Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013

Σεισμική δόνηση (ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ)

Σεισμική δόνηση έγινε αντιληπτή πριν από λίγο στην ευρύτερη περιοχή της Φλώρινας.  Ο σεισμός σημειώθηκε στις 19:32 και ήταν μεγέθους 2,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ, με εστιακό βάθος 10 χλμ..
Δείτε το επίκεντρο του σεισμού:

Καταγγελία της Ν.Ε. ΣYΡΙΖΑ Φλώρινας για το μεθοδευμένο αποκλεισμό εκπροσώπου του από διημερίδα


Η Ν.Ε  ΣY.ΡΙΖ.Α. Φλώρινας καταγγέλλει τους διοργανωτές της διημερίδας που πρόκειται να πραγματοποιηθεί την προσεχή Παρασκευή και Σάββατο 26-27/9/2013 για τη φίμωση και τον αποκλεισμό εκπροσώπου του από αυτή.

Σύλληψη για ναρκωτικά και παράνομη οπλοκατοχή στο Βαρικό

Χθες (24-09-2013) το μεσημέρι στο Βαρικό Φλώρινας, αστυνομικοί της Α΄ Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Φλώρινας, συνέλαβαν 54χρονο ημεδαπό, για κατοχή ναρκωτικών ουσιών και παράνομη οπλοκατοχή.
Συγκεκριμένα, σε αστυνομικό έλεγχο

Ολοκληρώθηκε η επισκευή και τέθηκε σε λειτουργία ο ΑΗΣ Μελίτης

Σε λειτουργία τέθηκε από χτες ο ατμοηλεκτρικός σταθμός Μελίτης, μετά το μπλακάουτ που υπέστη από πυρκαγιά που είχε προκληθεί στις εγκαταστάσεις του, πριν από δύο μήνες ακριβώς.
Οι εργασίες επισκευής των

Έκδοση Προκήρυξης για Ωρομίσθιους Καταργημένων Ειδικοτήτων

Ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Φλώρινας έχοντας υπόψη:

Πρωτοβάθμια εκπαίδευση το Σωτήριο έτος 2013

Αν βρισκόμασταν σε οποιοδήποτε γήπεδο και συνέβαιναν αυτά που συμβαίνουν στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση φέτος σίγουρα τότε οι φίλαθλοι της ομάδας που παρακολουθούν τα τρέχοντα  γεγονότα θα φώναζαν ρυθμικά το γνωστό σε όλους σύνθημα : «Ομάδα μοντέλο την κάνατε μπ****λο».
Γιατί μόνο έτσι μπορεί να χαρακτηριστεί

Η απόφαση της Γενικής Συνέλευσης της ΕΛΜΕ Φλώρινας

Η έκτακτη Γενική Συνέλευση της ΕΛΜΕ Φλώρινας που πραγματοποιήθηκε χθες 24/09/2013, αποφάσισε όσον αφορά

Διημερίδα: Η ανεργία ως κοινωνικό πρόβλημα

Απεργιακές κινητοποιήσεις στο Ορυχείο Αμυνταίου

Το Εργατικό Κέντρο Φλώρινας προκηρύσσει  24ωρες συνεχόμενες επαναλαμβανόμενες απεργιακές κινητοποιήσεις σύμφωνα και με απόφαση της Γενικής Συνέλευσης των εργαζομένων στην αρχαιολογική ανασκαφή του Ορυχείου Αμυνταίου, για τη μη καταβολή των

Ευχαριστήριο του "Αριστοτέλη"

Το ΔΣ του ΦΣΦ «Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ», ευχαριστεί θερμά τον Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Φλώρινας κ. Κωνσταντίνο Ρόζα, για την ευγενική προσφορά του, που εκφράστηκε με τη δωρεά δύο μηνιαίων αντιμισθιών του ως Προέδρου της Δημοτικής Κοινότητας Φλώρινας, για την απεντόμωση της μεγάλης συλλογής εκθεμάτων που φιλοξενούνται

Εισήγηση του Γ.Δακή στην 5η Επιτροπή Παρακολούθησης του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Μακεδονίας – Θράκης» 2007 – 2013

Κύριε Πρόεδρε,
Αγαπητά μέλη της Επιτροπής Παρακολούθησης,
Το 2013 η Ελλάδα συνεχίζει να είναι αντιμέτωπη με την «αποθαρρυντική» πρόκληση να βγει από την κρίση και να θέσει την οικονομία της σε πορεία βιώσιμης ανάπτυξης.