Τετάρτη 23 Απριλίου 2014

Οι υποψήφιοι του Θ.Καρυπίδη στη Φλώρινα

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρος Καρυπίδης ανακοίνωσε την Τρίτη 22 Απριλίου, τον Αντιπεριφερειάρχη και τους υπόλοιπους υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους για την Π.Ε. Φλώρινας.
Αναλυτικά οι υποψήφιοι:

  1. Μπίρος Στέφανος, Πρόεδρος Εργατικού Κέντρου
  2. Αλεξιάδου Ιωάννα, Εκπαιδευτικός Α’ Βάθμιας Εκπαίδευσης
  3. Γέρου Κώστας, Εκπαιδευτικός Α’ Βάθμιας Εκπαίδευσης
  4. Γεωργούλας Σταύρος, Απόφοιτος Τοπογράφος Μηχανικός ΑΠΘ
  5. Γώγος Πέτρος, Υπάλληλος ΔΕΗ
  6. Κάγκας Μιχάλης, Οικονομολόγος - Λογιστής, ειδικός στα προγράμματα ΕΣΠΑ
  7. Πετρουσιάνης Αθανάσιος, Διευθυντής στο ΚΕΚΥΚΑμεΑ
  8. Σουμπάσης Τραϊανός, Συνταξιούχος Πυροσβέστης, Ελεύθερος Επαγγελματίας


5 σχόλια:

  1. Θάλασσα τα έκανες Καρυπίδη με τις απίθανες επιλογές σου. Απο φαβορί έγινες αουτσάιντερ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πρωτοβουλία υγειονομικών υπαλλήλων24 Απριλίου 2014 στις 11:15 μ.μ.

    Σύμφωνα με το καταστατικό ιδρύσεως του συλλόγου εργαζομένων Γενικού Νοσοκομείου Φλώρινας η θητεία του απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου έχει πρακτικά λήξει εδώ και 4 μήνες!!!!. Κατόπιν των τελευταίων εξελίξεων με την διαθεσιμότητα των οδηγών ασθενοφόρων -θυρωρών -νυχτοφυλάκων άλλα και τα προβλήματα που έχουν συσσωρευθεί, άλλα και με το τι μέλλει γενέσθαι στον χώρο του νοσοκομείου μας , ο σύλλογος έστω και πάρα πολύ αργά , κατόπιν εκλογοαπολογιστικής συνέλευσης, ανακοίνωσε ότι θα προχωρήσει σε εκλογές για την ανάδειξη νέου επταμελούς Διοικητικού Συμβουλίου με 3 αναπληρωματικά μέλη, εκλογή και ανάδειξη νέων αντιπροσώπων εργαζομένων στην περιφέρεια και στην κεντρική επιτροπή της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας όπου ανήκουμε.Δυστυχώς το απερχόμενο Δ.Σ. και οι εκπρόσωποι μας στο σωματείο η στην Ομοσπονδία μας αποδείχθηκαν τόσο ανεπαρκείς όσο και αμέτοχοι - κατώτεροι των κρίσιμων περιστάσεων που αντιμετωπίζει στο σύνολο οι εργαζόμενοι ο κόσμος και όχι μία συγκεκριμένη επαγγελματική ειδικότητα .Θέλαμε πρίν 3 χρόνια ένα δυνατό σωματείο , με φρέσκα πρόσωπα και νέες ιδέες μα το έργο που άφησε το απερχόμενο ΔΣ ήταν από επιφανειακό ( μία ημερίδα νοσηλευτριών και μία εορτή κοπής βασιλόπιττας σε κοσμικό κέντρο της πόλης ),εκρίθη από το σύνολο των υπαλλήλων από ελάχιστο , ανύπαρκτο στους διάφορους επαγγελματικούς η κοινωνικούς αγώνες , έως μηδενικό στην πράξη εκ του αποτελέσματος.Ούτε συγγραφή πρακτικών στις μονοψήφιες ( 4-5 ) συνεδριάσεις των δεν έχουν καταχωρήσει στα πρακτικά του συλλόγου, σύμφωνα με πληροφορίες που έχουμε!

    Σύμφωνα λοιπόν με την ανακοίνωση τους, η κατάθεση υποψηφιοτήτων μεμονωμένων υποψήφιων η κοινού ψηφοδελτίου θα γίνει στην εφορευτική επιτροπή που έχει οριστεί με τελική ημερομηνία κατάθεσης υποψηφιοτήτων την 24η Απριλίου 2014 και ώρα 13.30μμ. Σχετική ανακοίνωση έχει τοιχοκολληθεί στους χώρους του νοσοκομείου από τις 18 Απριλίου 2014 Κατόπιν θα προχωρήσει σε εκλογικές διαδικασίες που έχουν οριστεί την 28η Απριλίου 2014 Καλούνται όλες και όλοι οι εργαζόμενοι ανεξαρτήτως ειδικότητας (πλήν των ιατρών) σε μαζική συμμετοχή είτε σαν υποψήφιοι είτε ως συμμετέχοντες στην εκλογική διαδικασία. Η συμμετοχή όλων είναι κρίσιμη και σημαντική διαφορετικά πάυει να έχει λόγο ύπαρξης το σωματείο μια και είναι το μοναδικό συλλογικό μας όργανο αλλά και η φωνή μας μέσα και έξω από το νοσοκομείο Τα ονόματα του νεοεκλεχθέντος Διοικητικού Συμβουλίου και λοιπών εκλεγμένων σύντομα θα σας ανακοινωθούν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ομάδα Πρωτοβουλίας Υγειονομικών Υπαλλήλων


