Τρίτη 28 Μαΐου 2013

Την άμεση άρση της επίταξης των εκπαιδευτικών ζητάει η ΕΛΜΕ Φλώρινας

Από την 11η Μαΐου 2013 (ΦΕΚ1139, τ.Β΄, Αριθμ. Υ 281), οι εκπαιδευτικοί της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης έχουν κηρυχθεί σε κατάσταση πολιτικής κινητοποίησης δηλαδή σε επίταξη των προσωπικών τους υπηρεσιών. Η επίταξη των εκπαιδευτικών έχει

Το δάσος της πόλης μου

Στις 22 Μαΐου 2013 οι εκπαιδευτικοί και μαθητές των Δ΄, Ε΄ και Στ΄ τάξεων του Δημοτικού Σχολείου Καλλινίκης και στις 24 Μαΐου 2013 το Δημοτικό Σχολείο Βεύης παρακολούθησαν το πρόγραμμα του ΚΠΕ Βεύης-Μελίτης «Το δάσος της πόλης μου», που πραγματοποιείται στην

Ημέρα Αιμοδοσίας για το Τ.Ε.Ι. Φλώρινας


Τετάρτη 29 Μαΐου 2013 και ώρα 9.00 - 13.00  ΗΜΕΡΑ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ   για το  Τ.Ε.Ι.  ΦΛΩΡΙΝΑΣ  στο κεντρικό κτίριο (Νεοκλασικό).
Μ Η   Δ Ι Σ Τ Α Ζ Ε Ι Σ
Δώσε αίμα. Πάρε μέρος στο πιο υψηλό έργο ανθρώπινης αλληλεγγύης. Λίγο

Ασφαλής Πλοήγηση στο Διαδίκτυο στον Άγιο Παντελεήμονα

Την Τετάρτη 22 Μαΐου2013  πραγματοποιήθηκε με επιτυχία, στο Δημοτικό Σχολείο Αγίου Παντελεήμονα, ενημερωτική εκδήλωση με θέμα: «Ασφαλής  Πλοήγηση στο Διαδίκτυο».
Εκτός από την ενημέρωση για τη χρήση και τους κινδύνους του Διαδικτύου, πραγματοποιήθηκε και

1ο Φεστιβάλ Φυσικών Επιστημών & Τεχνολογίας


Το Εκπαιδευτικό Δίκτυο Δυτικής Μακεδονίας οργανώνει το: 1ο Φεστιβάλ Φυσικών Επιστημών & Τεχνολογίας την Τρίτη 28 Μαΐου και ώρα 5-7μμ στην Παιδαγωγική Σχολή Φλώρινας στο πλαίσιο της επιμορφωτικής ημερίδας «Καινοτομία, Δημιουργικότητα, Διεπιστημονικότητα στο δημοτικό σχολείο»
Συμμετέχουν:

Ημερίδα για τις Καρδιαγγειακές Παθήσεις

3η Αγωνιστική του τουρνουά της Ένωσης Αστυνομικών Φλώρινας


Ιστορικές προβολές και σύγχρονες προκλήσεις της εκπαίδευσης στη Δυτική Μακεδονία

Τελευταία συνάντηση του Ανοιχτού Λαϊκού Πανεπιστημίου

Η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Αμυνταίου – ΔΗ.Κ.Ε.Α. ανακοινώνει ότι την Τετάρτη, 29/05/2013 θα πραγματοποιηθεί η τελευταία εισήγηση για το

Ευχαριστήρια ανακοίνωση της ΕΛΜΕ Φλώρινας

Μετά το πέρας των Υποστηρικτικών Μαθημάτων Κοινωνικής Αλληλεγγύης που εξαιτίας της κατάργησης του θεσμού της Πρόσθετης Διδακτικής Στήριξης, διοργανώθηκαν για δεύτερη συνεχή χρονιά από την ΕΛΜΕ

Μέχρι την Παρασκευή η Υποβολή Αιτήσεων στο Πρόγραμμα Δωρεάν Διανομής Τροφίμων

Η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Του Δήμου Αμυνταίου –ΔΗ.Κ.Ε.Α και ο Δήμος Αμυνταίου, συνεχίζουν να δέχονται αιτήσεις για το Πρόγραμμα Δωρεάν Διανομής Τροφίμων σε απόρους της Ε.Ε..

Συνεδριάζει ΣΗΜΕΡΑ το Δημοτικό Συμβούλιο Φλώρινας

Σήμερα Τρίτη, 28 Μαΐου, στις 3 μ.μ. στην αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου (αίθουσα συνεδριάσεων του πρώην Δήμου Περάσματος) συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Φλώρινας με θέματα ημερήσιας διάταξης:

Συνεδριάζει ΣΗΜΕΡΑ η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας

Η Οικονομική  Επιτροπή της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας συνεδριάζει σήμερα Τρίτη, 28 Μαΐου στις 10 π.μ. στο κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης (2ος όροφος, γραφείο Οικονομικής Επιτροπής), με θέματα: