Δευτέρα 8 Απριλίου 2013

Αγώνες ΤΕΛΟΣ για τους διοικητικούς


Κύκνειο άσμα στους αγώνες για το σχέδιο "Αθηνά" από τους διοικητικούς υπαλλήλους του Πανεπιστημίου

Αλγεινή εντύπωση προκαλεί η πρόσφατη ανακοίνωση του Σωματείου των διοικητικών υπαλλήλων του Πανεπιστημίου για 

"Φούσκωσε" ο Σακουλέβας (φωτορεπορτάζ)


Μετά από σχεδόν 24 ώρες συνεχούς και δυνατής βροχής «φούσκωσε» ο Σακουλέβας. Αμέσως παρακάτω δείτε μερικές χαρακτηριστικές φωτογραφίες.

Από τα έντομα μέχρι τους γαλαξίες

Kathryn Garner,Blue cell
Γράφει η Φοίβη          
 Στην απεραντοσύνη της Ζωής όπου όλοι συμπλέουμε, τα πάντα είναι τέλεια, άρτια και ολοκληρωμένα. Αυτή είναι η αλήθεια της ύπαρξής μας. Γεννηθήκαμε  γνωρίζοντας την αλήθεια. Κι όμως, πολλοί από μας έχουμε ξεχάσει. Όταν η ανατροφή μας γίνεται από φοβισμένα άτομα, είναι εύκολο να χάσουμε την 

Σεισμική δόνηση τα ξημερώματα στη Φλώρινα


Σεισμική δόνηση 2,8 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε στις 3:29 σήμερα τα ξημερώματα. Το επίκεντρο του σεισμού ήταν 8 χιλιόμετρα  βορειοδυτικά της Φλώρινας και το εστιακό του βάθος στα 15 χιλιόμετρα. Δείτε το επίκεντρο του σεισμού:

Τα "Αετόπουλα" τιμούν το παιδικό βιβλίο


Τα παιδιά του νηπιαγωγείου του Αετού, τίμησαν την Παγκόσμια ημέρα του παιδικού βιβλίου, που γιορτάζεται σε ολόκληρο τον κόσμο στις 02-04-2013, ημέρα των γενεθλίων του μεγάλου παραμυθά Χανς Κρίστιαν Άντερσεν.
Βρήκαν ένα παλιό σταντ με σερενάτες, 

Αγώνας μπάσκετ Φ.Σ.Φ Αριστοτέλη - Καστοριάς

H ομάδα του Αριστοτέλη, με αντίπαλο τον κακό της εαυτό και την κάκιστη διαιτησία, δεν κατάφερε να κάνει το 3-0 στις νίκες, και να κερδίσει την άνοδο στην Γ' Εθνική Κατηγορία. Απο τα πρώτα λεπτά οι παίκτες εμφανίστηκαν αγχωμένοι και δύσκολα πετύχαιναν