Πέμπτη 21 Μαρτίου 2013

Συνταξιούχος Φλωρινιώτης αστυνομικός "φορτωμένος" ηρωίνη


Απόστρατος αξιωματικός της Ελληνικής Αστυνομίας συνελήφθη με 12 κιλά ηρωίνης, στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας λίγο πριν επιβιβαστεί σε πλοίο με προορισμό την Ιταλία.
Ο 53χρονος από τη Φλώρινα κίνησε τις υποψίες των λιμενικών, φτάνοντας τις πρώτες πρωινές ώρες χθες με
πολυτελές μαύρο Audi στην πύλη του λιμένα εξωτερικού της Ηγουμενίτσας, προκειμένου να επιβιβαστεί σε πλοίο για τη Βενετία.
Τον έζωσαν τα φίδια όταν είδε τους άνδρες του Γραφείου Δίωξης Ναρκωτικών του Λιμενικού να πραγματοποιούν δειγματοληπτικούς ελέγχους στα εισερχόμενα οχήματα, αλλά είχε την προσδοκία ότι ο ίδιος θα περνούσε ανέλεγκτος, με «διαβατήριο» την υπηρεσιακή του ταυτότητα, την οποία χρησιμοποιούσε ακόμα, παρά την αποστρατεία και συνταξιοδότησή του.
Όταν είδε τους λιμενικούς να τον σταματούν και να ξεκινούν τον έλεγχο, επιχείρησε έναν επικίνδυνο ελιγμό για να απομακρυνθεί και να αποφύγει τη βέβαιη σύλληψη.
Οι λιμενικοί όμως έκαναν μπλόκο, ακινητοποίησαν το αυτοκίνητο και τον ίδιο και ξεκίνησαν εξονυχιστικό έλεγχο στο όχημα, με τη συνδρομή του ειδικά εκπαιδευμένου σκύλου-ανιχνευτή ναρκωτικών.
Το τετράποδο δεν δυσκολεύτηκε να εντοπίσει την ηρωίνη, που βρισκόταν σε ειδική κρύπτη, με διπλό τοίχωμα, την οποία είχε δημιουργήσει ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου ανάμεσα στα πίσω καθίσματα και στον χώρο αποσκευών του αυτοκινήτου.
Οι λιμενικοί «ξήλωσαν» το διπλό τοίχωμα και βρήκαν στην κρύπτη 22 πακέτα με ηρωίνη, συνολικού βάρους 11 κιλών και 960 γραμμαρίων. Ο 53χρονος συνελήφθη, ενώ εκτός από τα ναρκωτικά κατασχέθηκαν το αυτοκίνητό του, αλλά και μεγάλο χρηματικό ποσό που είχε μαζί του.
Ο απόστρατος αξιωματικός της ΕΛΑΣ είχε ξεκινήσει από τη Φλώρινα, όπου διαμένει, και οι αξιωματικοί του Λιμεναρχείου ανέμεναν χθες τα αποτελέσματα έρευνας στο σπίτι του στην ακριτική πόλη, ώστε να συμπληρώσουν τη δικογραφία. Η έρευνα συνεχίζεται για να διαπιστωθεί η προέλευση των ναρκωτικών και ο προορισμός τους, καθώς και για τον εντοπισμό και τη σύλληψη πιθανών συνεργατών του 53χρονου απόστρατου αστυνομικού.
ΒΑΣΙΛΗΣ ΙΓΝΑΤΙΑΔΗΣ
Πηγή: ethnos.gr

26 σχόλια:

  1. Κρίμα! Ενας ακόμα πλούσιος καταναλωτής που μπορούσε να αφήνει λεφτά στην πόλη εξαφανίστηκε. Ακόμα πιο φτωχή η Φλώρινα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. θα ηθελες κατι ανθρωποι σαν κι αυτον να πουλουσαν ηρωινη στα παιδια σου εγω οχι

      Διαγραφή
    2. 9.33 Είσαι λίγο αμόρφωτος έτσι δεν είναι..?Εκτός και αν είσαι από αυτούς που αγοράζουν κάτι παρόμοιο...Έλεος..Τουλάχιστον αρχικά μάθε τι είναι η ηρωίνη.

