Σάββατο 3 Αυγούστου 2013

Η Επικράτηση του Ανθρωπισμού

Γράφει ο Βαγγέλης Τσούκας
Αν θέλαμε να συμπτύξουμε τον ανθρώπινο πολιτισμό και τις κοινωνικές επιστήμες που τον μελετούν σε λίγες σελίδες κειμένου θα επιλέγαμε ανάμεσα από ένα μεγάλο πλήθος ιδεών και απόψεων που έχουν διατυπωθεί στη θεωρία και εφαρμοστεί στην πράξη. Θα διαπιστώναμε όμως ότι σε κάθε τομέα της κοινωνίας επικρατεί σταθερά μία ιδέα η οποία διακρίνεται για τον ύψιστο βαθμό ήθους και ανθρωπισμού, την

Δημοσιεύθηκε η προκήρυξη για τις υπόλοιπες 1.453 θέσεις στη Δημόσια Ραδιοτηλεόραση – 5 Θέσεις στην ΕΡΑ Φλώρινας

Έγκριση  πρόσληψης προσωπικού στο Υπουργείο Οικονομικών για την λειτουργία του Δημόσιου φορέα Ραδιοτηλεόρασης κατά το μεταβατικό χρονικό διάστημα μέχρι την σύσταση του νέου φορέα Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης. Οι θέσεις που αφορούν την ΕΡΑ Φλώρινας είναι οι εξής:

Με προτάσεις για το μέλλον της ΔΕΗ

Γράφει ο Μιχάλης Ραμπίδης
Η κοινωνία του ενεργειακού μας κέντρου συμπορεύεται περισσότερα από 60 χρόνια με τη ΔΕΗ. Κυβερνητικά στελέχη, αυτοδιοικητικοί, συνδικαλιστές, εργαζόμενοι, άνεργοι, πληττόμενοι, βιοτέχνες, έμποροι και όλοι οι κάτοικοι είχαν τις απαιτήσεις τους, εξ αιτίας της παρουσίας των βιομηχανικών δραστηριοτήτων της, όλοι όμως την ήθελαν και συνεχίζουν να την θέλουν

Ο Γ.Δακής ενεργοποιεί τις διαδικασίες του νέου Ε.Α.Π.

Ενημερωτικό κείμενο σε όλους τους Φορείς απέστειλε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Δακής, με σκοπό την έναρξη της συμμετοχικής διαδικασίας σύνταξης του νέου πενταετούς Ειδικού Αναπτυξιακού Προγράμματος (Ε.Α.Π.) (γνωστού ως Τοπικός Πόρος), μετά την υπογραφή της Υπουργικής Απόφασης.
Στο κείμενο αυτό παρουσιάζονται οι αρχικές

Ποντιακή βραδιά στο Φιλώτα

Η Εύξεινος Λέσχη Φιλώτα, όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, διοργανώνει "ποντιακή βραδιά, σήμερα Σάββατο 3 Αύγουστου 2013. 
Σας περιμένουμε για ένα ποντιακό γλέντι μέχρι το πρωί με τους Σιαμλίδη Γιώργο και Κοτίδη Θόδωρο στο τραγούδι και την λύρα.
Την βραδιά πλαισιώνουν επίσης:

2ο Merata Party στο Νεοχωράκι

Για δεύτερη χρονιά θα διεξαχθεί στο Νεοχωράκι το Nerata Pαrty, σήμερα