφος στις ευρωεκλογές ήταν ταξική;


Eξετάσεις για την πιστοποίηση της ελληνικής γλώσσας

Η Γενική Γραμματεία Δια Βίου Μάθησης, πρόκειται να διοργανώσει το Σάββατο 5 Ιουλίου 2014 εξετάσεις για την πιστοποίηση της Ελληνικής γλώσσας και στοιχείων της Ελληνικής ιστορίας και του Ελληνικού πολιτισμού για

Συζητάμε για το εκλογικό αποτέλεσμα και τη δράση μας το επόμενο διάστημα

Η Τ.Ε. Φλώρινας του ΚΚΕ σας προσκαλεί, την Πέμπτη 5 Ιούνη 2014, στις 8:30΄ μ.μ., στο Εργατικό Κέντρο, σε ανοιχτή σύσκεψη – συζήτηση για τα αποτελέσματα των

Πρόγραμμα διήμερης εκδρομής του Συλλόγου Θεσσαλών Φλώρινας

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Θεσσαλών και Φίλων της Θεσσαλίας ν. Φλώρινας ανακοινώνει το πρόγραμμα της διήμερης εκδρομής που διοργανώνει για  21 και 22 Ιουνίου 2014 σε Τρίκαλα και Καρδίτσα. Το κόστος συμμετοχής ανέρχεται στα 45 ευρώ και περιλαμβάνει τις μετακινήσεις, 1 διανυκτέρευση σε δίκλινο δωμάτιο με πρωϊνό. 

1η αγωνιστική τουρνουά ποδοσφαίρου των αστυνομικών Φλώρινας