      Διαγραφή
  2. Ας πέσει από τα σύννεφα η φιλήσυχη πόλη. Πάνω που νόμιζα πως αυτά τα κάνουν οι αλλοδαποί και οι αναρχοάπλυτοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΘΑ ΕΧΕΙ "ΕΙΔΙΚΗ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΗ" ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΓΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δειξτε και τις foto με τα αρνια απο το γλεντι του οταν βγηκε στην συνταξη καθως
    και αυτους που ετρωγαν τα ...αρνια!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΟΙΟΣ ΚΑΜΑΡΩΝΕ ΓΙΑ ΤΑ ΑΡΝΑΚΙΑ?

      ΠΟΙΑ ΤΟΠΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΙΧΕ ΣΧΟΛΙΟ?

      ΤΙ ΕΓΡΑΦΕ ΣΤΟ ΣΧΟΛΙΟ?
      ΒΑΡΑΜΕ ΤΟΝ ΣΥΛΗΦΘΕΝΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΚΛΙΜΑ ΠΑΡΑΚΜΗΣ...ΚΡΙΜΑ...

      Διαγραφή
    2. Ναι υπήρχε σχόλιο για το φαγοπότι με επαίνους για τα αρνιά του σούπερ κτηνοτρόφου βοσκού σε τοπική εφημερίδα. Σοβαρή την λέγανε...με τι ασχολιόταν θεέ μου! Με την συνταξιοδότηση ενός ανθρώπου. Αν είναι δυνατόν!
      Διαπλοκή κ παρακμή μιας κοινωνίας που κανονίζει τα πάντα με το βόλεμα της οικογένειας του σογιού και ΟΧΙ το ΣΥΝΟΛΟ.
      Δηλ. πρέπει να φτάσουμε σε τέτοια λυπηρά γεγονότα ΓΙΑ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ!!!

      Διαγραφή
    3. ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΨΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΑΠΟΤΑΞΗ ΚΑΙ ΜΙΛΑΝΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ. ΑΝΤΕ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ.

      Διαγραφή
  5. Κρίμα, γι' αυτόν, αλλά και τα παιδάκια του...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κρίμα για την οικογένεια και τα νέα παιδιά του. Τουλάχιστον γλύτωσαν πολλά άλλα παιδιά από τα 12 κιλά θάνατο που κουβαλούσε. Εγώ αναρωτιέμαι τα εδώ σύνορα πώς τα πέρασε?? Μάλλον με τη βοήθεια κάποιου εξίσου ''πεντακάθαρου'' τελωνειακού. Αηδία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Και θα έπαιρνα όρκο ότι μόνο αλλοδαποί εγκληματούν. Ισόβια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Το κουτι της Πανδωρας ανοιξε και μεχρι το κλεισιμο του ισως να κρυβει και αλλες"εκπληξεις".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τι κρίμα;;; Έμπορας ηρωίνης είναι!!! Να μην ξαναπατήσει στην Φλώρινα. Και να τραγουδίσει μπας και φύγουν και άλλα κατακάθια από την περιοχή μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ειλικρινά νιώθω ότι ή πολύ αγαθός είμαι που δεν μπορώ να πονηρευτώ όσο θα έπρεπε ώστε να φαντάζομαι το τι συμβαίνει γύρω μου, ή υπάρχει τόσο μεγάλη διαφθορά που καταφέρνει και επικρατεί σε όλους τους χώρους , ώστε να σκεπάζει κάθε παραβατική κατάσταση.
    Πώς όμως μπορεί να πονηρευτεί κανείς όταν πχ ο συγκεκριμένος αστυνομικός ήταν παντού χωμένος και οι συνάδελφοί του λίγο καιρό πριν τον τραπεζόνανε και εγκωμιάζανε για την επιτυχημένη θητεία του στο Σώμα της Ε.Α;
    Πώς μπορεί να πονηρευτεί κανείς όταν ο Μητροπολίτης πλέκει εγκώμιο υπέρ των αξιωματικών προϊσταμένων του συγκεκριμένου αστυνομικού (παρόλο που λίγες μέρες πριν είχε γίνει κλοπή στο σπίτι του ενός αξιωματικού) ;
    Πώς να πονηρευτεί κανείς όταν οι αστυνομικοί -συνδικαλοπατέρες χωρίς αναστολές αντί να καταγγέλλουν αυτά τα φαινόμενα καμουφλάρουν πολλές καταστάσεις..
    Πως μπορεί να πονηρευτεί κανείς την στιγμή που το ευάλωτο πολιτικό μας σύστημα έδωσε την ευκαιρία στα πιο “έμπιστα” πρόσωπα μέσω της εκλογικής διαδικασίας, να βρεθούν στον Δημαρχιακό ή Υπουργικό θώκο και να κάνουν την μέγιστη κατάχρηση.
    Τελικά τι υπάρχει γύρω μας και πόσοι από αυτούς που ξέρουμε είναι διαφθαρμένοι, πόσους καλύπτουμε άθελά μας ή ακόμα και συνειδητά και γινόμαστε συνένοχοι ;
    Τελικά χρειάζεται μεγάλο θάρρος ώστε να βγούμε μπροστά και πούμε τα πράγματα με το όνομά τους, γιατί τελικά αυτό που διαπιστώνω δεν είναι θέμα πονηριάς, αλλά της μέγιστης διαφθοράς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. να σας πω κατι δεν ξερει κανενας τη εχει γινει γιαυτο σταματηστε να μιλατε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. plaka mas kaneis tvra etsi????? ooooooooooooooti kai na exei ginei...12 kg irwinis itan reeeeee!!!! mhpws tou ta fortwsan alloi sto amaksi kai den iksere???? mouuuxaxaxaxa!!!! gia sobarepsou alitheia!!!!

