Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2013

Σύλληψη 29χρονου στη Φλώρινα

Σήμερα (10-12-2013) τις πρωινές ώρες στη Φλώρινα, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Φλώρινας συνέλαβαν 29χρονο ημεδαπό, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης.
Συγκεκριμένα, σε βάρος του 29χρονου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης της

Ασυντήρητο το αλεξίσφαιρο σκάφος στις Πρέσπες λόγω κρίσης

Καθηλωμένο παραμένει επί τέσσερα χρόνια το πλωτό αλεξίσφαιρο σκάφος που έχει μεταφερθεί στις Πρέσπες, για να διευκολύνει το έργο των περιπολιών των συνοριοφυλάκων χωρίς να απειλείται η ζωή τους. Το σκάφος δεν κινείται γιατί δεν

Το νέο ΔΣ της ΕΛΜΕ Φλώρινας

Διεθνές τουρνουά Athens Open

Επέστρεψε από την Αθήνα η αποστολή του Α.Σ “ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΝ” ΦΛΩΡΙΝΑΣ, όπου στις  6,7 και 8/12/2013 διεξήχθη, με μεγάλη επιτυχία, το διεθνές τουρνουά καράτε Athens Open, εκεί ο σύλλογος έδωσε το παρόν με 4 αθλητές οι οποίοι με καταπληκτική απόδοση ανέβηκαν όλοι στο βάθρο.

Τὰ μεῖον τοῦ προτεσταντισμοῦ (Γ)

(Τεμαχισμός)
Τὸ ὅτι οἱ προτεστάντες ὅλοι ἀπὸ τὸ Λούθηρο μέχρι σήμερα δὲν πίστεψαν ἀληθινά, ἀλλ᾿ ἔχουν ἕνα χριστιανικὸ ἐπίχρισμα μόνο, ἕνα χριστώνυμο, φαίνεται ἀπὸ τὸ ὅτι δὲν ἔχουν μεταξύ τους ἑνότητα καὶ συνοχή. Ἀρκεῖ νὰ λεχθῇ ὅτι κάθε πάστωρας ἱδρύει δική του ἐκκλησία καὶ εἶναι σ᾿ αὐτὴν

Δραστηριότητα Νοεμβρίου των υφισταμένων Υπηρεσιών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Δυτικής Μακεδονίας

1. Η δραστηριότητα των υφισταμένων μας Αστυνομικών Διευθύνσεων (Γρεβενών, Καστοριάς, Κοζάνης & Φλώρινας), κατά το μήνα Νοέμβριο του έτους 2013, είναι η εξής:
α. Συνελήφθησαν, συνολικά τετρακόσια είκοσι πέντε (425) άτομα. Ειδικότερα:

Ολοκληρώνεται η συγκέντρωση αγαθών της κοινωνικής δράσης «Χριστούγεννα για όλους: δωρίζω - χαρίζω – γιορτάζω»

Από τη Δημοτική Κοινότητα Φλώρινας υπενθυμίζεται ότι την Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2013 ολοκληρώνεται η διαδικασία της συλλογής αγαθών της κοινωνικής δράσης «Χριστούγεννα για όλους: δωρίζω – χαρίζω – γιορτάζω».
Από τις 6 μ.μ. έως και 9.00 μ.μ. της τελευταίας ημέρας, θα συνεχιστεί η

10 ερωτήσεις από το Σωματείο "Λυγκηστίς"

Το προεδρείο του Σωματείου εργαζομένων ΔΕΗ Ν.Φλώρινας "Λυγκηστίς" υπέβαλε τα παρακάτω ερωτήματα προς τον Αντιπρόεδρο της ΔΕΗ κ.Δόλογλου, τον Γενικό Διευθυντή παραγωγής κ. Κοπανάκη :

Ανακοίνωση για εγγραφές σε παιδικούς σταθμούς

Το Ν.Π.Δ.Δ. Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης, Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Φλώρινας ενημερώνει τους γονείς ή κηδεμόνες του Δήμου Φλώρινας που επιθυμούν να εγγράψουν τα νήπιά τους στη δύναμη των Παιδικών Σταθμών του Νομικού Προσώπου, για το σχολικό

"Χριστούγεννα για όλους" από τον Π.Α.Σ. Πήγασος

Ο Πολιτιστικός Αθλητικός Σύλλογος Π.Α.Σ. ΠΗΓΑΣΟΣ Φλώρινας, υποστηρίζοντας την δράση της Δημοτικής Κοινότητας Φλώρινας «Χριστούγεννα για όλους: Δωρίζω, Χαρίζω, Γιορτάζω» καλεί όλα τα μέλη του να επιδείξουν την κοινωνική τους ευαισθησία και να συμμετέχουν στην κοινωνική αυτή δράση αλληλεγγύης και συμπαράστασης προς τις ευπαθείς

Ψήφισμα της ΓΕΦ για το θάνατο του Η.Κωστένη

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Γυμναστικής Ένωσης Φλώρινας, συνήλθε εκτάκτως σήμερα στις 08/12/2013, μετά το θλιβερό άγγελμα του θανάτου του υπαρχιφύλακα Ηλία Κωστένη μέλους του συλλόγου μας εν ώρα καθήκοντος και αποφάσισε ομόφωνα:

Ο Μπουτάρης έκοψε την κορδέλα

Ξεκίνησε, και επίσημα, την πορεία του στον χρόνο το Προπονητικό και Αγωνιστικό Κέντρο Ξιφασκίας του Ο.ΞΙ.Φ. στην Θεσσαλονίκη.
Σε μια λιτή, αλλά «πλούσια» σε μηνύματα, τελετή παρουσία πλήθος κόσμου ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης κος Ιωάννης Μπουτάρης έκοψε την κορδέλα εγκαινίων του TFC

Συνεδριάζει ΣΗΜΕΡΑ το Δημοτικό Συμβούλιο Φλώρινας

Σήμερα Τρίτη, 10 Δεκεμβρίου, στις 7 μ.μ. στην αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου (αίθουσα συνεδριάσεων του πρώην Δήμου Περάσματος) συνεδριάζει σε Ειδική Συνεδρίαση το Δημοτικό Συμβούλιο Φλώρινας με θέμα ημερήσιας διάταξης:

Συνεδριάζει ΣΗΜΕΡΑ η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας


Η Οικονομική  Επιτροπή της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας συνεδριάζει σήμερα Τρίτη, 10 Δεκεμβρίου στις 10 π.μ. στο κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης (2ος όροφος, γραφείο Οικονομικής Επιτροπής), με θέματα: