Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2013

Ο Αλέξης Τσίπρας ΣΗΜΕΡΑ στη Φλώρινα


Αλέξης Τσίπρας, εν μέσω βαρυχειμωνιάς έρχεται σήμερα στη Φλώρινα και αναμένεται να συζητήσει με τοπικούς φορείς για το φλέγον ζήτημα του πετρελαίου.
Η επιλογή της περιοχής της επίσκεψης σχετίζεται με την επιδείνωση του πολιτικού κλίματος αλλά και του καιρού. Ο πρόεδρος της 

Πισοδέρι


Το ξακουστό Πισοδέρι βρίσκεται 22  ½ περίπου χλμ. δυτικά από τη Φλώρινα και είναι χτισμένο επάνω στον άσφαλτοστρωμένο δρόμο, που ενώνει τη Φλώρινα με την υπόδουλη Κορυτσά, δυόμισι περίπου χλμ. δυτικότερα από τη Βίγλα. Η Βίγλα είναι μια σημαντική διάβαση του Βαρνούντα, μοναδική ίσως, γιατί βρίσκεται σε υψόμετρο 1300 περίπου μέτρα και είναι η πόρτα από την οποία 

Υπόμνημα των Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων προς τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ


Τα μέλη των Δ.Σ. των Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Π.Ε. Φλώρινας εκφράζουμε την έντονη ανησυχία και αντίθεσή μας στην πλημμελή και άδικη αντιμετώπιση της παιδείας από την πλευρά της Πολιτείας.
Ένα από τα σημαντικότερα 

Υπόμνημα του Συλλόγου Τριτέκνων Φλώρινας προς τον Αλ. Τσίπρα


Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε,
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ
ΤΟ 2013 ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΑΝΑΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΕΞΟΔΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΤΕΚΝΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΤΥΧΕΙ ΤΗΣ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ.
Με την ευκαιρία της επισκέψεώς σας στην ακριτική ωραία, αλλά 

Πρόγραμμα μαθημάτων για το σεμινάριο "Κριτικού Γραμματισμού"


Κλειστά τα Δημόσια ΚΤΕΟ τη Δευτέρα


Από τη Γενική Διεύθυνση Μεταφορών και Επικοινωνιών της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας ανακοινώνεται