Παρασκευή 18 Απριλίου 2014

Ο Γ.Ηλιάδης νέος πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Φλώρινας

Ορκίστηκε την Τετάρτη 16 Απριλίου 2014, από το Δήμαρχο Φλώρινας Ι.Βοσκόπουλο, ο νέος πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Φλώρινας Γιώργος Ηλιάδης.
Η ορκωμοσία του πραγματοποιήθηκε μετά από έκπτωση από το αξίωμα του προέδρου της Δημοτικής Κοινότητας Φλώρινας Ρόζα Κωνσταντίνου σύμφωνα με τις διατάξεις του νόμου
4257/2014 (ΦΕΚ Α, αρ. 93/14-04-2014), ο οποίος ψηφίστηκε στις 10-04-2014, και στο άρθρο 2, παράγραφο 2 αναφέρει ότι: « Πρόεδρος ή αναπληρωτής αυτού δεν μπορεί να γίνει ή να παραμείνει ο ανεξαρτητοποιηθείς ή ο διαγραφείς από το συνδυασμό με τον οποίο εκλέχθηκε».

22 σχόλια:

  1. Γιατι κοροιδευεις 11.29; προκειται περι εξεχοντος προσωπου της πολης με σπουδες και υψηλο κοινωνικο φρονημα. Γνωρισε τον πρωτα για να κατανοησεις το τεραστιο σφαλμα σου και την επιπολαια κριτικη σου σε εναν τοσο ταλαντουχο νεο της πολης μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. apolithikan oloi apo tin anflo alla autos logo "ikanotititon?" paremeine.
      20 atoma apolithikan alla to zetaki ekei

      Διαγραφή
    2. Ti ταλαντούχος , σαν υπνωτισμένος είναι.

      Διαγραφή
  2. Πάντως αποδεδειγμένα ο νεαρός δεν εξυβρίζει ως μαλτέζος λεμβούχος , δεν μάσει και πτύει καπνόν και δεν απειλεί τους μείρακες περί του φράχτου του, ίνα μην του κλέψουσιν οπώρας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτο δεν σημαίνει οτι δεν ειναι ζετακι. Σήκω - κάτσε τον εχει η ζετα στην ΑΝΦΛΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ακολουθεί τις συμβουλές του Ιακώβου, κάτσε κάτω από τη Ζέτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Φιλε 1.58 οχι επειδη τυγχανει να ειναι γνωριμος μου αλλα επειδη αυτη ειναι η πραγματικοτητα το υπνωτισμενο οπως το χαρακτηρισες υφος ισως και να αποτελει χαρακτηριστικο γνωρισμα ευφυιας και σκεπτικισμου.περαν του οτι δεν υπολογιζει καμια ζετα διοτι ειναι δυναμικος και πνευματικα θωρακισμενος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αχαχαχαχα, ζούμε μεγάλες στιγμές στην πόλη αυτή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αποτελει τεραστια χαρα για καθε φλωρινιωτη η παρουσια του νεου προεδρου.συνιστα τεραστια τιμη για τον Δημο Φλωρινας η υπαρξη του συγκεκριμενου προσωπου. Για αυτο ας παραμερισουμε τις οποιες διαφορες μας χωριζουν , ας διευρυνουμε τον οριζοντα της σκεψης μας και ας αναφωνησουμε με στεντορεια φωνη. Ζητω ο νεος προεδρος, καθολα αξιος και ικανος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ. ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΠΙΔΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΜΕΤΑΧΕΙΡΗΣΗ.

      Διαγραφή
    2. H AYTOY EΞΟΧΟΤΗΣ, ΜΕΓΑΣ ΔΟΥΚΑΣ ΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΑΝΕΛΑΒΕ ΤΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ. ΤΑΠΕΙΝΑ ΥΠΟΚΛΕΙΝΟΜΑΣΤΕ. ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΥ ΕΞΟΧΟΤΗΤΑ.

