Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2014

Τα κατά συνθήκην ψεύδη

Η πολιτική και κοινωνική αποσταθεροποίηση εκτός από μια δεδομένη κατάσταση ταυτιζόμενη με την παρούσα ανθρωπιστική και οικονομική κρίση, εξελίσσεται με επικίνδυνα γρήγορους ρυθμούς σε καταλυτικό παράγοντα υποβάθμισης της ανθρώπινης αξιοπρέπειας και εκφυλισμού κάθε πολιτικής έννοιας. Για του λόγου το αληθές, ο πολίτης του 2014, είναι σήμερα όσο ποτέ, αντιμέτωπος με την τακτική της

Το Σχολείο του Κιτς

                
Γράφει η Φοίβη
Είναι βασικό στοιχείο στο χαρακτήρα μου σαν ανθρώπου να ψάχνω παντού για σημαντικές ερμηνείες. Το κάνω αυτό και με τα μικρότερα πράγματα στη ζωή μου..., δεν θα το κάνω με τα μεγαλύτερα?  Η φροντίδα της ψυχής δεν είναι ένας τρόπος βελτίωσης του εαυτού μας ούτε μια διαδικασία που θα μας απελευθερώσει από τα προβλήματα και τους πόνους της ανθρώπινης ύπαρξης. Αυτά ενδιαφέρουν την προσωρινή, ηρωϊκή, προμηθεϊκή ζωή. Η φροντίδα της ψυχής

Αρχίζουν σήμερα οι χειμερινές εκπτώσεις

Πρεμιέρα σήμερα για τις χειμερινές εκπτώσεις, οι οποίες θα διαρκέσουν έως τις 28 Φεβρουαρίου. Την Κυριακή 19 Ιανουαρίου μπορούν να ανοίξουν προαιρετικά όλα τα εμπορικά καταστήματα, χωρίς κανέναν περιορισμό.
Με εγκύκλιό της προς τις

Συγκροτήθηκε σε σώμα η νέα εκτελεστική γραμματεία Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ Φλώρινας

Κατά την συνεδρίαση της 23ης Δεκεμβρίου 2013 η εκλεγμένη, από τους αντιπροσώπους των σωματείων του Δημοσίου, νέα Εκτελεστική Γραμματεία του Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ Φλώρινας, συγκροτήθηκε σε σώμα ως εξής:

Προσανατολισμός της εκπαίδευσης σήμερα

Επιστολή της ΕΛΜΕ Φλώρινας στον Υπ.Παιδείας για τους σχολικούς φύλακες

Κ. ΥΠΟΥΡΓΕ
Το Δ.Σ. της ΕΛΜΕ Φλώρινας σε συνεδρίαση του αποφάσισε  παίρνοντας υπόψη την κατάσταση στις σχολικές μονάδες του νομού και την κατάσταση διαθεσιμότητας στην οποία από το θέρος του 2013 βρίσκονται οι σχολικοί φύλακες να σας προτείνει: