Κυριακή 5 Ιανουαρίου 2014

Σακουλέβας.........

Ένα από τα όμορφα σημεία αναφοράς αυτής της πόλης είναι το ποτάμι της. Πράγματι, τόσο οι κάτοικοι της πόλης όσο και οι επισκέπτες της  κάνουν  τον περίπατό τους κατά μήκος του Σακουλέβα όλες τις εποχές του χρόνου, ξεκουράζονται ψυχικά   και απολαμβάνουν το τοπίο.
Δυστυχώς όμως, στην κάθοδο του

Συλλήψεις για παράνομα τυχερά παίγνια στο Φιλώτα

Χθες (04-01-2014) το απόγευμα στο Φιλώτα Φλώρινας, αστυνομικοί της Α΄ Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας Φλώρινας, συνέλαβαν τρία άτομα, έναν 41χρονο υπήκοο Αλβανίας  και δύο ημεδαπούς (έναν 31χρονο και μια 19χρονη) για παράβαση του νόμου περί παιγνίων.
Συγκεκριμένα, ύστερα από

Εικονικά Παρεστιγμένα

Διάλεξη με θέμα «Η φωτογραφία της πραγματικότητας και η πραγματικότητα της φωτογραφίας»

Την Κυριακή 5 Ιανουαρίου 2014, ο φωτογράφος και καθηγητής φωτογραφίας Κίμων Αξαόπουλος θα αναπτύξει θέματα όπως:

Συλλήψεις για παραβάσεις των νόμων περί όπλων, ναρκωτικών και βεγγαλικών στη Φλώρινα

Το μεσημέρι της Παρασκευής στη Φλώρινα, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Φλώρινας συνέλαβαν δύο ημεδαπούς (36 και 56 χρονών) για παραβάσεις των νόμων περί όπλων, ναρκωτικών και βεγγαλικών.
Συγκεκριμένα σε έλεγχο που

Σύλληψη αλλοδαπού στην Κρυσταλλοπηγή σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης

Τις μεσημβρινές ώρες της Παρασκευής στην Κρυσταλλοπηγή Φλώρινας, αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Κρυσταλλοπηγής, συνέλαβαν 29χρονο αλλοδαπό, υπήκοο Αλβανίας, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης.
Συγκεκριμένα, σε βάρος του

6 in Ceramics and Prints

Έξι γυναίκες εικαστικοί  συναντώνται για να δουλέψουν μαζί , η καθεμιά  επιλέγοντας τη δική της  «συνομιλήτρια» με την πρόθεση να χρησιμοποιήσουν την εκφραστική  γλώσσα που γνωρίζουν και χειρίζονται από χρόνια στο χώρο της τέχνης:  την κεραμική και τη χαρακτική.  Συγχρόνως με το

Μηνιαίος απολογισμός στα θέματα οδικής ασφάλειας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Δυτικής Μακεδονίας

Κανένας νεκρός από τροχαίο ατύχημα και τον Δεκέμβριο του 2013  
Η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, δημοσιεύει συνολικά στοιχεία που αφορούν τα θέματα οδικής ασφάλειας και τροχονομικής αστυνόμευσης για τον μήνα Δεκέμβριο του 2013, στην εδαφική αρμοδιότητα των Αστυνομικών Διευθύνσεων Γρεβενών, Καστοριάς, Κοζάνης και Φλώρινας. Η δημοσίευση

Αμύντας Αμυνταίου: Συλλυπητήρια στην οικογένεια Παπαβασιλείου

Το Διοικητικό Συμβούλιο και η Επιτροπή Χάντμπολ του Ε.Σ. "Αμύντας", εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην αθλήτρια του συλλόγου Αναστασία Παπαβασιλείου, για τον πρόωρο χαμό του αγαπημένου της  πατέρα.
Ο Πατήρ Νικόλαος ήταν ένας