      Διαγραφή
  8. Ευτυχώς υπάρχουν τα blogs και τα ανώνυμα σχόλια και βρίσκετε μερικοί και μερικές την ευκαιρία να βγάλετε άφοβα την χολέρα σας προς τα έξω.

    Καλό θα είναι πριν μιλάτε για κάποιον να τον γνωρίζετε κιόλας.
    Και επειδή τυχαίνει να γνωρίζω το παλικάρι για το οποίο γίνεται η κουβέντα σας διαβεβαιώ ότι είναι ενα καθ'όλα άξιο παιδί, εργατικό, πρόθυμο και καλοπροαίρετο.

    Τώρα οσοι/ες έχετε την κακία μέσα σας ακόμα και ο Χριστός ο ίδιος να ήταν κατι θα βρίσκατε να πείτε. Περαστικά σας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Το παιδι αποτελει ελπιδα στο αρρωστο και σαπιο συστημα
    Α πουλαω και μπιστολακι μαλλιων.δωρο τσατσαρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο αναμαρτητος πρωτον τον λιθκν βαλετω. Ας εκθειασουμε ολα τα τιποτα για να πιστοποιησουμε την χριστιανικη μας ορθοδοξη παιδεια. Για καθε καλοπροαιρετο ο δαφκος προσφερει ενα προφιτερολ δωρο. Προλαβετε απαντες λοιπον οι καλοπροαιρετοι και καλοκαγαθοι χριστιανοι να δραξετε της ευκαιριας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. αστα βραστα....και ότι ναναι....αρε κατακαημένη φλώρινα...από ημέτερους και ¨μαγαζάκια¨ άλλο τίποτα...δεν φτάνει τόσα χρόνια είχαμε τους βοσκοπουλαραίους και λοιπούς ομοίους...τώρα ετοιμάζουν και την νέα γενιά ¨τοπικών αρχόντων¨ ούνα ράτσα ούνα φάτσα...νέα μοντέλα...αρε κατακαημένη φλώρινα πόσο για λύπηση είσαι...και εμείς οι πολίτες σου πόσο νιρβάνα και στην κοσμάρα μας....εκεί!!! εκει!! να μας κλέβουν, να μας κοροιδεύουν, να μας πουλάνε τρέλα, να κάνουν ανακατανομή των θέσεων μεταξύ τους, να βολεύονται όπως τους γουστάρει, να διαχειρίζονται (ντεμέκ...σιγά και μη...με τί προσόντα άλλωστε;;) τα τοπικά θέματα μια πληθώρα ίδιας πάστας ατόμων ανήθικων, κομπιναδώρων, ανάξιων και ανίκανων.....και εμείς όχι απλά να τους ανεχόμαστε αλλά και να τους ξαναψηφίζουμε!!!!μπράβο μας!!αυτοί μας αξίζουν!!! στην κατακαημένη Φλώρινα ( το ξαναλέω γιατί μου ΄ρχεται συνέχεια στο μυαλό)κάποιοι τέτοιοι τύποι ¨βρήκαν και κάνουν¨......πόσο ντρέπομαι....κλάματα και γέλια μαζί!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ti allo mas perimenei thee mouuuuuuuuuuuuuuu

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ναι αλλά ο τύπος πήρε και 200 ψήφους.
    αυτά τα 18 χρονια κι οι γιαγιες καμια 100 ριά που κατεβάζει ο Στάθης από 4-5 ψήφους ο καθένας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Χωρίς να θέλω να προσβάλω ανώνυμα τον νεαρό ......βλέπω την φωτογραφία και συνειρμικά το μυαλό μου πάει ....στα πακοτίνια πατίνια και κάτι σε τυρογαριΔΑΚΗ μου θυμήζει το φέις του νεαρού! ΄....λέτε να κλωνοποιούν ΔΑΚΗΔΕΣ στον Δήμο ;;;; τους ακούς και σε πιάνει ο ύπνος! εκείνος ο αιώνιος ύπνος με τα αιώνια δειλινά της Φλώρινας ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ποιός είναι πάλι τούτος???

    ΑπάντησηΔιαγραφή