Πέμπτη 2 Μαΐου 2013

Χωρίς τρένο το Πάσχα


Χωρίς τρένα από το απόγευμα του Μεγάλου Σαββάτου έως και το μεσημέρι της Δευτέρας του Πάσχα στο εθνικό και προαστιακό δίκτυο, λόγω της απεργίας των σιδηροδρομικών.
Οι εργαζόμενοι στον σιδηρόδρομο πραγματοποιούν στάση εργασίας το

Συνεχίζεται η βία και εγκληματικότητα απέναντι στα ζώα στο Αμύνταιο


Στο μεσοδιάστημα της 22ας και 23ης Απριλίου στην περιοχή των Εργατικών Κατοικιών Αμυνταίου καθώς και την 24η Απριλίου στο Φιλώτα του Δήμου Αμυνταίου το ανθρώπινο είδος φανέρωσε για ακόμα μία φορά δυστυχώς ότι η αναπαραγωγή βίας και ωμής εγκληματικότητας απέναντι στα ζώα, παράγωγα της έλλειψης κατάλληλης παιδείας και ενημέρωσης, συνεχίζεται με τρόπο απροκάλυπτο και θρασύ, θέτοντας

Έκθεση φωτογραφίας: "ΨΥΧΗ7Χ7"


Ο «Αθλητικός – Μορφωτικός Σύλλογος Βίγλας – Πισοδερίου» και ο «Δασικός Συνεταιρισμός Πισοδερίου» παρουσιάζουν έκθεση φωτογραφίας των μελών της φωτογραφικής ομάδας «Photo Essence» με θέμα: «ΨΥΧΗ7Χ7». 7 φωτογράφοι με 7 φωτογραφίες ο καθένας προσπαθούν να απεικονίσουν με το δικό τους τρόπο την «Ψυχή», καταθέτοντας έτσι ένα προσωπικό ταξίδι ψυχής μέσα από τον φωτογραφικό φακό.
Η ανθρώπινη ψυχή έχει άπλετες πτυχές, που

Ποιες περιοχές θα δεχτούν βροχές τις επόμενες μέρες στη Δυτική Μακεδονία?


Νέο τροχαίο ατύχημα με αρκούδα στην Εγνατία Οδό


Το τέταρτο τροχαίο ατύχημα με αρκούδα για το 2013 (και το 18ο για την περίοδο 2009-13)  σημειώθηκε στην Εγνατία Οδό σήμερα τα ξημερώματα (στις 01.00 πμ), στον κύριο άξονα του αυτοκινητοδρόμου  και στο ύψος του κόμβου «Ταξιάρχη».
Πρόκειται για το 5ο κατά σειρά ατύχημα που

Το "ΠΡΑΣΙΝΟ ΣΚΑΦΟΣ" στο Δήμο Πρεσπών


Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη, 25 Απριλίου 2013, στο Δημαρχείο Πρεσπών, παρουσία των δύο δημάρχων, η Εναρκτήρια Συνάντηση (Kick-Off Meeting) του έργου με τίτλο: «ΠΡΑΣΙΝΟ ΣΚΑΦΟΣ: ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ: Η προώθηση όλων των ομορφιών της φυσικής και πολιτισμικής