Δευτέρα 14 Απριλίου 2014

Παρουσίαση των πρώτων υποψηφίων της "Συνδημιουργίας" (video)

Στην κατάμεστη αίθουσα του ξενοδοχείου "Λύγκος" παρουσία δεκάδων Φλωρινιωτών έγινε  χθες το μεσημέρι, η παρουσίαση των πρώτων υποψηφίων της Δημοτικής Κίνησης Ενεργών Πολιτών "Συνδημιουργία", από τον υποψήφιο δήμαρχο Φλώρινας Παντελή Αργυριάδη. 

Είναι καιρός

                                                
          
 Γράφει η Φοίβη                                    
Είναι καιρός η παιδεία να γίνει αυτό που μόνο είναι: παιδεία, γυμνασία, άσκηση. Άσκηση, αγώνας και πάλη για να νικήσει ο άνθρωπος το κακό, να υπερβεί το στοχασμό και τα διλήμματα και να αγαπήσει το καλό, να επιστρέψει στην πρώτη του αξία και

Δ.Ηλιάδης: "Ο αρχηγός δεν εκτελεί τηλεφωνικά ούτε τον τελευταίο συνεργάτη του"

ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΚΑΙ ΟΙ ΦΡΑΣΕΙΣ ΜΙΑΣ ΑΛΛΑΓΗΣ
Στις Αρχές Φεβρουαρίου συναντήθηκα με πρωτοβουλία δική μου με τον Περιφερειάρχη και του έθεσα το θέμα των επερχόμενων εκλογών και της ενδεχόμενης αντικατάστασης μου από κάποιο από τους συνοδοιπόρους μας. Η απάντηση ήταν: «Μίμη δεν είναι ώρα για τέτοια».
Σε σύσκεψη της εκτελεστικής επιτροπής, παρουσία των έξι αντιπεριφερειαρχών και του Προέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου για

Η τιμωρία του ψεύτη

Η ανακάλυψη ενός ψέματος  γίνεται συνήθως με τη διατύπωση άλλου, με τους πολίτες να προσέρχονται κάθε φορά στη εκλογική διαδικασία έχοντας κατά νου την σωρεία ψεμάτων που έχουν γίνει αποδέκτες. Παραθέτω μερικά από τα συνήθη ψέματα:

Παρουσίαση υποψηφίων του Β.Τσέπα


Αγαπητοί φίλοι, συνοδοιπόροι και συνεργάτες,
ξεκινήσαμε μαζί, με λογισμό και όραμα, αυτήν την πορεία.
Με λογισμό, έχοντας απόλυτη άποψη για τη δύσκολη πραγματικότητα που θα αντιμετωπίζαμε.
Με όραμα, έχοντας το βλέμμα

Οι υποψήφιοι του Θ.Καρυπίδη στα Γρεβενά

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας, Θεόδωρος Καρυπίδης ανακοίνωσε, το Σάββατο 12 Απριλίου, τον Αντιπεριφερειάρχη και τους πρώτους επτά υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους για την  Π.Ε. Γρεβενών, σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του Διοικητηρίου Γρεβενών. Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης ο κ.Καρυπίδης Θεόδωρος αναφέρθηκε

Συνάντηση Εργασίας για Θέματα Προστασίας και Αλιευτικής Διαχείρισης στη Λίμνη Βεγορίτιδα

Ο Σύλλογος Προστασίας Βεγορίτιδας προχώρησε την Τετάρτη 9 Απριλίου 2014 και ώρα 4 μ. μ., στο Κέντρο Νεότητας Άρνισσας,  σε Συνάντηση Εργασίας για Θέματα Προστασίας και Αλιευτικής Διαχείρισης στη Λίμνη Βεγορίτιδα. Προσκεκλημένοι ήταν όλοι οι φορείς καθώς και όλες οι αρμόδιες υπηρεσίες που είναι υπεύθυνες για τα θέματα της συζήτησης που αναφέρονται αναλυτικά παρακάτω.

Διακήρυξη της ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ Δυτικής Μακεδονίας

Συνεδριάζει ΣΗΜΕΡΑ το Δημοτικό Συμβούλιο Αμυνταίου

Σήμερα Δευτέρα, 14 Απριλίου, στις 5 μ.μ. στο Δημοτικό Κατάστημα του Δήμου Αμυνταίου συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Αμυνταίου με θέματα ημερήσιας διάταξης: