Τρίτη 6 Αυγούστου 2013

Σύλληψη για αποδοχή & διάθεση προϊόντων εγκλήματος στα Βαλτόνερα

Χθες (05-08-2013) τις απογευματινές ώρες στα Βαλτόνερα Φλώρινας, αστυνομικοί της Α΄ Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Φλώρινας, συνέλαβαν 53χρονο ημεδαπό, για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος.
Συγκεκριμένα, από έλεγχο που έγινε

Χιροσίμα - Ναγκασάκι το μεγαλύτερο Ιμπεριαλιστικό έγκλημα κατά της ανθρωπότητας

Γράφει ο Βασίλης Τζώτζης
Το χρονικό του ολέθρου
6 Αυγούστου 1945
  •  Ώρα 1.37, τρία αμερικανικά ανιχνευτικά αεροπλάνα «Β-29» απογειώθηκαν από τη νήσο Τινιάν. Μισή ώρα αργότερα, θα τα ακολουθήσει ένα άλλο, βομβαρδιστικό «Β-29». Στην πλώρη του έγραφε «Enola Gay» («Ενόλα Γκέι») και στην «κοιλιά του» μεταφέρει κάτι το εντελώς

Οι πινακίδες κινδύνου στην Εθνική Οδό Φλώρινας - Βίγλας

Ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Φλώρινας σε παλαιότερα δημοσιεύματα, είχε επισημάνει διάφορα προβλήματα που σχετίζονται με την κακοτεχνία του ηλεκτροφόρου αγωγού, όπως των κινδύνων λόγω της

Αρχιερατικό μνημόσυνο για τους 15 απαγχονισθέντες Έλληνες της Κλαδοράχης

Το Δ.Σ. του Φιλεκπαιδευτικού Συλλόγου Φλώρινας «Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ», θα τελέσει την Κυριακή 11 Αυγούστου 2013 και ώρα 12.00 μ. αρχιερατική επιμνημόσυνη δέηση, στο μνημείο της Κλαδοράχης

Όχι στην υποχρεωτική ένταξη ασφαλισμένων του ΟΓΑ στον ΟΑΕΕ

Ερώτηση προς τον Υπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης & Πρόνοιας Ι.Βρούτση Ιωάννη, με θέμα: «Όχι στην υποχρεωτική ένταξη ασφαλισμένων του ΟΓΑ στον ΟΑΕΕ» κατέθεσαν Βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας. Μεταξύ αυτών την ερώτηση υπογράφει και ο Βουλευτή Φλώρινας Στάθης Κωνσταντινίδης. Ακολουθεί το κείμενο της ερώτησης:

Ο Γ.Λιάνης για τα φετινά "Πρέσπεια" και τις πολιτικές εξελίξεις

Πάει πολύς καιρός που έχουμε να πούμε κάτι για την μεγάλη εκδήλωση του Αγίου Αχιλλείου της 24ης Αυγούστου.
Η παράσταση ΜΕΛΙΝΑ: ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑΞΙΔΕΨΩ Η ΕΛΛΑΔΑ ανοίγει ουσιαστικά ένα μεγάλο κύκλο που θα συμπεριλάβει περά από τον Άγιο Αχίλλειο, το Ηρώδειο στις 7 και 8 Σεπτεμβρίου και μεγάλες εκδηλώσεις τον Μάρτη του 2014 τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Μηνιαίος απολογισμός στα θέματα οδικής ασφάλειας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Δυτικής Μακεδονίας

Η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, δημοσιεύει συνολικά στοιχεία που αφορούν τα θέματα οδικής ασφάλειας και τροχονομικής αστυνόμευσης για τον μήνα Ιούλιο του 2013, στην εδαφική αρμοδιότητα των Αστυνομικών Διευθύνσεων Γρεβενών, Καστοριάς, Κοζάνης και Φλώρινας. Η δημοσίευση των μηνιαίων στοιχείων συνοδεύεται με αριθμητικά στοιχεία του αντίστοιχου περσινού μήνα.

Συνεδριάζει ΣΗΜΕΡΑ η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας

Η Οικονομική  Επιτροπή της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας συνεδριάζει σήμερα Τρίτη, 6 Αυγούστου στις 10 π.μ. στο κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης (2ος όροφος, γραφείο Οικονομικής Επιτροπής), με θέματα: