Τρίτη 19 Μαρτίου 2013

O Στέλιος Κούλογλου ΑΥΡΙΟ στη Φλωρινα


Η ηλεκτρονική εφημερίδα Florine@, η Λέσχη Πολιτισμού Φλώρινας και ο Σύλλογος Φοιτητών Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης σας προσκαλούν στην 1η πανελλήνια προβολή του ντοκιμαντέρ του Στέλιου Κούλογλου
ΝΕΟΝΑΖΙ: ΤΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΤΗΣ ΜΝΗΜΗΣ
Την Τετάρτη 20 Μαρτίου 2013 στις 7.30 μ.μ. στην αίθουσα «Θ.Αγγελόπουλος» του Πολιτιστικού Κέντρου Φλώρινας. 
Μετά την προβολή θα ακολουθήσει συζήτηση με το γνωστό δημοσιογράφο και σκηνοθέτη του ντοκιμαντέρ Στέλιο Κούλογλου.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ


Θλιβερή πρωτιά του Δήμου Φλώρινας


Όσο και αν ψάξαμε δεν βρήκαμε κανένα παράδειγμα Δήμου στην Ελλάδα, που να έχει παραχωρήσει δικό του χώρο ώστε να γίνει μάζωξη της χρυσής αυγής. Το έπραξε ο Δήμος Φλώρινας.
Είμαστε αυτοί που πρώτοι ζητήσαμε να παραχωρείται η αίθουσα του Δήμου και σε κόμματα για να πραγματοποιούν εκδηλώσεις τους, με την αυτονόητη προϋπόθεση του κανονισμού ότι δεν θα δίνεται σε ομάδες ή για εκδηλώσεις που κηρύσσουν το μίσος και

Έκτακτη Ανακοίνωση του Ε.ΠΑ.Μ. για τις εξελίξεις στην Κύπρο


1. Οι εξελίξεις των τελευταίων ωρών στην Κύπρο δείχνουν με τον πλέον ανάγλυφο τρόπο την αδίστακτη και εθνοκτόνο πολιτική που έχουν δρομολογήσει οι αρχιτέκτονες της ομοσπονδιοποίησης της Ευρώπης των τοκογλύφων.
Δεν διστάζουν να εξαθλιώσουν έναν-έναν τους λαούς της Ευρώπης μέχρι 

Συνεδριάζει ΣΗΜΕΡΑ το Δημοτικό Συμβούλιο Πρεσπών


Σήμερα Τρίτη, 19 Μαρτίου, στις 12 το μεσημέρι στην αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Πρεσπών με θέματα ημερήσιας διάταξης:

Συνεδριάζει ΣΗΜΕΡΑ η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας


Η Οικονομική  Επιτροπή της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας συνεδριάζει σήμερα Τρίτη, 19 Μαρτίου στις 10 π.μ. στο κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης (2ος όροφος, γραφείο Οικονομικής Επιτροπής), με θέματα: