Παρασκευή 3 Μαΐου 2013

Περιφορά επιταφίων στη Φλώρινα(Συμβαίνει τώρα)

Σωστική λέμβος του "Τιτανικού"


Γράφει ο Μιχάλης Ραμπίδης                                                                      
Το έτος 2012 στην προχωρημένη δημοκρατία μας, ο Ελληνικός λαός καταδίκασε στις δίδυμες εκλογές Μαΐου-Ιουνίου το κυβερνών κόμμα, την πολιτική του και την ηγεσία του και το έστειλε στα τάρταρα της αντιπολίτευσης, ούτε καν της αξιωματικής, με το εκλογικό χαμηλό του 12,5%. Και όμως το κόμμα αυτό (ΠΑΣΟΚ) βρίσκεται στον πυρήνα

Τα τελευταία νέα για τον καιρό του Πάσχα


Μεταφορά ημέρας της λαϊκής αγοράς στο Αμύνταιο


Με απόφαση του Δημάρχου Αμυνταίου η λαϊκή αγορά της Δευτέρας 6 Μαΐου θα διενεργηθεί

Ανακοίνωση από το Σύλλογο Τριτέκνων


Στις 13 Μαίου 2013, θα συνεχιστεί  η παραλαβή Αιτήσεων των Τρίτεκνων, που θέλουν να ενταχθούν στο πρόγραμμα δωρεάν διανομής τροφίμων του ΕΣΠΑ 2013.   θα πρέπει να Προσκομίσουν στον Σύλλογο τα παρακάτω δικαιολογητικά:

Αναβιώνει το έθιμο του πανηγυριού στην κοινότητα Νέου Καυκάσου

Ευχαριστήριο του "Αριστοτέλη"


Το ΔΣ του ΦΣΦ «Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ», ευχαριστεί θερμά το κατάστημα «ΑΝΘΗ – ΦΥΤΑ»  της πόλης μας και τον ιδιοκτήτη του κ. Παντελή Γουλάπτση,για τη δωρεά σαράντα πέντε (45) πολύχρωμων θαμνωδών τριανταφυλλιών προς εξωραϊσμό του προαύλιου χώρου του Συλλόγου μας.
Οι τριανταφυλλιές, οι οποίες με δική του εποπτεία, καθοδήγηση και

Αναστάσιμες ευχές


Επετειακές εκδηλώσεις σε Ξινό Νερό και Φλώρινα


Σε κλίμα συγκίνησης πραγματοποιήθηκαν από την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας στο Ξινό Νερό και στη Φλώρινα, εκδηλώσεις τιμής και μνήμης για τους Αυστραλούς και Νεοζηλανδούς πεσόντες στη Μάχη της Βεύης κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου.