Πέμπτη 4 Απριλίου 2013

HANDBALL: Συνεχίζουν τις προκλήσεις οι Αγρινιώτες


Με αδιανόητα μυθεύματα και κίβδηλα περιστατικά θέλησαν οι άνθρωποι του Παναιτωλικού να δικαιολογήσουν  ήττας τους στην Πτολεμαΐδα από τον τοπικό Αρίωνα, αποτέλεσμα με το οποίο, κατρακύλησαν στην 2η θέση της βαθμολογίας.
Παίκτες και παράγοντες του Παναιτωλικού, 

μόνο μετανοημένοι δεν έδειξαν για τα όσα «καλά» διεκτραγωδήθηκαν (πρίν από 2 εβδομάδες) στην Αιτωλοακαρνανία στον παιχνίδι με τον Αμύντα, συνεχίζοντας θρασύδειλα και ψευδώς να δυσφημίζουν τον σύλλογο μας.
Μάλιστα οι ευγενείς Ιθύνοντες-παίκτες του Παναιτωλικού δεν έμειναν μόνο στις ψευδείς ανακοινώσεις, αλλά χρησιμοποίησαν και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης προκειμένου να απειλήσουν παίκτες, προπονητές και παράγοντες του συλλόγου μας.
Επιστρέφουμε όλους τους χαρακτηρισμούς που  μας αποδίδουν, και σημειώνουμε ότι ενέργειες τέτοιου τύπου, υποδηλώνουν  άτομα χαμηλής νοημοσύνης, με έντονες τάσεις βίας που κηλιδώνουν το χώρο του αθλήματος.
Παραθέτουμε την ανακοίνωση κόλαφος του Παναιτωλικού!

Ευχαριστούμε επίσης τους 80 περίπου από τους φιλάθλους του αγώνα, προφανώς οπαδούς, προπονητές και αθλητές του «ΑΜΥΝΤΑ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ», που εν χορώ έβριζαν, χειρονομούσαν και απειλούσαν τους αθλητές μας σε όλη τη διάρκεια του αγώνα.
Ιδιαίτερα όμως ευχαριστούμε τους πρωτοστάτες κ.κ. Γιώσκο Νίκο και Ελευθεριάδη Λευτέρη, εν ενεργεία προπονητές Χειροσφαίρισης οι οποίοι έχουν υπηρετήσει το Άθλημά μας ακόμα και από τη θέση του Ομοσπονδιακού, γιατί ακόμα και μετά το τέλος του αγώνα κινήθηκαν απειλητικά εναντίον μας και επί 20 λεπτά συνέχιζαν, μαζί με τις συνοδούς τους, να βρίζουν ακατονόμαστα και χυδαία την ομάδα μας. Όταν δε αυτή αποσύρθηκε στα αποδυτήρια δεν σταμάτησαν και συνέχισαν με περισσότερο μένος εναντίον του προπονητή μας. Όλοι αυτοί δεν έφυγαν από το γήπεδο, μας απειλούσαν και μας περίμεναν έξω από αυτό, παρά μόνο με την εμφάνιση ικανής αστυνομικής δύναμης.
Τους ευχαριστούμε γιατί μας έδειξαν ξεκάθαρα ΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ και ΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.
Ευχαριστούμε εδώ θερμά την Ο.Χ.Ε. για τις ενέργειές της για την περιφρούρηση του Πρωταθλήματος και για την πρόληψη τυχόν επεισοδίων βίας εναντίον μας, αλλά κυρίως την Ομάδα ΔΙΑΣ, το Α.Τ. και το Τμήμα Τροχαίας Πτολεμαΐδας για την βοήθειά τους και την αίσθηση ασφάλειας που μας έκαναν να νοιώσουμε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου