Πέμπτη 25 Απριλίου 2013

Απέχουν και διαμαρτύρονται οι δικηγόροι της Φλώρινας


Το Διοικητικό Συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου Φλώρινας συνήλθε εκτάκτως σήμερα, 25-4-2013, και αποφάσισε ομόφωνα την κήρυξη αποχής των Δικηγόρων της Φλώρινας από τα καθήκοντά τους για σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου 2013, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την ανάλγητη και απαράδεκτη στάση του Τριμελούς

Άστεγη η ΝΔ...


50 και πλέον χρόνια περνάω καθημερινά από την κεντρική πλατεία της πόλης μας. Προχθές όμως αντικρίζοντας την αναρτημένη πινακίδα ενοικίασης στο μπαλκόνι των γραφείων της Νέας Δημοκρατίας ένιωσα

Αποχαιρετισμός στο γλύπτη Νικόλα Δογούλη από το Σύλλογο Γλυπτών Ελλάδος

Φωτό: Σοφία Αντωνακάκη

Απέριττε φίλε

Θερινή εξέλιξη του καιρού ως τις αρχές της Μεγάλης Εβδομάδας


Μέτρα ασφάλειας, αστυνόμευσης και τροχαίας για το Πάσχα


Εντατικοποιούνται, σε όλη την επικράτεια, οι δράσεις των Υπηρεσιών της Ελληνικής Αστυνομίας, με την εφαρμογή αυξημένων μέτρων ασφάλειας, αστυνόμευσης και τροχαίας, που αναπτύσσονται σταδιακά και αναμένονται να κορυφωθούν το επόμενο χρονικό διάστημα, εν όψει των εορτών του Πάσχα.
Το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας, στο πλαίσιο του γενικότερου στρατηγικού σχεδιασμού, έχει απευθύνει

Θανάτωση ζώων με δηλητηριασμένα δολώματα στο Αμύνταιο


Τις τελευταίες ημέρες δυστυχώς είναι σε έξαρση το θλιβερό φαινόμενο της θανάτωσης αδέσποτων και δεσποζόμενων ζώων με δηλητηριασμένα δολώματα (φόλες). Μάλιστα, η απάνθρωπη αυτή πρακτική εφαρμόστηκε κοντά σε παιδική χαρά με αποτέλεσμα να κινδυνεύουν ακόμη και παιδιά!

Εναρκτήρια συνάντηση της πράξης Green Boat στις Πρέσπες

"Ένας Ουρανός με Αστέρια" στο Αμύνταιο


O Ε.Σ. «Αμύντας» φιλοξενεί στο Πνευματικό Κέντρο Αμυνταίου την επιτυχημένη στη Θεσ/νίκη θεατρική παράσταση – musical με τίτλο: «Ένας Ουρανός με Αστέρια» της συγγραφέως και σκηνοθέτιδας Άντας Τσεσμελή – Edwards κατά το διήμερο 27 και 28 Απριλίου 2013.
Πρόκειται για ένα έργο στο οποίο συμμετέχουν 28 ηθοποιοί, ανάμεσα στους οποίους ξεχωρίζουν