    Δευτέρα 28 Απριλίου 2014 πραγματοποιήθηκαν εκλογές στο γενικό νοσοκομείο Φλώρινας για την ανάδειξη νέου διοικητικου συμβουλίου του σωματίου εργαζομένων και εκπροσώπων στην Πανελλήνια Ομοσπονδία εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία. Η συμμετοχή εργαζόμενων ήταν μαζική σε ποσοστό που άγγιξε το 60% των υπαλλήλων του νοσοκομείου και εν μέρει υγειονομικών δομών που υπάγονται σε αυτό .Τα αποτελέσματα της εκλογικής διαδίκασίας σύμφωνα με την σειρά προτίμησης είναι τα ακόλουθα.
    1) Για την ΠΟΕΔΗΝ ως αντιπρόσωποι εκλέχθηκαν ο κΓρηγοριάδης Λάζαρος με 52 ψήφους και ο κ.Πλιάτσικας Ιωάννης με 44 ψήφους. Δέν εκλέχθηκαν οι ισοψηφήσαντες Αντωνιάδης Β. – Κίζος Β. με 43 ψήφους, και εν συνεχεία οι κύριοι Λιούκρας Ι., Παπάς Μ, Τσαούσογλου Α., Χαραλαμπίδου Μ και Μπακράτσης Ε.

    2) Για την εφορευτική επιτροπή του σωματείου εκλέχθηκε η κυρία Ευαγγέλου Ευαγγελία με 60 ψηφους ενώ οι κυρίες Μαλάμα Αλέξανδρα . και Ζηβόντση Αικατερίνη δεν εκλέχθηκαν

    3) Για το ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ του σωματείου εκλέχθηκαν ο κ.Γρηγοριάδης Λάζαρος με 74 ψήφους, ο κ.Πλιάτσικας Ιωάννης με 67 ψήφους, ο κ.Αντωνιάδης Βασίλειος με 61 ψήφους, ο κ.Ντίτουρας Πέτρος με 56 ψήφους , οι κ.Δήμου Στέφανος – Παναγιωτίδης Παναγιώτης ισοψήφισαν με 55 ψήφους και η κυρία Χαραλαμπίδου Μέλπομένη με 54 ψήφους. Αναπληρωματικά μέλη εκλέχθηκαν ο κΚίζος Βασίλειος με 45 ψήφους , ο κ.Μπακράτσης Έρασμος με 40 ψήφους και η κα Νάτση Ευαγγελία με 40 ψήφους. Δεν εκλέχθηκαν οι κύριοι Τσαούσογλου Α., Παπάς Μ., Μπαρδάκας Π . και Λιούκρας Γ.

    Οι νεοεκλεχθέντες στο νέο Δ.Σ. του συλλόγου θα συνεδριάσουν τις προσεχείς ημέρες, σύμφωνα με το καταστατικό, για την ανάδειξη προέδρου, αντιπροέδρου, γενικού γραμματέα, αναπληρωτή γενικού γραμματέα, ταμία και 2 τακτικών μελών .

    Ευχόμαστε καλό κουράγιο και πολύ δύναμη στους νεοεκλεγέντες για το έργο που ανέλαβαν με στόχο το καλό του νοσοκομείου, των εργαζομένων , μα κυρίως να αγωνιστούν για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων παροχής υγείας των χιλιάδων κατοίκων της Φλώρινας –Αμυνταίου- Πρεσπών που προστρέχουν καθημερινά για ιατρονοσοκομειακή βοήθεια ή νοσηλεία καθημερινά στο νοσοκομείο και τις υπόλοιπες δομές υγείας .

    Σχολιάζοντας το αποτέλεσμα των εκλογών να σημειωθεί οι εργαζόμενοι δεν επέλεξαν κομματικό συνδικαλισμο στον χώρο του νοσοκομείου , δεν επιλέχθηαν όσοι υποψήφιοι έχουν έμμεσα ή άμεσα εμπλακεί με πολιτικά κόμματα η σχηματισμούς , είχαν εκλεχθεί παλαιώθεν στο σωματείο εργαζομένων ή δεν είχαν αφήσει με το έργο τους καλές εντυπώσεις στο σύνολο των εργαζομένων .Ετσι δεν είχαν την τύχη να εκλεχθούν στο νέο Δ.Σ. ή ως αντιπρόσωποι στην Ομοσπονδία εργαζομένων όπου ανήκουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή