Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2013

Ρεκόρ θράσους από Βοσκόπουλο-Ρίζου

Μοναδική περίπτωση προκλητικότητας και θράσους στα πολιτικά χρονικά της Φλώρινας αποτελεί η υποβολή ένστασης εκ μέρους του Δήμου Φλώρινας εναντίον της ακυρωτικής απόφασης της Γ.Γ. Ηπείρου – Δυτικής Μακεδονίας στην προσπάθεια μετάταξης της Ζέτας Ρίζου από την ΑΝΦΛΩ στο Δήμο Φλώρινας. Αποκορύφωση της προκλητικότητας αποτελεί ο ορισμός δικηγόρου Αθηνών για την υποβολή της ένστασης και μάλιστα με αμοιβή 500€ + ΦΠΑ την οποία θα πληρώσει ο Δήμος. Την απαράδεκτη αυτήν τακτική πέρα από τον Ι.Βοσκόπουλο και τη Ζ.Ρίζου ενέκριναν με απόφασή τους τα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Φλώρινας: Χρ. Μπαρδάκας, Ν. Αλεξιάδης, Ν. Ευαγγέλου, Α. Καραγκιοζίδης, Μ. Καρακόλης και Π. Μαβίδης. Αρνητικά ψήφισαν οι Γ. Σταύρου, Μ. Τσιώκας. Αμέσως παρακάτω διαβάστε και τη σχετική εισήγηση – απόφαση…

Νέο ωράριο παιδικού-νεανικού παραρτήματος Δ.Κ.Β. Φλώρινας

Το Δ.Σ. της Εφορείας της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Φλώρινας «Βασιλικής Πιτόσκα», γνωστοποιεί στο αναγνωστικό κοινό της Φλώρινας και στους επισκέπτες του Παιδικού-Νεανικού Παραρτήματος, πως από το Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2013 θα ισχύει το παρακάτω ωράριο λειτουργίας:

Μοσχοπούλου – Χατζάρα στην Ουγγαρία

Στο Debrecen της Ουγγαρίας ταξίδεψαν οι Μοσχοπούλου και Χατζάρα μαζί με τον προπονητή τους Καλυβιάνο Λεωνίδα, το προηγούμενο

Συνεδριάζει ΣΗΜΕΡΑ το Δημοτικό Συμβούλιο Φλώρινας

Σήμερα Τρίτη, 29 Οκτωβρίου, στις 7 μ.μ. στην αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου (αίθουσα συνεδριάσεων του πρώην Δήμου Περάσματος) συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Φλώρινας συνεδρίαση (β΄ πρόσκληση μετά την ματαίωση συνεδρίασης στις 22 Οκτωβρίου 2013 λόγω μη υπάρξεως απαρτίας) με θέματα ημερήσιας διάταξης:

Συνεδριάζει ΣΗΜΕΡΑ το Δημοτικό Συμβούλιο Αμυνταίου

Σήμερα Τρίτη, 20 Οκτωβρίου, στις 6 μ.μ. στην αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Αμυνταίου με θέματα ημερήσιας διάταξης:

Συνεδριάζει ΣΗΜΕΡΑ η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας

Η Οικονομική  Επιτροπή της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας συνεδριάζει σήμερα Τρίτη, 29 Οκτωβρίου στις 10 π.μ. στο κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης (2ος όροφος, γραφείο Οικονομικής Επιτροπής), με θέματα: