Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2012

Ερώτηση του Θ.Γερμανίδη για τα κλειστά σχολεία


Ερώτηση για την "Αναγκαστική διακοπή μαθημάτων σε 300 σχολεία της Δυτικής Μακεδονίας, εξαιτίας έλλειψης χρημάτων για αγορά πετρελαίου θέρμανσης" κατέθεσαν προς τους Υπουργούς Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού, Εσωτερικών και Οικονομικών οι βουλευτές του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Ε.Κ.Μ. Θανάσης Γερμανίδης, Τζ.Βαμβακά, Ε.Γεωργοπούλου, Ευαγ.Διαμαντόπουλος, Π.Δριτσέλη, Αν.Κουράκης και Ευγ.Ουζουνίδου. Το κείμενο της ερώτησης είναι: 

Ευχές από το Σ.Ο.Χ. Φλώρινας


Καλά Χριστούγεννα ευτυχισμένα, υγεία, ευτυχία και κάθε επιτυχία από το Σ.Ο.Χ. Φλώρινας…
Και φυσικά για όλους τους χιονοδρόμους χιόνι πολύ, επιτυχίες και αξέχαστες στιγμές στο 

Σήμερα το επίδομα στους τρίτεκνους του ΟΓΑ


Σήμερα, Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου, θα καταβληθεί από τον Οργανισμό Γεωργικών Ασφαλίσεων στις τρίτεκνες και πολύτεκνες οικογένειες 

Απολογιστική Συνέλευση του Συλλόγου Προστασίας Βεγορίτιδας


Καλούνται όλα τα μέλη του Συλλόγου Προστασίας Βεγορίτιδας, την Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2013 και ώρα 17:00, στα γραφεία του Συλλόγου, στο Πνευματικό Κέντρο Άρνισσας για την απολογιστική Γενική Συνέλευση.
Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης είναι:

"Μπαμπάρια 2012" στη Σιταριά


Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Σιταριάς σας προσκαλεί στον παραδοσιακό γάμο που θα γίνει την παραμονή της πρωτοχρονιάς (31-12-2012) και ωρα 18:00 στο «Χωριό του Άι-Βασίλη» στην κεντρική πλατεία της Σιταριάς όπου θα αναβιώσουμε το 

Αστυνομικά Νέα


Συνεδριάζει ΣΗΜΕΡΑ το Δημοτικό Συμβούλιο Αμυνταίου


Σήμερα Πέμπτη, 27 Δεκεμβρίου, στη 1 το μεσημέρι στο Δημοτικό Κατάστημα του Δήμου Αμυνταίου συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Αμυνταίου με θέματα ημερήσιας  διάταξης: