Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2012

Το Winter Festival σας προσκαλεί....


Η οργανωτική επιτροπή του Winter Festival σας προσκαλεί στην εικαστική φωτιά (προαύλιο του cafe "Οδός Ονείρων"). Παραδοσιακή Φλωρινιώτικη φασολάδα προσφορά της ταβέρνας "Δερβίσηδες" και εξαιρετικό Αμυντιώτικο κρασί προσφορά του Γιάννη Χατζή θα ζεστάνουν τη γιορτή. Αμέσως μετά ο διεθνούς φήμης δεξιοτέχνης του πιάνου και των keyboards Florian Mikuta  θα μας ξεναγήσει σε ήχους Βalkan beats και Transylvania Gypsy.
Είσοδος ελεύθερη


Το Winter Festival στήνει τη φωτιά του

Με πυρετώδη ρυθμό μέλη του Α.Σ. "Παγκράτιον" μαζί με το Φίλιππο Καλαμάρα και φοιτητές του Τ.Ε.Ε.Τ. στήνουν την εικαστική φωτιά του Winter Festival στην αυλή της "Οδού Ονείρων"

Εικαστική Φωτιά - Βαλκανικό Πανηγύρι


Σήμερα στις 11:30 το βράδυ στην αυλή της «Οδού Ονείρων» το Winter Festival και ο υπερμεγέθης «Άνθρωπος» του Φίλιππου Καλαμάρα μετά τη σταδιακή του καύση θα μας αποκαλύψει…
Παραδοσιακή φασολάδα και εξαιρετικό Αμυντιώτικο κρασί θα συμπληρώσουν τη γιορτή...
αμέσως μετά τη φωτιά…

Εικονικά Παρεστιγμένα


Γιάννης πίνει, Γιάννης κερνάει!


«Ευρωπαίο πολιτικό της χρονιάς για το 2012 ανακηρύττει τον Αντώνη Σαμαρά η γερμανική οικονομική εφημερίδα Handelsblatt, υπό το αιτιολογικό ότι στις δύσκολες στιγμές αντελήφθη τι απαιτούσε το συμφέρον της χώρας του και ανταποκρίθηκε στην πρόκληση.» Η είδηση αυτή μαζί την άλλη της αναβάθμισης της Ελλάδας από οίκο αξιολόγησης αποτελούν αιτίες αισιοδοξίας για τα μέσα ενημέρωσης και για κυβερνητικούς παράγοντες.
Η ανεξέλεγκτη πορεία του δημόσιου χρέους 

Έναρξη προπονήσεων του Σ.Ο.Χ. στη Βίγλα


Σας ενημερώνουμε ότι από το Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2012 ξεκίνησαν με μεγάλη συμμετοχή οι προπονήσεις των ομάδων καταβάσεων και δρόμων αντοχής στο Χ.Κ. Βίγλας Πισοδερίου.
Σκοπός του Σ.Ο.Χ. είναι να εκμεταλλευτεί 

Ερώτηση του ΚΚΕ για τα μέτρα στήριξης των τρίτεκνων


Επίκαιρη Ερώτηση για «Μέτρα για τη στήριξη των τρίτεκνων και γενικότερα των πολύτεκνων οικογενειών», υπέβαλε οε Βουλευτής του ΚΚΕ Σπ. Χαλβατζής προς τους Υπουργούς Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης & Πρόνοιας και Οικονομικών. Το πλήρες κείμενο της ερώτησης έχει ως εξής: