Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2013

O καιρός των Χριστουγέννων σε Φλώρινα, Κοζάνη, Πτολεμαΐδα, Καστοριά και Γρεβενά

Συλλήψεις για πώληση ναρκωτικών στη Φλώρινα

Χθες (19-12-2013) το βράδυ στη Φλώρινα, αστυνομικοί της Β’ Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας σε συνεργασία με Αστυνομικούς της Α’ Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Φλώρινας, συνέλαβαν

Ενημέρωση των καταναλωτών εν όψει της εορταστικής περιόδου των Χριστουγέννων

O Ε.Φ.Ε.Τ. συνεχίζει με εντατικούς ρυθμούς τους ελέγχους στην αγορά των τροφίμων και κατά τη διάρκεια των εορτών, με κύριο γνώμονα τη διασφάλιση της υγείας των καταναλωτών, αλλά και την προστασία των συμφερόντων τους από οποιοδήποτε κίνδυνο ή πρακτική υπονόμευσής τους.

Για τη λειτουργία των ΚΕΠ Φλώρινας

Όλα τα ΚΕΠ του Δήμου Φλώρινας την

Μουσική διάκριση για την Ιωάννα Καζόγλου

Στην εορταστική συναυλία του Κέντρου Μουσικής Επιστήμης και Τέχνης έχει προσκληθεί να συμμετάσχει η μαθήτρια της Ε΄ τάξης Δημοτικού και σπουδάστρια κλασικής κιθάρας Ιωάννα Καζόγλου. Η συναυλία θα γίνει τη Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου, στην Έδεσσα. 
Η πρόσκληση της Ιωάννας έγινε με την προτροπή της καθηγήτριας κας Λουκίας Σαμούρκα, η οποία δίδαξε το περασμένο

Fire Cup 2013

Αγαπητοί Φίλοι - Φίλες,
σας περιμένουμε, μαζί με περισσότερους από 200 ξιφομάχους από την Ελλάδα, την Κύπρο

Οι φωτιές στη Φλώρινα

Χριστουγεννιάτικη γιορτή από τον Ε.Σ. «Αμύντας» & τη Στέγη Ποντίων Αμυνταίου

Ενίσχυση της Αποκέντρωσης - Προβλήματα & Προοπτικές της Αυτοδιοίκησης

«Ενίσχυση της Αποκέντρωσης - Προβλήματα & Προοπτικές της Αυτοδιοίκησης» ήταν το θέμα της σύσκεψης που διοργάνωσε την Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου στα Ιωάννινα, το Υπουργείο Εσωτερικών και η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Ηπείρου – Δυτικής Μακεδονίας με τη συνεργασία των Περιφερειών Ηπείρου και Δυτικής Μακεδονίας.
Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε παρουσία του Αναπληρωτή Υπουργού Εσωτερικών Λεωνίδα Γρηγοράκου, τοποθετήθηκε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γ.Δακής. Ακολουθεί η εισήγηση του Περιφερειάρχη.

Δηλώσεις συγκομιδής περιόδου 2013-2014

Από το Γραφείο Αμπελουργίας του Τμήματος Φυτικής και Ζωϊκής Παραγωγής της Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας ανακοινώνεται ότι,  σύμφωνα με το

Επτά συμβάσεις νέων έργων υπέγραψε ο Γ.Δακής

Τις συμβάσεις επτά (7) έργων προϋπολογισμού 1.084.000 € υπέγραψε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Δακής, ενταγμένα στο πρόγραμμα «ΚΑΠ 2013».
Πρόκειται για:

«Αύξηση της αξίας των γεωργικών προϊόντων» του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης 2007-2013

Η Γενική Διεύθυνση Περιφερειακής Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στην υπ’ αρ. 4435/144452/22- Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, μέσω του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, καλεί τους εν δυνάμει