Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2013

Καθολική η συμμετοχή στην απεργία της ΕΛΜΕ Φλώρινας

Με καθολική συμμετοχή πραγματοποιήθηκε σήμερα 16 Σεπτεμβρίου 2013 η πρώτη μέρα της Απεργίας των Εκπαιδευτικών του Νομού Φλώρινας. Από τα 26 Σχολεία της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Νομού όλα πλην δύο εξαιρέσεων

Λεφτά υπάρχουν… στο Δήμο Φλώρινας!

Χωρίς ίχνος ενδοιασμού (αφού πρόκειται για δημόσια χρήματα) ο Ι.Βοσκόπουλος αποφάσισε να ξοδέψει για το 9ήμερο των «Πολιτιστικών Δρώμενων του Δήμου Φλώρινας» το προκλητικό ποσό των 100.000€. Δείτε παρακάτω τον αναλυτικό λογαριασμό….

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού

Σύμφωνα με το Έκτακτο Δελτίο επιδείνωσης του καιρού που εκδόθηκε από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ), αναμένεται επιδείνωση του καιρού, με κύρια χαρακτηριστικά τις ισχυρές βροχές και καταιγίδες που θα εκδηλωθούν κυρίως το μεσημέρι της Δευτέρας 16/9/2013 .
Πιο Συγκεκριμένα

Η δρυς και το κυπαρίσσι

Γράφει η Φοίβη
 Γράφει ο Χαλίλ Γκιμπράν: «...Και για το Γάμο δάσκαλε, τι έχεις να μας πεις?
Και αυτός απάντησε λέγοντας:
Γεννηθήκατε μαζί και μαζί θα είστε για πάντα.
Αλλά αφήστε να υπάρχουν διαστήματα στην εγγύτητά σας.
Και αφήστε τους ανέμους του ουρανού να χορεύουν ανάμεσά σας.
Αγαπάτε ο ένας τον άλλο, αλλά μην κάνετε δεσμά την αγάπη.
Αφήστε τη μάλλον να είναι μια κινούμενη

Απεργιακή συγκέντρωση από την ΕΛΜΕ Φλώρινας

Σας γνωρίζουμε ότι τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2013 και ώρα 11:00π.μ. στην κεντρική πλατεία της Φλώρινας,  θα πραγματοποιηθεί απεργιακή

Ψήφισμα διαμαρτυρίας των εκπαιδευτικών του 1ου ΕΠΑΛ Φλώρινας

Σύμφωνα με νομοσχέδιο του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων αποφασίστηκε ξαφνικά και απροειδοποίητα η κατάργηση του τομέα Υγείας και Πρόνοιας των ΕΠΑΛ σε όλη τη χώρα. 
Στο σχολείο μας, το 1o ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ Φλώρινας,

587 προσλήψεις επιστημόνων και εργατών από τη ΚΘ Εφορεία Αρχαιοτήτων

Στην πρόσληψη 587 ατόμων προχωράει ΚΘ΄ Εφορεία Προϊστορικών και Κλασικών αρχαιοτήτων. Τα συγκεκριμένα άτομα θα συνάψουν σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου με στόχο τη διενέργεια της σωστικής ανασκαφικής έρευνας στις ζώνες και Ε του οικισμού Ανάργυροι ΙΧ στο Ορυχείο Πεδίου Αμυνταίου για τις ανάγκες της και συγκεκριμένα τους εξής:

Δωρεάν διάθεση μυθιστορημάτων από το σύλλογο "Venetia"

Σήμερα ΔΕΥΤΕΡΑ 16 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2013 στις 18:30 θα γίνει η πρώτη Δωρεάν διάθεση μυθιστορημάτων  σε ανέργους της Πόλης μας.
Μια προσφορά του  Πολιτιστικού

Πρωτάθλημα Ορεινής Ποδηλασίας

Η ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ σε συνεργασία με τον Δήμο Φλώρινας και τον τοπικό της Σύλλογο Α.Ο.ΦΛΩΡΙΝΑΣ, διοργανώνει το Πρωτάθλημα Β. Ελλάδος Ορεινής Ποδηλασίας – ΜΤΒ στις κατηγορίες ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ – ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ – ΠΑΝΚΟΡΑΣΙΔΩΝ – ΜΙΝΙ,  το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2013 και ώρα 16:00.

Συνεδριάζει ΣΗΜΕΡΑ το Δημοτικό Συμβούλιο Αμυνταίου

Σήμερα Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, στις 2 μ.μ. στην αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου συνεδριάζει σε Ειδική Συνεδρίαση το Δημοτικό Συμβούλιο Αμυνταίου με θέμα ημερήσιας διάταξης:

Συνεδριάζει ΣΗΜΕΡΑ το Περιφερειακό Συμβούλιο

Σήμερα Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου στις 7 μ.μ. συνεδριάζει το Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Μακεδονίας στην αίθουσα συνεδριάσεων στο κτίριο της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας (περιοχή ΖΕΠ Κοζάνης), με θέματα: