Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2013

Κοινωνία πολιτών και εθνικισμός

Γράφει η Φοίβη
Μέχρι ποιό σημείο, άραγε, υπάρχει ενότητα του ανθρώπινου γένους?  Μέχρι ποιό σημείο, άραγε, μπορούμε να μιλάμε για κοινωνία πολιτών του πλανήτη μας? Η ενότητα αυτή φαίνεται λιγότερο επιβλητική απ’ ότι η εθνική ενότητα. Η εθνική ενότητα επιβεβαιώνεται ιδιαίτερα κατά τη

Σάββατο στο βουνό


1 Ορατό δια γυμνού οφθαλμού είναι το νέφος αιθαλομίχλης που ταξιδεύει απο το πεπαλαιωμένης τεχνολογίας εργοστάσιο στο Μοναστήρι της χώρας των FYROM. Tο συγκεκριμένο νέφος καλύπτει συχνά όλο το λεκανοπέδιο μέχρι τον γεωγραφικό άξονα Φλώρινας Κλειδί Μελίτη.Γιατί ( εμείς )

Ο Φ.Σ.Φ. «Ο Αριστοτέλης» στις εορταστικές εκδηλώσεις για την 101η επέτειο των ελευθερίων της Φλώρινας

Ο Φ.Σ.Φ. «Ο Αριστοτέλης» συμμετέχοντας στις εορταστικές εκδηλώσεις του Δήμου Φλώρινας για την 101η Επέτειο των Ελευθερίων της Φλώρινας από τον Οθωμανικό ζυγό, συνδιοργανώνει με το Δήμο τις ακόλουθες επετειακές εκδηλώσεις:

Δελτίο Τύπου εκ της Διευθύνσεως της ΜΤΝ

Την Παρασκευή 1-11-2013 , ώρα 14.15 μμ , αναρτήθηκε στο προγράμμα Διαύγεια, η Υπουργική απόφαση της κατ´εξαίρεσιν προκήρυξης τριών θέσεων Επικουρικών ιατρών ειδικότητας Νεφρολογίας.
Μία εκ των τριών αφορούσε την Μονάδα Τεχνητού Νεφρού του Νοσοκομείου της Φλώρινας. 

Κάλεσμα συμμετοχής της αγροτιάς στην απεργία στις 6 Νοέμβρη

Αγρότη – Αγρότισσα.
Όλοι στο δρόμο του αγώνα μαζί με το ΠΑΜΕ των εργαζομένων, την ΠΑΣΕΒΕ των αυτοαπασχολούμενων, το ΜΑΣ της νεολαίας, την ΟΓΕ των γυναικών της λαϊκής οικογένειας, να δώσουμε μαζικό & δυναμικό παρόν στην απεργία στις 6 Νοέμβρη.
Η καταιγίδα των αντιλαϊκών μέτρων