Τετάρτη 1 Ιανουαρίου 2014

Περί των Συμμοριών (άλλοτε και τώρα) Δημοσθένους λόγος

Μια απλή αναδρομή στην ιστορία, δείχνει πως οι ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ, μας απασχολούσαν από την αρχαιότητα και δεν εννοούν να μας αφήσουν και τώρα. 
Αντίθετα, θεριεύουν και αποτελούν κυρίαρχο και επικίνδυνο  φαινόμενο, το οποίο επηρεάζει τη συνολική πορεία της κοινωνίας μας. Συμμορίες ποικιλόμορφες, αδίστακτες, ανεξέλεγκτες, με τυπική νομιμότητα,

Η θεία σοφία του δωδεκαετούς Ιησού

Λκ 2,20-21· 40-52 Περιτομή
Το κυρίως εορταζόμενο γεγονός σήμερα είναι η περιτομή του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού και η συζήτηση που είχε ο δωδεκαετής Ιησούς με τους διδασκάλους  του Ισραήλ. Στα γεγονότα αυτά εξ άλλου αναφέρεται και η ευαγγελική περικοπή, την οποία θ’ ακολουθήσουμε. Αρχίζει από την επιστροφή των ποιμένων από τη φάτνη.

Χρόνια πολλά και ταξίδια ονειρικά και ελπιδοφόρα προς ένα καλύτερο μέλλον

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε, πως μετά από αίτημα πολλών πολιτών για την αναγκαιότητα βραδινού δρομολογίου, προβήκαμε σε συλλογή υπογραφών για δρομολόγηση 4ου ζεύγους με αναχώρηση από την Φλώρινα κατά τις 19:30.
Τις 2.800 υπογραφές τις έχουμε

Το 3ικαστικό 3ργαστήριο Ζωγραφικής σας εύχεται ένα καλό και αξιοπρεπές 2014

Κατασκηνωτική Εσπερίδα

Πρόγραμμα Εσπερίδας
2 Ιανουαρίου 2014

Έντεχνη μουσική βραδιά στο Αμύνταιο

Το πρωτοχρονιάτικο μήνυμα της Β.Ευταξά

Στο Πρωτοχρονιάτικο μήνυμά της η Γενική Γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης  Ηπείρου – Δυτικής Μακεδονίας Βίκυ Ευταξά αναφέρει τα ακόλουθα:

Μήνυμα του ΚΚΕ για τη νέα χρονιά



Το ΚΚΕ απευθύνεται με αισιοδοξία στους εργαζόμενους και τη νεολαία της χώρας μας και τους καλεί να κάνουν το 2014 έτος λαϊκής αγωνιστικής ανάτασης. Παρά τις δυσκολίες και τα τρομοκρατικά διλήμματα όσων θέλουν το λαό στη γωνία, σε ρόλο παθητικού

Καλή Χρονιά!