Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2012

"Λουκέτο" στα σχολεία της Δυτικής Μακεδονίας λόγω έλλειψης πετρελαίου


Aναστολή λειτουργίας σχολείων στη Δυτική Μακεδονία από τις 7 Ιανουαρίου, λόγω έλλειψης χρημάτων για την προμήθεια πετρελαίου θέρμανσης, σύμφωνα με όσα αποφάσισαν οι Δήμαρχοι. 

Η ανακοίνωση της ΠΕΔ:

Ανεξαρτητοποίηση Κ.Ρόζα


Εκτός του συνδυασμού του Ι.Βοσκόπουλου από σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Φλώρινας Κώστας Ρόζας. Η επιστολή-δήλωση ανεξαρτητοποίησης είναι:

Πάμε Φλώρινα – πάμε φωτιές να ζεστάνουμε την ψυχή και την καρδιά μας


Οι δύσκολοι «καιροί» δεν μας τρομάζουν!
Αυτή τη δύσκολη περίοδο για όλους τους Έλληνες, εμείς θα ανάψουμε και φέτος τις ΦΩΤΙΕΣ στη Φλώρινα, στις 23 Δεκεμβρίου το βράδυ!
Σας περιμένουμε για να κάψουμε στις φλόγες έστω για μια βραδιά,τα προβλήματα που μας βαραίνουν.
Να νοιώσουμε την αξία και τη ζεστασιά της 

Επίσκεψη μαθητών στο Γηροκομείο


Με αφορμή τις Άγιες μέρες των Χριστουγέννων, η Ε2 Τάξη του 6ου Δημοτικού Σχολείου Φλώρινας, μετά από πρωτοβουλία της αξιότιμης δασκάλας τους Κας Τσουτσούλη Ειρήνης, επισκεφθήκανε το Γηροκομείο Φλώρινας. Τραγούδησαν 

Διανομή τροφίμων σε τρίτεκνους


Στις 22 Δεκεμβρίου 2012 θα ξεκινήσει η διανομή τροφίμων του Προγράμματος ΕΣΠΑ 2012, σε όσους τρίτεκνους δικαιούχους, μέλη του Συλλόγου που έχουν καταθέσει τα σχετικά δικαιολογητικά.
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ ΔΗΜΩΝ ΦΛΩΡΙΝΑΣ-ΠΡΕΣΠΩΝ:

Συνάντηση Γονέων & Εκπαιδευτικών του Δημοτικού Σχολείου Αγίου Γερμανού


Η Σχολική Σύμβουλος της 1ης Εκπαιδευτικής Περιφέρειας Φλώρινας και ο Διευθυντής του  6/θέσιου Δημοτικού Σχολείου Αγίου Γερμανού, κ. Κωνσταντίνος Γέρου, διοργάνωσαν κοινή συνάντηση Γονέων, Κηδεμόνων και Εκπαιδευτικών του Σχολείου την 

3,5 εκατ. € για πληρωμές έργων του "Θησέα" σε Δήμους της Ηπείρου & της Δυτικής Μακεδονίας


Τα 3,5 εκατομμύρια ευρώ αγγίζει το ποσό που   θα εκταμιευθεί, με στόχο την αποπληρωμή οφειλών έργων, μελετών και ενεργειών του Προγράμματος «Θησέας» των Δήμων της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου - Δυτικής Μακεδονίας.
Σύμφωνα με απόφαση που υπέγραψε