Σάββατο 6 Ιουλίου 2013

29 κιλά κάνναβης "πιάστηκαν" στην Κρυσταλλοπηγή

Σήμερα (06-07-2013) το πρωί, στην Κρυσταλλοπηγή Φλώρινας, αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Κρυσταλλοπηγής,

Τα χάλια της δημοτικής αγοράς

Ούτε ένα χρόνο μετά από την ολοκλήρωση της κατασκευής της οροφής της δημοτικής αγοράς  Φλώρινας επικρατεί αυτή η κατάσταση που βλέπετε στις φωτογραφίες………!!!!
Χθες μάλιστα έπεσαν δύο από τα υλικά

Το Ανθρωπιστικό Σύνταγμα

Γράφει ο Βαγγέλης Τσούκας
Πριν από 100 περίπου χρόνια ολοκληρώθηκε η μετάβαση των ευρωπαϊκών εθνών από τα βασιλικά και μοναρχικά καθεστώτα στο αστικό πολίτευμα της αντιπροσωπευόμενης δημοκρατίας. Με σκοπό να διαιωνιστεί η νέα και πολλά υποσχόμενη τάξη πραγμάτων, οι συνταγματικοί και

Κάρτες Ενίσχυσης Διαρκείας για την υποστήριξη της ομάδας Μπάσκετ του "Αριστοτέλη"

Ο Φ.Σ.Φ. «Ο Αριστοτέλης» καλεί τους φίλους της πρωταθλήτριας ομάδας μπάσκετ του συλλόγου να στηρίξουν τη νέα προσπάθειά της στη Γ΄ Εθνική κατηγορία. Η αγάπη τους προς την ομάδα και το σύλλογο ήταν και είναι δεδομένη. Η διαρκής στήριξή τους όλα αυτά τα χρόνια ήταν ο 6ος παίκτης. Στην δύσκολη οικονομικά αγωνιστική πορεία του πρωταθλήματος ο καθένας μας μπορεί να συνδράμει συμμετέχοντας με τις δυνάμεις του.
Για το σκοπό αυτό έχουν εκδοθεί

Ο καιρός το Σαββατοκύριακο



Ο Χρ.Ναούμ καλεί τους σεισμολόγους επιστήμονες στην ΠΕ Φλώρινας για ενημέρωση

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρακολουθούμε την σεισμική δραστηριότητα στην ΠΕ Κοζάνης, δηλώνοντας εξ αρχής την συμπαράσταση προς τους συμπολίτες μας. Από τα τοπικά ΜΜΕ πληροφορηθήκαμε για ευρεία συνάντηση στη Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, κτίριο ΖΕΠ, με αρμόδιους φορείς -επιστήμονες –σεισμολόγους, του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου, του ΟΑΣΠ και άλλων αρμόδιων φορέων, για την εξέταση του φαινομένου, πρωτοβουλία την οποία χαιρετίζομε.
Θέλουμε όμως να υπενθυμίσουμε στον

Τρεις άγιες προτροπές

Σάββατο Β΄ εβδομάδος, Μθ 7,1-8
Ο Κύριος στο ανάγνωσμα κάνει λόγο για τρία πράγματα·

Του νέο Δ.Σ. του Συλλόγου Τριτένων Φλώρινας

Μετά από πρόσκληση του πλειοψηφήσαντος συμβούλου, συνήλθε σήμερα 4-7-2013, στο γραφείο του συλλόγου, το νεοεκλεγέν Δ.Σ. που προέκυψε από τις εκλογές της 30-6-2013 και ομόφωνα συγκροτήθηκε σε σώμα ως εξής:

Εκλογές στη Ραδιολέσχη Φλώρινας

Καλούνται τα μέλη της Ραδιολέσχης Φλώρινας σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση για την εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου και νέας Εξελεγκτικής Επιτροπής, τη 

Τους περιβαλλοντικούς όρους για την ανέγερση Μουσικού Σχολείου στο Δήμο Αμυνταίου ενέκρινε ο Γ.Δακής

Με απόφαση του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Γιώργου Δακή εγκρίθηκαν την Παρασκευή 5 Ιουλίου 2013, οι περιβαλλοντικοί όροι του έργου «Υφιστάμενο Επαγγελματικό Λύκειο Αμυνταίου και ανέγερση Μουσικού Σχολείου Αμυνταίου σε έκταση συνολικού εμβαδού 24.887 τ.μ. εντός εγκεκριμένου τοπικού ρυμοτομικού σχεδίου του Δήμου Αμυνταίου, της Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας, της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας» με υπεύθυνο λειτουργίας το Δήμο Αμυνταίου.

"Παρχάρια 2013" στο Αμμοχώρι

Αφιέρωμα στον Μπέρτολτ Μπρεχτ

Ο Σύλλογος Γυναικών Φλώρινας, μέλος ΟΓΕ θα πραγματοποιήσει εκδήλωση αφιερωμένη στο έργο και τη ζωή του

1ο παιδικό χορευτικό συναπάντημα στο Αμύνταιο

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ε.Σ. «Αμύντας» Αμυνταίου, σας καλεί στο 1ο παιδικό χορευτικό συναπάντημα που διοργανώνει την Κυριακή,