Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2013

Παρέλαση για τα ελευθέρια της Φλώρινας (φωτορεπορτάζ)

Φθινόπωρο…

20 ζωγραφικοί πίνακες, μεγάλων δημιουργών, αναδεικνύουν τη χρωματική μαγεία της φθινοπωρινής φύσης! Απολαύστε τους μέσα από το video του Άρη Τικόπουλου..

Φιλοζωικός Σύλλογος Αμυνταίου: Ο Δήμος υπεύθυνος για τη μη λύση του προβλήματος των αδέσποτων

Σε μια δύσκολη περίοδο που δοκιμάζονται αρχές και αξίες, σε μια περίοδο που απαιτείται ιδίως από τους αρμόδιους δημοτικούς άρχοντες να αποτελούν τα φωτεινά παραδείγματα ηθικής, ευαισθησίας, υπευθυνότητας και τήρησης των νόμων, ο Δήμος Αμυνταίου, διαχειρίζεται το θέμα των αδέσποτων ζώων του δήμου κόντρα στους ισχύοντες νόμους της χώρας.
Ο ισχύον νόμος 4039/2012  για τα

Ημερίδα για το κλίμα της Δυτικής Μακεδονίας

Ημερίδα σχετικά με το κλίμα της Δυτικής Μακεδονίας θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων του Πάρκου Εθνικής Συμφιλίωσης, την Κυριακή 10 Νοεμβρίου ώρα 12:00 το μεσημέρι.
Θα μιλήσουν οι εξής:

Ο Στ.Κωνσταντινίδης για τις απαλοτριώσεις Κλειδίου - Λεβαίας

Ο Βουλευτής της Ν.Δ. Φλώρινας κ. Κωνσταντινίδης Ευστάθιος, με τον Δήμαρχο Αμυνταίου κ. Ιωακείμ Ιωσηφίδη και εκπροσώπους των κατοίκων Κλειδίου και Λεβαίας συμμετείχαν σε σύσκεψη στο Υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής με τον Υφυπουργό κ. Ασημάκη Παπαγεωργίου και τον Αναπληρωτή Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΔΕΗ κ. Κώστα Δόλογλου.
Μετά το πέρας ο κ. Κωνσταντινίδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Εγκαίνια για το ΙΕΚ Αμυνταίου

Τη Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2013 γίνονται τα εγκαίνια του ΙΕΚ Αμυνταίου.
Τη Δευτέρα θα πραγματοποιηθεί το πρώτο μάθημα της ειδικότητας

Εγκαίνια της Εστίας του ΣΕΟ

Ετήσιο πλάνο προπόνησης του ΑΟΦ

Σας ενημερώνουμε ότι το αναλυτικό πρόγραμμα προπονήσεων του Ομίλου έχει έναρξη τον Δεκέμβριο  2013 και λήξη τον Οκτώβριο 2014.Περιλαμβάνει τις εξής δραστηριότητες: Χιονοδρομία-Ποδηλασία-ROLLER SKI-Ιππασία -Τρέξιμο-Κολύμπι-Ασκήσεις Δύναμης-Ευλυγισίας –Ισορροπίας-Ημερήσιες εκδρομές-7ήμερη κατασκήνωση στην θάλασσα.

Έγκριση μελέτης Μουσικού Σχολείου Αμυνταίου από τον Υπουργό Παιδείας

Σε συνάντηση που είχαν ο Δήμαρχος Αμυνταίου κ. Μάκης Ιωσηφίδης και ο Βουλευτής Νομού Φλώρινας κ. Ευστάθιος Κωνσταντινίδης με τον Υπουργό Παιδείας κ. Κωνσταντίνο Αρβανιτόπουλο, υπογράφτηκε από τον Υπουργό η έγκριση της μελέτης κατασκευής του κτηρίου που θα στεγάσει το Μουσικό Σχολείο Αμυνταίου.
Η υπογραφή του Υπουργού ήταν η μόνη