      Διαγραφή
    2. σκεψου ολες της περιπτοσης που μπορει να το εκανε και μετα ελα πες οκ

      Διαγραφή
  12. για πες μας εσυ ρε φιλε τι εγινε επειδη εμεις δεν ξερουμε....μηπως τον πιεσανε και τα μετεφερε με το ζορι η μηπως ηταν πρωτη φορα.....να σαπισει στην φυλακη αλλα οπως γινεται παντα σε 3-4 χρονια το πολυ θα βγει και θα χερεται με την μπαζα που εχει κανει και εσυ και κατι σαν και εσενα θα τον εχετε σαν μαγκα που σκορπουσε τον θανατο σε παιδακια....αληταραδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. File edo fenete to mialo sou den xerh kanis th exei gini giauto stamata na mhlas
      Otan matheuth mhla katalabes an se shmferh

      Διαγραφή
    2. eisai poly wraios file, bravo!!! akoyse ekei...an den kserete mi milate!!! katikia!!!

      Διαγραφή
  13. Τοσα χρονια μας πουλανε φουμαρα οτι βρισκομαστε στα συνορα και γι αυτο υπαρχει αστυνομοκρατια στη Φλωρινα.Παρ οτι βρισκομαστε στα συνορα ομως οι υποθεσεις ναρκωτικων που εξυχνιαζονται στη Φλωρινα ειναι ελαχιστες και αφορουν μικροποσοτητες χρηστων.Πρεπει να γινει ευρυτερη και ενδελεχης ερευνα σε αυτους που απαρτιζουν το σωμα διωξης ναρκωτικων @@@@@@@@@@.Το παρτι τελειωσε αποτομα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Η σάρα και η μάρα στην αστυνομία...όλοι από έλεγχ και να μείνουν μόνο οι αξιοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΚΑΙ ΣΔΟΕ ΠΑΙΔΙΑ ...ΚΑΙ ΣΔΟΕ
    ΣΠΙΤΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΚΛΠ

    ΑΠΟ ΠΟΥ?????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ston 4:29 prota mathe pos ton piasane kai meta mila gia toys astynomikoys ton narkotikon

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ο μαφιοζος αυτος υπανθρωπος θελει τον Μωσαϊκο νομο.
    "Οφθαλμον αντι οφθαλμου".
    Να τον ξεκινησουν με μια ενεσουλα του εμπορεύματός του.
    Θα ειναι καλη αρχη,για την υπολοιπη ζωη του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή