Τετάρτη 17 Απριλίου 2013

Στις κάλπες ΣΗΜΕΡΑ οι φοιτητές

Στις κάλπες προσέρχονται σήμερα οι φοιτητές και οι φοιτήτριες στα ΑΕΙ και ΤΕΙ όλης της χώρας. Με το σχέδιο "Αθηνά" να είναι συνώνυμο της διάλυσης της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, και με την ευρύτερη κατάσταση στην ελληνική κοινωνία, το φοιτητικό κίνημα βρίσκεται

Τσουχτερές αυξήσεις στα τιμολόγια της Δ.Ε.Η


Οι αυξήσεις στα τιμολόγια της ΔΕΗ, στο σύνολο του λογαριασμού, με βάση τα παραδείγματα που έδωσε χθες το υπουργείο, κυμαίνονται από 8,62% ως 12,73% για τη χαμηλή τάση, που περιλαμβάνει νοικοκυριά, καταστήματα, μικρές βιομηχανίες και αγροτικές εκμεταλλεύσεις, λόγω της μείωσης του κόστους για τα δίκτυα μεταφοράς και διανομής ηλεκτρισμού.
Για τους οικιακούς πελάτες, οι

Παρουσίαση του βιβλίου του εικαστικού Γιάννη Ζιώγα


ΣΗΜΕΡΑ Τετάρτη 17 Απριλίου στις 8:30 μμ θα γίνει η παρουσίαση του βιβλίου του εικαστικού Γιάννη Ζιώγα (Επίκουρος καθηγητής, ΠΔΜ), με τον τίτλο: Το ημερολόγιο ενός ΠΔ 407/80, από τις εκδόσεις Αιγόκερως, στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του Δήμου Φλώρινας στο Νέο Πάρκο.
Το βιβλίο θα προλογίσουν οι:

Αποτελέσματα Εκλογών Αντιπροσώπων ΕΛΜΕ Φλώρινας


Τα αποτελέσματα των εκλογών της ΕΛΜΕ Φλώρινας για την ανάδειξη των αντιπροσώπων της στο 16ο Συνέδριο της ΟΛΜΕ έχουν ως εξής:

Διάλεξη του Γ.Σταμάτη: "Δημιουργώντας την καριέρα μου"


O Γιώργος Σταμάτης ήρθε στο Κ.Ε.Φ.Ι. (Σύλλογο Καρκινοπαθών,Φίλων,Ιατρών) της Αθήνας πριν τέσσερα -νομίζω - χρόνια. Συνεχίζει ακόμα να προσφέρει τις γνώσεις, την πείρα, το χρόνο και τον ευγενή λόγο του στις δραστηριότητες και τις δράσεις του συλλόγου αυτού. Είναι ένα από εκείνα τα άτομα που όταν κανείς συζητά  μαζί του για αλληλεγγύη και ευφυή προσφορά, δεν ξεστομίζει άδειες λέξεις. Στη συνέχεια έμαθα

Διαχείριση Προβλημάτων Συμπεριφοράς και Συναισθηματικών Δυσκολιών μαθητών στα Σχολεία


Το Πρόγραμμα Δια Βίου Εκπαίδευσης με τίτλο «ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΩΝ ΔΥΣΚΟΛΙΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ-ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΟ-ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ» απονέμει:

Συλλυπητήριο ψήφισμα για την Ρ.Καρούλα


Ψήφισμα της Γενικής Συνέλευσης των καθηγητών του Ν.Φλώρινας για το θλιβερό άγγελμα του θανάτου της εκλεκτής συναδέλφου Καρούλα Ρωξάνης.

Ψήφισμα της Ένωσης Φιλολόγων για το θάνατο της Ρ.Καρούλα


Η Ένωση Φιλολόγων της Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας, με βαθιά οδύνη, πληροφορήθηκε το θάνατο της εκλεκτής συναδέλφου Ρωξάνης Καρούλα-Σκοπελιανού.
Η εκλιπούσα, φιλόλογος και παιδαγωγός με μεράκι, ευαισθησία και ανθρωπιά, υπηρέτησε με συνέπεια την εκπαίδευση. Αυθόρμητη και δημιουργική, υπήρξε ιδρυτικό μέλος

Εκλογές στο Σύλλογο Ηπειρωτών Φλώρινας


Το Δ.Σ. του Συλλόγου Ηπειρωτών Φλώρινας «Η Ολυμπιάς» ενημερώνει τα μέλη του ότι λόγω μη απαρτίας στην  Γ.Σ. της Κυριακής 14/4/13, η εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. θα λάβει χώρα την

Οι μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Μελίτης συμμετείχαν στο Let's do it GREECE


Στο Δημοτικό Σχολείο Μελίτης οι δραστηριότητες για μια πιο καθαρή Ελλάδα που ξεκίνησε την Παρασκευή συνεχίστηκαν μέχρι χθες Τρίτη μέσα στα πλαίσια της ευέλικτης ζώνης

Ο Γ.Δακής στο 1ο Αναπτυξιακό Συνέδριο Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας


Οι εισηγήσεις του Γ.Δακή στο 1ο Αναπτυξιακό Συνέδριο Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας για τη Νέα Προγραμματική Περίοδο 2014-2020.

DOUBLE απολαυστικός ο "Αμύντας"


Όπως ήταν αναμενόμενο η γυναικεία ομάδα του Αμύντα επικράτησε εύκολα  στο γήπεδο της του Φαίακα Κέρκυρας με σκόρ 34-17, σημειώνοντας την 15η διαδοχική της νίκη στο πρωτάθλημα, γεγονός που αποτελεί ρεκόρ συγκομιδής βαθμών για τον σύλλογο στο πρωτάθλημα της Α2.
Στο αγωνιστικό μέρος οι παίκτριες του

Συνεδριάζει ΣΗΜΕΡΑ το Δημοτικό Συμβούλιο Πρεσπών


Σήμερα Τετάρτη, 17 Απριλίου, στις 7 μ.μ. στην αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Πρεσπών με θέματα ημερήσιας διάταξης: